Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Θε σκάσω έστειλα μν στην σελίδα πυροσβεστικό σώμα κ μου απάντησαν αυτό
Καλησπέρα σας,Η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Π. Σ.:
www.fireservice.gr
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Καλησπέρα σας,Η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Π. Σ.:
www.fireservice.gr
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.
Gg
Predator έγραψε:
Έβγαλε σήμερα το λιμενικό
Δεν έβγαλε καμία προκήρυξη σήμερα το Λιμενικό.
- georgios03geor
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Είδα μια ότι ξεκινάνε οι αιτήσεις για όσους έχω πτυχίο ΑΕΝ μηχανικών κ πλοιάρχων... Έχω κάπου και το λινκ ... Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος
Καλά ναι. Έπρεπε κάτι να πούνε !
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Εννοεί ότι θα ενημερωθείτε επίσημα από το επίσημο site του ΠΣ όταν βγει! Πάντως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα βγει για εποχικούς φέτος!
Τι να πω εύχομαι το καλύτερο!
Τι να πω εύχομαι το καλύτερο!
- jioseftsavi
- Posts in topic: 118
Μα γιατι να βγει καινουργια; Εχει βγαλει δυο συνεχομενες χρονιες και εχει παρει 2500 ατομα... Να βγαλει αλλα 1000 ατομα να τα κανει 3500; Δεν στεκει. Ειναι ηδη αρκετοι... Το ποιο λογικο ειναι απλα να καλυπτει κενα, επιλαχοντων απο την τελευταια. Οπως και στο παρελθον... Τωρα δυστυχως οσοι δεν μπορεσαμε να μπουμε, απλα δεν μπορεσαμε. Τι να κανουμε. Ειναι ολοκληρη διαδικασια να βγαλουν καινουργια με λιγα ατομα, και παλι να παραλαμβανουν φακελους. Και παλι διαδικασιες απο την αρχη οταν Υπαρχουν ετοιμοι πινακες επιλαχοντων που απλα μπορει να καλεσει αμεσα αν κριθει απαραιτητο και δημιουργηθουν κενα και να καλυψει τις θεσεις. Οπως ολα δειχνουν δεν θα βγει, Οποτε καλη επιτυχια στους επιλαχοντες.
- georgios03geor
Κάτι άσχετο θα ρωτήσω αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σχετικό φόρουμ Γι αυτό το γράφω εδώ. Τατουάζ κ ξύρισμα ξέρω τι παίζει σχετικά με το επιτρέπεται. Τα μακρια μαλλια επιτρέπονται στην πυροσβεστικη;
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
Για το τατού δεν έχει με ένα θέμα ειδικά σε εποχικούς στα αλλά σώματα ανάλογα πολλοί φίλοι μ πέρασαν με τάτου σε όλο το χέρι πχ ... Αλλ όπου μπεις ειτε πυροσβεστική ειτε αστυνομία κλπ σε όλα αυτά τα σώματα πρέπει οπωσδήποτε ξυρισμένος και κουρεμένος ... Ακόμα κ οι εθελοντές σε πολλές υπηρεσίες μας τη λένε... Λένε οι κανονισμοί για ευπρεπή παρουσία που σημαίνει ξύρισμα κλπ κλπ
- jioseftsavi
Θα λυθούν οι απορίες σου όταν περάσεις με το καλό.
. Στους εποχικούς επιτρέπονται τατουάζ δεν τα ψάχνουν... Μακριά μαλλιά εννοείται όχι... Κουρεμένος-ξυρισμενος κανονικά... Θα περνάει Ο κόσμος από το μέρος που είναι περιπολικό οι εποχικοι. Και θα λενε... Είδαμε κάτι πυροσβέστες με μούσια και κοτσιδα

Εποχικοί με αλογοουρά, ποπό ξεπεσμός... Επιτρέπεται μούσια ως τρεις μέρες. Δεν απαιτείται και κάθε μέρα δηλαδή ξύρισμα. Μουστάκι πάντως επιτρέπεται! Ρώτησε ένας φίλος μου στο σταθμό του που δουλεύει και του είπαν κατά 95 της εκατό δεν θα βγάλει νέα προκήρυξη. Ότι θέσεις προκύψουν θα τις καλύψουν από επιλαχόντες του είπε. Μάιο θα κάνουν καταμέτρηση και από Ιούνιο- Ιούλιο θα ξεκινήσουν να φωνάζουν άτομα. Καλησπέρα στην ομάδα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πάντως να ξέρετε εάν έχετε δουλειά και καλή δν αξίζει να γίνεται εποχικοί ! Εγώ εομαι εθελοντής και το θέλω χρόνο γενικά ... Απλά το λέω γιατί μόνιμοι δν θα γίνουν ποτε κ αν γίνουν μετά από 15+ χρόνια και αν προλάβουν τα όρια ηλικίας ... Απογοήτευση σκέτη βέβαια... Εμένα δν με χαλάει διότι προς το παρόν δν έχω δουλειά ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ πχ μετάαπό αυτά π έμαθα επειδή μίλησα με πολλούς δεν θα έχανα μια καλή δουλειά για να γινω εποχικός που κανεις δεν μου εγγυάται ότι θα με πάρουν μόνιμη ειδικά με το τόσο ***** κράτος π εχουμε
- jioseftsavi
Καλησπέρα. Το ίδιο και εδώ λένε στην υπηρεσία στην πόλη μου... Οτι δεν θα βγάλει. Αλλα και στο αρχηγείο που ρώτησε πυροσβέστης που έχει γνωστό του, είπαν ότι δεν νομίζουν! θα πάρει 2500 άτομα... Δηλαδή τα ατομα από την προκυρηξη του 2019 και του 2020. Τωρα προσωπικη μου αποψη και μακαρι να βγω ψεύτης, δεν νομίζω να προχωρήσει και πολύ η σειρά των επιλαχοντων διότι με τον covid 19 ο κοσμάκης εχει μείνει άνεργος και κανει ΚΡΑ για δουλειά. Οπότε δύσκολα να παραιτηθεί ο άλλος. Θα πάει έστω και για 6 μήνες δουλειά από το τίποτα. Και ας είναι και μακριά.
- georgios03geor
Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Για το θέμα μονιμοποίησης που είπε ο φίλος πιο πάνω. Στην προκήρυξη του 2011 έλεγε όταν είσαι ήδη εποχικός το όριο ηλικίας είναι 58. Δεν είναι αυτό που ισχύει για ιδιώτες 28-30 κάπου εκεί. Κ επισης συμφωνώ δεν νομίζω να παραιτηθεί κόσμος πολύ φέτος με τέτοια ανεργία. Οποτε ατυχήσαμε φέτος. Εγώ προσωπικά ελπίζω μόνο αν βγουν όλες οι άλλες προκήρυξεις στρατό αστυνομία κ σφ Μπας κ φύγουν κάποιοι. Μόνο έτσι.
Gg
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες