ΣΝΔ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
exousiasths
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από exousiasths »

Περασα ΣΝΔ - μαχιμος. Ξερει κανενας ποτε περιπου παρουσιαζομαι; Επισης μολις τελειωσω τη σχολη ποια εινε η προυποθεση για να παρω μερος σε μεταπτυχιακα προγραμματα σχολων πολεμου του εξωτερικου. Αμα θελω να ενταχθω στις ειδυκες δυναμεις αφου αποφοιτησω απο τη σνδ; Θα εκτιμουσα αν ηξερε καποιος να απαντησεις στις ερωτησεις αυτες.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kallitexnis »

exousiasths έγραψε: Περασα σνδ - μαχιμος. Ξερει κανενας ποτε περιπου παρουσιαζομαι ; Επισης μολις τελειωσω τη σχολη ποια εινε η προυποθεση για να παρω μερος σε μεταπτυχιακα προγραμματα σχολων πολεμου του εξωτερικου. Αμα θελω να ενταχθω στις ειδυκες δυναμεις αφου αποφοιτησω απο τη σνδ ; Θα εκτιμουσα αν ηξερε καποιος να απαντησεις στις ερωτησεις αυτες.

Νομίζω ότι αυτά τα επιλέγεις μέσα στη σχολή. Θα σας ενημερώσουν οι αξιωματικοί και οι καθηγητές της σχολής.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερει κανενας που τελειωσε ναυτικων δοκιμων να μου πει αν απο μηχανικος οταν βγαλεις την σχολη αν γινετε να σπουδασεις ηλεκτρολογος μηχανικος; Επισης απο ευελπιδων οπλα ισχυει κατι αντοιστηχω;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χρηστος έγραψε:Ξερει κανενας που τελειωσε ναυτικων δοκιμων να μου πει αν απο μηχανικος οταν βγαλεις την σχολη αν γινετε να σπουδασεις ηλεκτρολογος μηχανικος; Επισης απο ευελπιδων οπλα ισχυει κατι αντοιστηχω;
Πολλοί απόφοιτοι ΑΣΕΙ σπουδάζουν σε ΑΕΙ ανάλογες ειδικότητες απλά απ'την ΣΝΔ δεν ξέρω αν θα στο επιτρέπει η υπηρεσία (θα είσαι εν πλώ λογικά)
Anonymous

Παιδια, μηπως ξερει κανεις αμα γινεται μολις τελειωσεις την σχολη ΣΝΔ να πας στο εξωτερικο σε καποια πρεσβεια; Ή πρεπει πρωτα να κανεις μια υποχρεωτικη θητεια;
Anonymous

Μανώλης2510 έγραψε:Παιδια, μηπως ξερει κανεις αμα γινεται μολις τελειωσεις την σχολη ΣΝΔ να πας στο εξωτερικο σε καποια πρεσβεια; Ή πρεπει πρωτα να κανεις μια υποχρεωτικη θητεια;

κοιτα φίλε παντού μπορείς να πας και μπορεί να φτάσεις μέχρι και Α/ΓΕΝ αρκεί να έχεις καλό γλύψιμο όπως ο σημερινός αρχηγός...
kostas_sev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kostas_sev »

Γεια σε όλους. Θα ήθελα κάποιος να με κατατοπίσει σχετικά με την σχολή ναυτικών δοκίμων. Τώρα που Έκανα τα χαρτιά την έβαλα 1η επιλογη το μονο που με απασχολει ειναι Σε όλη τη σταδιοδρομία ως αξοωματικος εισαι συνέχεια στην θάλασσα ; Αν τελικά περάσω εχω τηνδυνατότητα να κάνω οικογένεια ή όχι; Αυτο ειναι βασικά που με απασχολεί. Όποιος μπορει και ξέρει ας βοηθήσει.Εικόνα
Anonymous

Φιλε κωστα και γω τις ιδιες αποριες εχω... Αμα μπορει Καποιος που γνωριζει Να απαντησει...

Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Γειά σε όλους. Είμαι καινούριος εδώ και Θα ήθελα να μάθω για τις ευκαιρίες που δίνει η ΣΝΔ αφότου την τελειώσεις.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παιδιά σίγουρα θα είστε πολλά χρόνια στη θάλασσα. Ανάλογα και με την ειδικότητα βέβαια. Απλά αργότερα μπορεί να είστε και σε Σχολή γιατί τα ΚΕΝ θα καταργηθούν το 2010.
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Με το που τελειωσω τη ΣΝΔ σε ποιες κατηγοριες δυναμεων μπορω να μπω;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Xalvas7 έγραψε:Με το που τελειωσω τη ΣΝΔ σε ποιες κατηγοριες δυναμεων μπορω να μπω;
Πρέπει να περάσεις την βασική εκπαίδευση που κάνουν οι Σημαιοφόροι ΠΝ με την έξοδό τους απ'τη σχολή και μετά μπορείς να μπείς στην ΔΥΚ που ανήκει στο ΠΝ μέσω εξετάσεων ενδοϋπηρεσιακών πάντα.
jimmy23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από jimmy23 »

Για μαχημος στην ΣΝΔ μετα σε ποια σωματα μπενεις εχει υποβρηχια η βατραανθρωπους;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

jimmy23 έγραψε:Για μαχημος στην ΣΝΔ μετα σε ποια σωματα μπενεις εχει υποβρηχια η βατραανθρωπους;
Σώματα; Για πλήρωμα υποβρυχίου νομίζω έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και όχι μόλις βγείς απ'την σχολή. Για ΟΥΚ εξετάζεσαι απ'την υπηρεσία και έπειτα εκπαίδευση αμφίβιου.
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Εκτος απο αυτα τα δυο, ΣΕ ποια αλλα σωματα μπορεις να πας αφου τελειωσεις τη σνδ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης