Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 72
Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ο θειος μου ειναι προσφατως αποστρατος αξιωματικος του πυροσβεστικου σωματος και σε προσφατη επικοινωνια που ειχαμε, κατοπιν παροτρυνσης δικης μου, τον παρακαλεσα να κανει μια επαφη με το Αρχηγειο για να μαθουμε αν μπορουμε τι "κινειται" σχετικα με ενδεχομενη νεα προκηρυξη εποχικων για φετος. Δυστυχως τα νεα που φερνω δεν ειναι ιδιαιτερα θετικα, καθως μου ειπε οτι τον ενημερωσαν πως υπαρχει διατακτικη για 2500 ατομα και πως φετος τουλαχιστον θα απορροφησει απο την λιστα των επιλαχοντων τα οποια κενα δημιουργηθουν. Εγω δυστυχως δεν ειχα κανει τα χαρτια μου περυσι και ετσι μια "ψυχρολουσια" την εφαγα.
Τελος παντων, θεωρησα σωστο να ενημερωσω.
Καλη τυχη σε ολους και μακαρι να ξαναπαρει και παλι ατομα συντομα (εγω ακομη εχω μια ελπιδα) !
Καλη τυχη σε ολους και μακαρι να ξαναπαρει και παλι ατομα συντομα (εγω ακομη εχω μια ελπιδα) !
-
- Posts in topic: 41
Καλησπέρα αδερφέ. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση. Εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο σε σένα χωρίς να απογοητεύεσαι.Ε'ΜΚ έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα. Ο θειος μου ειναι προσφατως αποστρατος αξιωματικος του πυροσβεστικου σωματος και σε προσφατη επικοινωνια που ειχαμε, κατοπιν παροτρυνσης δικης μου, τον παρακαλεσα να κανει μια επαφη με το Αρχηγειο για να μαθουμε αν μπορουμε τι "κινειται" σχετικα με ενδεχομενη νεα προκηρυξη εποχικων για φετος. Δυστυχως τα νεα που φερνω δεν ειναι ιδιαιτερα θετικα, καθως μου ειπε οτι τον ενημερωσαν πως υπαρχει διατακτικη για 2500 ατομα και πως φετος τουλαχιστον θα απορροφησει απο την λιστα των επιλαχοντων τα οποια κενα δημιουργηθουν.Εγω δυστυχως δεν ειχα κανει τα χαρτια μου περυσι και ετσι μια "ψυχρολουσια" την εφαγα.
Καλώς σε βρήκαμε! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Καλή τύχη και σε σένα!
Οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν θα βγάλει.
- Ε'ΜΚ
Pyr0 έγραψε:
Οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν θα βγάλει.
Σπιρτο εισαι

Pyr προς τα κει πηγαίνει το πράγμα...
Pkato έχω ακόμα κάποιες μικρές ελπίδες... Θα δούμε
- Ε'ΜΚ
Εσεις ρε παιδια τι πληροφοριες εχετε;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Ε ΜΚ εσυ με 18,7 απολυτηριο και προφισενσι σε αγγλικα και ιταλικα θα πας για εποχικος; Κριμα ειναι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Εγώ θα σας πω και κάτι άλλο που δυστυχώς δεν το κάναμε υπόψην μας εδώ... Θα το παίξω δικηγόρος του διαβολου! Στην περίπτωση που βγάλει προκήρυξη ή πάρει από επιλαχόντες και δεν σας καλέσουν την μέρα που θα κάνουν τα υγειονομικά και τα αθλήματα να πάμε 3-4 άτομα από τους επιλαχόντες να τσεκάρουν εμάς εδώ χαλκίδα παιδιά εμώ η προκήρυξη έλεγε για ΔΜΣ κλπ κλπ δεν τον λάβαμε καν υπόψην τους ... Θα είχαν κοπεί παρα πολλοί που δεν άξιζαν να μπουν και θα είχαν μπει πολλοί επιλαχόντες ... Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό που λέω αλλά μπήκαν γιωταδες και την πληρώσαμεκ εμεος γιατί δεν μπήκαμε
και τα παιδιά που μπήκαν και επειδή δεν μπορούσαν αυτά τα άτομα που τα πέρασαν ενώ ήταν πάνω από το ΔΜΣ που έπρεπε δεν μπορούσαν να βγάλουν τα συμβάντα... Αλλά κανένας διοικητής δεν θα κόψει εποχικό... Μη με
παρεξηγήσετε αλλά άτομα από μέσα
που πέρασαν μ είπαν ότι έπρεπε να έρθουν επιλαχόντες γιατί έτσι θα ήταν πιο δίκαιο δεν θα
μπορούσαν να μην λάβουν υπόψην τους ΔΜΣ που είναι πολύ σημαντικός λόγος που κόβεται κόσμος σε άλλες προκηρύξεις ... Να με συμπαθάτε παιδιά αλλά όσοι το έπαθαν πιστεύω θα νιώθουν αδικημένοι και κορόιδα όπως κ
εγώ
και τα παιδιά που μπήκαν και επειδή δεν μπορούσαν αυτά τα άτομα που τα πέρασαν ενώ ήταν πάνω από το ΔΜΣ που έπρεπε δεν μπορούσαν να βγάλουν τα συμβάντα... Αλλά κανένας διοικητής δεν θα κόψει εποχικό... Μη με
παρεξηγήσετε αλλά άτομα από μέσα
που πέρασαν μ είπαν ότι έπρεπε να έρθουν επιλαχόντες γιατί έτσι θα ήταν πιο δίκαιο δεν θα
μπορούσαν να μην λάβουν υπόψην τους ΔΜΣ που είναι πολύ σημαντικός λόγος που κόβεται κόσμος σε άλλες προκηρύξεις ... Να με συμπαθάτε παιδιά αλλά όσοι το έπαθαν πιστεύω θα νιώθουν αδικημένοι και κορόιδα όπως κ
εγώ
Predator το ΔΜΣ τι είναι ;
Δείκτης Μάζας Σώματος
Greek ranger κάτι ξέρεις εσύ 😅😅
Επίσης και οι κουτσή Μαρία περνάει τα αθλήματα και γενικά μπαίνουν όντως ότι να ναι αλλά δυστυχώς έτσι είναι... Ας έχουμε κάποιες μικρές ελπίδες μπας και ξαναβγάλει και μπούμε όσοι το αγαπάμε καλημέρα σε όλους!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Καλημέρα παιδιά ! Ναι pyr ας έχουμε και σε κάτι τέτοιε το νου μας ... Είναι Νωρίς βέβαια να ξέρουμε αμα
βγάλει φέτος ... Να έχετε
μια ωραία μέρα παιδιά
βγάλει φέτος ... Να έχετε
μια ωραία μέρα παιδιά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες