Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
Οκ. Μια χαρά! Καλή συνέχεια. Και καλή επιτυχία όταν θα βγει!
Ευχαριστώ πολύ!
28 χρόνον είναι το όριο δεν έχει αλλάξει κάτι απλά ενημερωτικά το λέω
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Θα αλλαξει ομως!
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Παιδια για την προκηρυξη των συνοριοφυλακων πρεπει να εισαι κατοικος εβρου οπως λεει στο ιντερνετ γιατι αλλιως δεν γινεται να παρεις μερος;
Wolf93 έγραψε:Θα αλλαξει ομως!
Πάλι σιγουρος 😂😂😂 άκου τον το άκουσε στο καφενείο και είναι σίγουρο
- Wolf93
Βμκδ θες να αναταλλαξουμε fb και να βαλουμε ενα στοιχημα 1000? οτι θα ανεβει το οριο ηλικιας;Και μετα να δουμε ποιος μαθαινει απο καφενεια;
Wolf93 έγραψε:Βμκδ θες να αναταλλαξουμε fb και να βαλουμε ενα στοιχημα 1000? οτι θα ανεβει το οριο ηλικιας;Και μετα να δουμε ποιος μαθαινει απο καφενεια;
Ρε παίχτη σε όλα τα νήματα απαντάς με σιγουρια για διάφορες ερωτήσεις της οποίες αν όντως ήξερες θα ήσουν είδη στο σώμα. Αυτό μ φαίνεται περίεργο πως δεν κατάφερες να μπεις ενώ έχεις τέτοιες πηγές και τα ξες όλα... Όσο για το όριο ηλικίας ακούγονται πολλά για αύξηση αλλά χωρίς να βγει το ΦΕΚ κανένας δεν Μπορεί να είναι σιγουρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Σάβ Νοέμ 28, 2020 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Wolf93
Τι σχεση εχουν οι πληροφοριες με τα μορια που μπορει να εχω ρε φιλε; Επειδη μπορει να μαθαινω καποιες πληροφοριες σημαινει οτι πρεπει να ειμαι μεσα; Αμα εχεις συγγενεις μεσα μαθαινεις και συ χωρις να εισαι μεσα.
Δε καταλαβαινω τι σου φαινεται περιεργο.
ale3andros12 έγραψε:Παιδια για την προκηρυξη των συνοριοφυλακων πρεπει να εισαι κατοικος εβρου οπως λεει στο ιντερνετ γιατι αλλιως δεν γινεται να παρεις μερος;
Καλησπέρα φίλε για αρχή έτσι ανοίγεται πως θα γίνει. Με εντοπιότητα.
Wolf93 έγραψε:Τι σχεση εχουν οι πληροφοριες με τα μορια που μπορει να εχω ρε φιλε;Επειδη μπορει να μαθαινω καποιες πληροφοριες σημαινει οτι πρεπει να ειμαι μεσα; Αμα εχεις συγγενεις μεσα μαθαινεις και συ χωρις να εισαι μεσα.
Πρώτα από όλα όλοι έχουμε κάποιον μέσα δεν ξέρω κατά ποσό βοηθάει όμως για το δικό μας θέμα γιατί για να βοηθήσει πρέπει να είναι μέσα στα συγκεκριμένα επιτελεία. Όσο για τα μόρια αδερφέ ένας που θέλει βα μπει προσπαθεί να μαζέψει μόρια με το χ. Ψ τρόπο. Εφόσον έχεις τόσα κονε σίγουρα θα σ είχαν πει ότι θα βγει προκ όποτε δεν ασχολήθηκες και γιαυτο δρν μπήκες. Και για έναν που έχει τόσα κονε δεν νομίζω να ήξερε πως θα βγει προκ και να μην έκανε κάτι για να μπει πχ μια έξτρα γλώσσα κτλπ. Τεσπα ξεφεύγει η συζήτηση φίλος.
- Wolf93
Για 60 μορια δε μπηκα περσι στους εφ, αλλα και παλι δεν εχει σχεση με τις πληροφοριες αυτο. Θα το δουμε σε 1-2 μηνες που θα βγει η προκηρυξη αν τις μαθαινω απο καφενειο ή οχι!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
Κανεις δεν γνωριζει το ΠΟΣΟ και το ΑΝ θα ανεβει η ηλικια.
Ακομα και βουλευτες βυσματα να εχετε, παλι και οι ιδιοι δεν γνωριζουν. Πολλα παλικαρακια λεγανε το 19 στη προκηρυξη των Ε. Φ τα ιδια, εχω θειο, εχω γκομενο, εχω σκυλο και θα γινει εκεινο και το αλλο και εν τελει δεν εγινε τιποτα.
Με λιγα λογια αν δεν βγει η προκηρυξη δεν υπαρχει τιποτα για να ανεβει το οριο. Ακομα και ΦΕΚ να βγει, μπορει να αλλαχτει σε ενα 24ωρο παλι.
Ακομα και βουλευτες βυσματα να εχετε, παλι και οι ιδιοι δεν γνωριζουν. Πολλα παλικαρακια λεγανε το 19 στη προκηρυξη των Ε. Φ τα ιδια, εχω θειο, εχω γκομενο, εχω σκυλο και θα γινει εκεινο και το αλλο και εν τελει δεν εγινε τιποτα.
Με λιγα λογια αν δεν βγει η προκηρυξη δεν υπαρχει τιποτα για να ανεβει το οριο. Ακομα και ΦΕΚ να βγει, μπορει να αλλαχτει σε ενα 24ωρο παλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Νοέμ 28, 2020 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Κανεις δεν γνωριζει το ΠΟΣΟ και το ΑΝ θα ανεβει η ηλικια.
Με λιγα λογια αν δεν βγει η προκηρυξη δεν υπαρχει τιποτα για να ανεβει το οριο. Ακομα και ΦΕΚ να βγει, μπορει να αλαχτει σε ενα 24ωρο παλι.
Της ίδιας απόψεις είμαι και εγώ αδερφέ.
Το χω πει και θα το ξανά πω όσοι ΓΕΝΙΚΑ έχουν δήθεν θέμα με το να ανέβει το οριο είναι επειδή Φοβουνται ότι θα χουν περισσότερο Ανταγωνισμο Και θα κινδυνέψει η θεσουλα τους. Και πολυ πιθανον ο διαγωνισμός να είναι περιφερειακός και όχι πανελλαδικος καθώς οι βουλευτές που πιέζουν για αύξηση ορίου ηλικίας πιεζουν και για το συγκεκριμένο θέμα. Δλδ να μη μπορεί να κάνει αίτηση κάποιος που είναι εκτός περιφερειας Έβρου. Επισης +φωνω με τα λεγόμενα του rad δίκαια θα αυξηθεί το όριο στον Έβρο δν υπάρχουν τόσα άτομα κάτω των 28 αλλά μη σκαλωνετε έρχονται εποπ και 1600 είναι μόνο για αρχή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες