Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Οι παλιοί εποχικοί είχανε το πολύ τελειώσει μέχρι γυμνάσιο και έκαναν 20 χρόνια να γίνουν πενταετούς υποχρεώσεις... Για αυτό. Οι καινούργιοι δεν θα πάρει τόσο έχουνε ανέβει τα κριτήρια ζητάει λύκειο και διάφορα άλλα παλιά με ένα δίπλωμα Γ έμπαινες τώρα θέλει πόσα πράγματα οπότε μην αγχώνεσαι... Κάποια σωματεία είναι παπατζες αλλά κάποια όντως κάνουν καλή δουλειά αν αγαπάμε το σώμα έχουμε ένα στόχο ας το κυνηγήσουμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Το ελπίζω φιλαράκι ! Λοιπόν επίσης σε πρόσφατη επικοινωνία με την διοικητή εδώ κατά 99.99% για τα επόμενα 5 χρόνια θα παίρνει από τον πίνακα του 2020 εκτός απροόπτου δλδ από πολλές ελειψεις
Οπότε καμία ελπίδα για κάτι καινούργιο...
Εγω καθε χρονο θα ειμαι σε διλλημα αν θα κρατησω την ανεργια για πιθανον προκυρηξη αν και ειμαι σε μια καλη θεση για επιλαχων στην περιοχη μου τουλαχιστον αν οχι φετος του χρονου με τα δεδομενα που λεει ο φιλος παραπανω
Δεν ξέρω τι να πω και τι να πιστέψω πραγματικά χρειάζονται άτομα υπάρχουν 3100 οργανικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν στην πυροσβεστική κάθε αυτού είναι μεγάλο ποσό ατόμων... Η θα πρέπει να πάρει μόνιμους τους εποχικούς να τους απορροφήσει κατευθείαν και να πάρει και κάποια άτομα από ιδιώτες... Η θα πάρει ξανά και τρίτη φουρνιά εποχικών... Αλλά και πάλι αυτοί θέλουν μόνιμους γιατί κάθε χρόνο από της σχολές βγαίνουν το πολύ 100 άτομα οπότε πρέπει να πάρει... Θα είναι λάθος τους να μην βγάλουν κάτι γιατί μέχρι τώρα έχουνε φύγει 500 άτομα οι εποχικοί 19-20 είναι 2000 άτομα... Ας απορροφήσει από επιλαχών ακόμα μένουν πολλές κενές θέσεις... Τι να πω θα δούμε και περιμένουμε ότι καλύτερο εύχομαι.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Καλησπέρα στην Βικιπαίδεια στην πυροσβεστικη γράφει ότι είναι 1250 εποχικοί πυροσβέστες αυτη τη στιγμή κ γράφει τελευταία ενημέρωση σελίδας πριν 2 μήνες. Κ γω πίστευα εκεί στους 2000 ότι είναι. Λέτε να ισχύει το 1250; Κ να έχουμε τελικά ελπίδες να βγάλει κ παραπάνω; Μακάρι τι να πω
Gg
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Καλησπέρα φιλαράκι δεν ξέρω πραγματικά τι παίζει με αυτό... Θα δείξει σε λίγο καιρό πάντως δεν έμεινε πολύ
Στ σύστημα υπέγραψαν λήξης σύμβασης 1900 άτομα... Κάποιοι δεν παραιτήθηκαν και πήγαν ΣΦ και ΛΦ. Εγώ προσωπικά ξέρω 3.110 γίνανε ππυ. Επομένως είναι πολύ περισσότερα τ κενά και θα φύγουν κ άλλοι με τις επόμενες προκηρύξεις. Επίσης βάση του π/δ που έβγαλε τ καλοκαίρι για στελεχώσει νέα κλιμάκια εποχικων υπάρχει δυνατότητα νέας προκήρυξης. Αλλά τπτ δν είναι σίγουρο.
Βκκ έχεις απόλυτο δίκιο ίσως ανοίξουν και καινούργιες θέσεις δεν χρειάζεται απλώς να φύγουν. Για να δούμε πάντως όπως το είπες θεωρώ είναι τα πράγματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Παιδιά αν είναι έτσι οπως τα λέτε είναι αναγκαίο να βγάλει νέαπροκήρυξη με περισσότερα από 1200 άτομα ! Αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι η αστυνομία
αν δεν βγάλουν θα είναι φως φανάρι
αν δεν βγάλουν θα είναι φως φανάρι
Καλά από αστυνομικούς άλλο τίποτα. Τους προσλαμβάνουν για να προστατεύουν τους εαυτούς τους γιατί για τον απλό λαουτζίκο ούτε λόγος.
Παίδες ακόμη σε αναμονή έτσι;
Δεν ξέρω τίποτα ακόμα ακούσατε τίποτα εσείς;
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Εμαθα οτι θα παρει απο τις περσινες λιστες επιλαχοντων παιδια απο την ιδια πηγη που προανεφερα. Καντε τα χαρτια σας για ΟΠΠΙ η ΕΠΟΠ η για ΣΦ και Σωφρονιστικοι αν σας παιρνει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες