Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Δεν ξέρω αν παραιτηθούν ή αν όχι απλά μια λογική σκέψη θα θέσω: Όταν είμαι εποχικός κι δεν έχω οικογένεια (όπως εγώ) θα πήγαινα και έβρο π λέει ο λόγος αλλά τώρα εδώ χαλκίδαγενικά εύβοια έχουμε πολλούς από θεσσαλονίκη τρίκαλα καρδίτσα

κλπ κ έχουν κ οικογένειες δλδ ποσο να κάτσουν αυτοί; Δν αξίζει να δουλεύουν έτσι δεν βγαίνει να έχουν και νοίκι και παιδιά σκυλιά κλπ κλπ; Με τα 700?; Δηλαδή τόσο απεγνωσμένοι είναι ; Τι να πω επίσης εγώ αν δν μ αρέσει κάτι δεν μπορώ να συνεχίσω να τ κάνω πολύ

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Καλησπέρα και πάλι ! Θεωρώ πως εν καιρώ θα υπάρξουν κενά διότι θα φύγουν πολλά ατομα για τις άλλες προκυρηξεις (το λέω επειδή συζητάω με πολλούς συναδέλφους). Οι επιλαχόντες θα έχουν πολλές πιθανότητες ωστόσο δεν πιστεύω πως θα φύγουν τοοοοοσα πολλά άτομα ώστε να βγει εκ νέου προκήρυξη.
Εποχικός 2020

Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Αυτό πιστεύω κ γω αλλά η γνώμη μου είναι από του χρόνου όχι από φέτος. Μέχρι να βγουν όλες αυτές Οι προκηρύξεις θα πάρει καιρό κ μέχρι να πιάσουν δουλειά οι επιτυχόντες. Οποτε πιστεύω του χρόνου θε έχει αρκετά κενά όχι φετος
Gg
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Άπελπισμενοι δεν ξέρω αν είναι αλλά σίγουρα κ αυτοί ελπίζουν σε κάτι καλύτερο όπως εμείς. Ασε που Αυτοί με οικογένεια έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από ότι εμείς που δεν έχουμε.

2 μαλ Εσυ φίλε που είσαι εποχικός 2020 ήθελα να σε ρωτήσω στην υπηρεσία κ στην περιοχή που είσαι ξέρουν ας πούμε τα έως τώρα κενά που υπάρχουν; Η περιμένουν να σας ξανά προσλάβουν κ μετά. Κ αν έχεις ποτέ σας ειδοποιούν για την φετινή σεζόν φανταζομαι όχι τελευταία στιγμή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Φεβ 24, 2021 6:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Τα περσινά κενά καλύφθηκαν πέρσι!Κάλεσαν επιλαχόντες στο τέλος της αντιπυρικής που δεν πρόλαβαν καν να πάνε για εκπαίδευση!

Άρα κενά από πέρσι δεν υπάρχουν!

Κενά θα υπάρξουν τον Μάιο όταν δεν θα παρουσιαστούν κάποιοι!

Επίσης τα περισσότερα κενά θα δημιουργηθούν με νέες προκηρύξεις σε σώματα ασφαλείας και στρατό, εκεί αποχωρεί πολύς κόσμος, όπως και έγινε με την προκήρυξη των ΕΦ του 19! Που έφυγε περίπου το 1/5 από τους εποχικούς του 19!

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Δε καλύφθηκαν όλα φίλε μ. Ήμουν 1ος επιλαχών στου 19 έφυγαν 2 άτομα και δε τα κάλυψε ούτε από τ 20 το ξέρω 100%.1900 άτομα έχουν μείνει Κ ακόμα δε βγήκαν οι υπόλοιπες προκηρύξεις. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Από του 2019 δεν τα καλυψε στην προκυρηξη του 2020 όχι. Οι πίνακες του 2019 έχουν σβηστεί άλλωστε σαν να μην υπηρξαν ποτε. Τς κενα όμως από την προκυρηξη του 2020 τα καλυψε ολα. Ήμουν το Μάιο 11ος. Και τον Ιουνίου που τα καλυψε ηρθα 5ος. Και στου 2019 ήμουν 3ος επιλαχών και δεν τα είχε καλύψει.
Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Δν ειμασταν τυχεροί αδερφε. Πάντως αυτη τ στιγμή είναι 1900 μαζί με αυτούς Π έκανε ππυ. Οπότε αν αφαιρέσουμε κ αυτούς πάμε 1800. Σε ποια περιοχή ήσουν;
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Από πρεβεζα ειμαι. Το 2019 τα έκανα στην πρεβεζα. Και ηρθα μετά τις αποχωρήσεις 3ος στους οδηγούς γιατι είναι πρεβεζα και παργα μαζί. Και δεν τα καλυψε. Και το 2020 δεν εβγαλε θέσεις στην πρεβεζα ενώ είχε κενες. Και ενώ ο βουλευτής μας έστειλε ανοιχτή επιστολή και είπε για τα κενα στην ήπειρο να καλυφθουν. Στα τέτοια τους τι είπε τι δεν είπε! Οποτε το 2020 που έβγαλε την επόμενη πρικυρηξη Τα έκανα Κεφαλλονιά που είναι απεναντι από εμάς σχετικά... Ημουν 11ος επιλαχών και έχω έρθει 5ος. Τωρα με την γκαντεμιά που με κουβαλα μπορεί να μην γίνει τιποτε ουτε φέτος ουτε του χρόνου...
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Φίλε μου δεν ξέρω τίποτα ασχετικο με αυτό το θέμα. Κατά την υπογραφή της σύμβασης καταμετρούνται τα κενά και υπολογίζονται οι ελλείψεις. Από εκεί και έπειτα υπάρχει μια μεγάλη διαδικασία με χαρτιά γιατρούς εκπαίδευση κτλ
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexmpss »

Θα βγει φέτος προκυρηξη για εποχικούς ;
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Jiose τα κάλυψε όλα τα κενά του 19 και του 20 με τους επιλαχόντες του 20 τον Ιούλιο του 20!Σαν παράδειγμα θα σου αναφέρω πως τα κενά της 1ης ΕΜΑΚ σε οδηγούς από την προκηρυξη του 20 ήταν μόλις 3 και τον Ιούλιο πήρε 13 οδηγούς διότι είχε και 10 κενά από τους 19ρηδες που έφυγαν για ΕΦ! Είναι στάνταρ αυτό που σου γράφω! Τώρα τι έγινε στην περίπτωση σου ψαξου!

Προκήρυξη φέτος δεν θα βγάλει και το λέω με λύπη!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

alexmpss έγραψε:

Θα βγει φέτος προκυρηξη για εποχικούς ;

Όχι.

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Δεν τα καλυψε στην πρεβεζα τα κενα της προκυρηξης του 2019. Μιλαω για τα κενά που προέκυψαν μετά τον Ιούλιο του 2019... Φυγανε ατομα, και στην προκυρηξη του 2020 δεν εβγαλε καμια θέση εδω. Όχι απλά στην πρεβεζα. Αλλα ουτε μια θέση σε όλη την ήπειρο... Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 κενες θέσεις εποχικών στην παργα και 2 στην πρεβεζα... Συνολικά 4... Ακάλυπτες. Από το 2019. Και αφού δεν τις καλυψε πέρυσι με του 2020... Δεν νομίζω να τις καλύψει ουτε φέτος.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Jiose Χμ νομίζω ότι σε περιοχές που είχε το 19 και δεν έβγαλε το 20 έχεις δίκιο! Αν καλυφθούν αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν από την λίστα του 20 και από κοντινες υπηρεσιες καθώς η λίστα του 19 δεν υφίσταται!

Άρα ήσουν επιλαχών στην λίστα του 19!

Δεν ξανά έκανες χαρτιά και το 20;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες