Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
megalos_alitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από megalos_alitis »

Αν θες να πας αλεξιπτωτα θα δυσκολευτεις μπορει κ ν κοπεις οταν θα περνας γιατρους. Για τα αλλα σωματα των ειδικων δυναμεων μη φοβασαι. Οσο για τα γυαλια οχι! Φορα φακους. Μην τους το φωναζεις οτι κατι δεν παει καλα με τα ματια σου... Μονο φακους!

Φιλε με τους φακους θα φας αγγουρι αλλα πολλοι το εχουν κανει. Σιγουρα οχι γυαλια κ αν μπορεις αποφυγε τα κ τα 2 εκτος αν υπαρχει μεγαλο προβλημα.

Μεχρι 8 δεκατα σε καθε ματι δεχονται αλλα γινοντα κ "λαθη"

GEORGE
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από GEORGE »

Φιλε μου τι εννοεις οκτω δεκατα! Εγω εχω 1,5 βαθμους σε καθε ματι! Θα υπαρξει προβλημα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια. γιατι οχι γυαλια; τι πειραζει; οι φακοι εινια πολυ επιφοβοι σε ακσησεις κτλ κ πρεπει να καθαριζονται σινεχεια. δλδ εγω με τα γυαλια θα εχω προβλημα;

Anonymous

Με αγχωσατε ρε σεις :) πειτε γιατι μπαινω δευτερα.
Anonymous

Παιδια στο πευκο Σε εξεταζουν για δυσχρωματοψια; Ενας φιλος μου ειπε αν το κριψω δεν θα εχω προβλημα... Ισχυει η θα με πιασουν;
Anonymous

Έχω την ίδια απορία με τον φίλο επάνω.

Σε εξετάζουν με το βιβλιαράκι για δυσχρωματοψία ή αν δεν το δηλώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα για Ι2;

Και υπάρχει όριο; Γιατί στην περίπτωσή μου, ο οφθαλμίατρος είχε διαγνώσει "ελαφρά δυσχρωματοψία"...

Ευχαριστώ
Anonymous

Ναι ρε παιδια αν ξερει κανεις ας πει εγω προσωπικα δεν θα Πω τπτ και ας γινει οτι γινει και στην τελικη κλεγομαι στον γιατρο... Λοκ και παλι λοκ!
Anonymous

Έ, ναι ρε φίλε... Έλεος δηλαδή, να θέλουμε να υπηρετήσουμε στα ΛΟΚ και να μη μπορούμε λόγο... Δυσχρωματοψίας! Δεν έχουμε Αχρωματοψία... Έλεος

Αν σου είναι εύκολο, στην πρώτη σου άδεια, γράψε τι έγινε τελικά, να γνωρίζουμε και οι υπόλοιποι!
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Παρολο που δεν γνωριζω ακριβως τα συμπτωματα αυτης της παθησης, στην εισοδο σας στο ΚΕΕΔ θα περασετε μια πολυ τυπικη εξεταση ορασης, θα σας δειξουν μια καρτελα με διαφορα σχεδια και χρωματα και μεσα σε αυτα υπαρχουν νουμερα τα οποια θα πρεπει να διακρινεται και να τα αναφερεται σωστα, αν εκει ειστε ενταξει δεν θα ξαναασχοληθουν, δεν ξερω ομως αν σημερα εχει αλλαξει αυτο
Anonymous

Αυτη ακριβος ειναι η παθηση Φιλε μου την γαμ... Με με λιγα λογια Θα δοθμε τι θα κανουμε...
Anonymous

Νάσσο, υπάρχουν μερικά τέστ στο διαδύκτιο για την δυσχρωματοψία.
Προσωπικά, από τις 6 καρτέλες, διέκρινα τις 3 ενώ λέει ότι αν πάσχεις από δυσχρωματοψία, θα πρέπει να διακρίνεις μόνο μία...
Θα ρωτήσω στο στρατολογικό τι και πως και θα επανέλθω.

Υ. Γ. Αν κλαφτούμε στον γιατρό και του πούμε ότι ΛΟΚ ή τίποτα... Θα μας βγάλει Ι1 ή φεύ;
Anonymous

Και εγω τις 3 βλεπς αλλα την τελευταια με δισκολια Δυσχρωματοψια η εχεις η δεν εχεισς μοθ φενετε δεν ειναι κατι τρελο εχω ακουσει παιδια 120 Κιλα η με Μυοποιια 7 και τους εχουν κρατισει μακαρι αν ειχα μπει και να ηξερα να σου ελεγα και σενα αλλα μπαινω τον αυγουστο 2 φιλοι μου συγκεκριμενα ποθ Ηταν 306 και 307 σειρα μου λενε σιγα μην σε κοψουν θελουν ατομα τωρα δεν ξερω παντος το λεει κανονικα αυτο ειναι το κακο Οτι βγαινουμε ι2. Που φτασαμε να παρακαλαμε για να φαμε πουτ... !an thes pare to msn mou na ta poyme mn_ko@hotmail.com
Anonymous

Γεια σας παιδια, μια ερωτηση μονο.
δεν προλαβα να διαβασω ολο το θεμα.
αλλα αν καποιος εχει μυωπια τι κανει για να παει Ε. Δ;
δηλαδη υπαρχει καπιο οριο; Μπορω να παο με τα γυαλια;(δεν νομιζω), η τουλαχιστον αν κανω λειζερ; Θα με δεχτουν;2 στο ενα ματι και 2.5 στο αλλο εχω.

παρακαλω απαντηστε μου

Anonymous

Αν και ειμαι νεος ακομα και ελπιζω να μου μειωθη, αλλα ποτε δεν ξερεις ποσο μυοπια θα εχω στο μελλον.
πειραιωτης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από πειραιωτης »

Δημητρη μην αγχωνεσαι! Στις ειδικες δυναμεις δεχονται μεχρι και ατομα που εχουν μυωπια 4,5!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες