Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020B)
Σε ποια σελίδα αναφέρεσαι; Δώσε μου το link.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Μπορώ από άλλο νομό Εκτός από Έβρο Καβάλας Ροδόπης να δηλώσω συμμετοχή στην προκυρηξη ;
Kwstas26 έγραψε:Ουτε όπλο δεν έχουν στην υπηρεσία που κολλάει το οπλο εκτός υπηρεσίας
Αδερφέ νομίζω πως κάνεις λάθος έχουν κανονικά όπλο γιατί αν δεις ξαι στης κρατήσεις έχεις για οπλισμό κτλπ. Στην υπηρεσία της αστυνομίας είσαι όχι σεκιουριτάς τότε δεν υπάρχει λόγος να εκπαιδευτείς στο όπλο αν είναι να μην κρατάς όπλο. Φιλικά
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Οπλοφορία, χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς και εκπαίδευσή τους σ΄ αυτά.
Aρθρο 1
Οπλισμός αστυνομικών
Το αστυνομικό προσωπικό, οι ειδικοί φρουροί και οι συνοριακοί φύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, κατέχουν, φέρουν και χρησιμοποιούν Σύγχρονο οπλισμό και εκπαιδεύονται σ΄ αυτόν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.2800/2000 (Α΄- 41), του παρόντος νόμου και των κατ΄ εξουσιοδότηση αυτών και του Ν.1481/1984 (Α΄-152) εκδιδόμενων κανονιστικών πράξεων.
Aρθρο 1
Οπλισμός αστυνομικών
Το αστυνομικό προσωπικό, οι ειδικοί φρουροί και οι συνοριακοί φύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, κατέχουν, φέρουν και χρησιμοποιούν Σύγχρονο οπλισμό και εκπαιδεύονται σ΄ αυτόν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Ν.2800/2000 (Α΄- 41), του παρόντος νόμου και των κατ΄ εξουσιοδότηση αυτών και του Ν.1481/1984 (Α΄-152) εκδιδόμενων κανονιστικών πράξεων.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Κώστα για δικούς σου λόγους δήλωσες παραίτηση από τους συνοριακούς φυλακες, μην επηρεάζεις τυχόν άτομα που ενδιαφέρονται για το σώμα. (Που και πάλι αν γινεσαι αστυνομικός απλά για να λες πως έχεις όπλο, είναι λάθος από μόνο του)
Ενδιαφέρομαι για την προκήρυξη και μπήκα να δω κάποιο νεότερο. Αντ'αυτού διαβάζω για όπλα κι εξαρτήσεις. Υπάρχουν σχετικά νήματα για τον εξοπλισμό και την εκπαίδευση του αστυνομικού προσωπικού. Θα συνεχίσετε εκεί.
Παρετηθηκα γιατί θα βγαλει στον τόπο μου προκήρυξη τους επόμενους μήνες ... Όσο για όπλα στους ς. Φ ορισμένου χρόνουυ δεν έδωσαν ακομα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
Από πού είσαι φίλε;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Kwstas26 έγραψε:Παρετηθηκα γιατί θα βγαλει στον τόπο μου προκήρυξη τους επόμενους μήνες ... Όσο για όπλα στους ς. Φ ορισμένου χρόνουυ δεν έδωσαν ακομα
Αν εννοείς ότι υπέγραψες και μετά δήλωσες παραίτηση ακόμη και δόκιμος, δεν μπορείς να δηλώσεις ξανα ενδιαφέρον σε προκηρύξεις της ΕΛ. ΑΣ.
Πριν γίνει ορκωμοσία στο τμήμα υπέγραψα οτι δεν θελω να συνεχίσω την διαδικασία! Αθλήματα είχα δώσει δεν είχα προχωρήσει κάτι παραπάνω
- shootmann
- Posts in topic: 19
Καλησπέρα παιδιά αν βγεί αρχές τους έτους που ακούγεται για ς. Φ εγώ που είμαι το 92 με πιάνει;
shootmann έγραψε:Καλησπέρα παιδιά αν βγεί αρχές τους έτους που ακούγεται για ς. Φ εγώ που είμαι το 92 με πιάνει;
Καλησπέρα αδερφέ δυστυχώς από ότι ξέρω το 2020 είναι η τελευταία σ ευκαιρία (εάν δεν αλλάξουν τα όρια ηλικίας) . Τον 92' είναι το 2020 με το όριο τα 28 χρόνια. Αλλά μην χάνεις πίστη γιατί Ελλάδα είμαστε ανά πάσα στιγμή όλα αλλάζουν
- shootmann
- Posts in topic: 19
Δεν ισχύει το 28 και 12μηνων; Αν δεν κάνω λάθος.
shootmann έγραψε:Δεν ισχύει το 28 και 12μηνων; Αν δεν κάνω λάθος.
Από ότι ξέρω ισχύει όλη η χρόνια π. Χ εγώ έχω γενέθλια Ιανουάριο και μπαίνω στα 28 μετράει όλη η χρόνια μέχρι και Δεκέμβριο και ας έχω πάτησα τα 28. Με λίγα λόγια υσχυει όλη η χρόνια ποθ γίνεσαι 28 είτε είναι όλο το 2020 ή το 2021 πχ. Ελπιζω να σε βοήθησα πάντως ξέρω ότι οι 92' φέτος ήταν η τελευταία τους χρόνια από το 2021 δεν μπορούν να κάνουν χαρτιά.
Ως ημερομηνία γέννησης Θεωρείται η 31η. Δεκεμβρίου
οπότε μεχρι 31η Δεκεμβρίου Του 2020 για τους 1992.
οπότε μεχρι 31η Δεκεμβρίου Του 2020 για τους 1992.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες