Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Φιλε βκμδ εχω 2600 μορια συν εντοπιοτητα επιανα 3100! Λες να μην εμπαινα συμφωνα με τα αποτελεσματα που βγηκαν; Για δες τα και πες μου! Τελος παντων μακαρι να μονιμοποιηθειτε, σταματαω γτ θα νομιζετε οτι τα γραφω απο κακια!
Και μενα ο πατερας μου αξιωματικος στην αστυνομια ειναι λετε να ειναι χαζος που δε με αφησε να κανω χαρτια για ΣΦ; !
Και μενα ο πατερας μου αξιωματικος στην αστυνομια ειναι λετε να ειναι χαζος που δε με αφησε να κανω χαρτια για ΣΦ; !
-
- Posts in topic: 23
Εγω ξέρω αξιωματικό που παρακαλούσε το παιδί του να κάνει τα χαρτιά του, δεν τα έκανε και τώρα το μετάνιωσε λόγω του ιού που έκλεισαν όλα και που δεν βλέπει φως για φρουρούς. Όλα σχετικά είναι. Όποιος αγαπάει το σώμα ας αφήσει τις βλακειες και τις υποθέσεις και να μπει. Αυτά από εμένα.Wolf93 έγραψε:Φιλε βκμδ εχω 2600 μορια συν εντοπιοτητα επιανα 3100!Λες να μην εμπαινα συμφωνα με τα αποτελεσματα που βγηκαν; Για δες τα και πες μου! Τελος παντων μακαρι να μονιμοποιηθειτε, σταματαω γτ θα νομιζετε οτι τα γραφω απο κακια!
Και μενα ο πατερας μου αξιωματικος στην αστυνομια ειναι λετε να ειναι χαζος που δε με αφησε να κανω χαρτια για ΣΦ;
- Wolf93
Ρωτηστε τον Elante για πληροφοριες καθως λεει με σιγουρια οτι θα αργησει να βγαλει για ΕΦ, οποτε και αυτος απο μεσα ξερει πληροφοριες μαλλον!
- Wolf93
Εγινε Συνοριοφυλακα93 καλη επιτυχια οπως ειπα μακαρι να μονιμοποιηθειτε εμενα δε με νοιαζει δε μου τρωτε το ψωμι, απλα συζητηση να γινεται!
Καλά άσε από του 260 που είμαστε, ζήτημα καμία 10ρια να έχουμε καταλάβει οτ δν πρόκειται να γίνουμε μόνιμοι και 13 χρόνια τουλάχιστον σε νησί, αν μας έχουν μέχρι τότε
Καλησπέρα παιδιά! Έχω διαβάσει τα παραπάνω μηνύματά σας και επειδή σίγουρα ξέρετε περισσότερα πράγματα από εμένα θέλω τα φώτα σας ...
Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου για την προκήρυξη των 600 συνοριοφυλάκων στον Έβρο, αλλά επειδή από ό τι βλέπω θα ανέβει το όριο ηλικίας στα 32, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να δηλώσουν, πιστεύετε με 27000 μόρια αξίζει να τα κάνω ή χαμένος χρόνος;
Υ: Πείτε μου την άποψή σας όποια και αν ειναι αυτή
Σας ευχαριστώ!

Υ: Πείτε μου την άποψή σας όποια και αν ειναι αυτή

Σας ευχαριστώ!
Καλησπέρα... Με 27000 μόρια αποκλείεται... Με 2700 καλά εισαι!
Σε ευχαριστώ πολύ!
Ναι, σορυ,2700 εννοούσα...
Ναι, σορυ,2700 εννοούσα...

Αν έχεις το ύψος. Κανε προπόνηση για τα αθλήματα και είσαι μέσα!
Ναι, το έχω το ύψος! Εννοείται θα κάνω!
Απλώς φοβόμουν λόγω αύξησης της ηλικίας μήπως ανέβουν πολύ τα μόρια και μείνω εκτός...
και κάτι ακόμα... Πότε περίπου θα είναι τα αθλήματα;
Πάντως σε ευχαριστώ πολύ!
Απλώς φοβόμουν λόγω αύξησης της ηλικίας μήπως ανέβουν πολύ τα μόρια και μείνω εκτός...
και κάτι ακόμα... Πότε περίπου θα είναι τα αθλήματα;
Πάντως σε ευχαριστώ πολύ!
Δεν έχει βγει κάποια προκήρυξη ακόμα... Απο το νέο ετος λογικά θα βγει και θα δούμε τα κριτήρια... Να το παρακολουθείς γενικά το θέμα!
Α οκ! Ναι, θα το παρακολουθώ!
Καλή συνέχεια!
Καλή συνέχεια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Και να είσαι από Έβρο εννοείται εκτός και αν είναι πανελλαδική η προκήρυξη...
Ναι, από Έβρο είμαι! Μαζί με την εντοπιότητα των 5 μορίων έχω τόσα μόρια.
Ξέχασα να το πω αυτό στον BilD...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες