Η πολυτεκνεια για πόσο πιάνει; Έχω χάσει τους γονείς μου και είχα τα μόρια των πολυτέκνων και στις πανελλήνιες αλλά δεν ξέρω εδώ... Έχω όλα τα δικαιώματα των πολυτέκνων ελπίζω και εδώ...
DYK ευχαριστώ (για πολλοστη φορά) για το ενδιαφέρον να καθοδηγησεις. Ενδεχομενως να ήμουν σαφής στη διατυπωση. Το 2009 ζητουσαν συγκεκριμένα για Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ απόφοιτους σπουδαστές σχολών, ΙΕΚ τουλάχιστον 1 έτους και από ΤΕΕ, σχολών ΟΑΕΔ, κλπ. Για να μην μακρυγορω. Το ερώτημα έχει ως εξής: Πως προσμετρωνται τα μορια; Σαν απόφοιτος ΙΕΚ και έχοντας τελειώσει ΕΠΑΛ θα υπολογίσω τα μόρια Απ'το ΙΕΚ και του πτυχιου ειδικότητας από ΕΠΑΛ ητοι βαθμό απολυτηριου; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Ποια μόρια ρε φίλε... Περίμενε να βγει η προκήρυξη και μετά δες πόσα θα είναι. Αυτά που λέμε ίσχυαν πριν 12 χρόνια κοντά με ΤΕΕ ακόμα μεσα. Κάνε λίγο υπομονή γιατί θα αλλάξουν αρκετά πράγματα
Xristos MP, όλοι υπομονή θα κάνουμεκαι βάσει του 2009 μιλάμε προς στιγμήν. Δεν έχει ξανατυχει να λάβω μέρος σε προκήρυξη, φίλε μου, γι αυτό ρωτάω τους πλέον "αρμόδιους" που γνωρίζουν πως έστω τότε γινόταν η προσμετρηση.
kΑλησπερα ομαδα. ειμαι και εγω υπο σκεψη για εποπ.πολυτεκνος, απολ. λυκειου 16, αποφοιτος οικονομικου του ο. π. α. με 2 μεταπτυχιακα και και αριστα αγγλικα.
DYK ευχαριστώ (για πολλοστη φορά) για το ενδιαφέρον να καθοδηγησεις. Ενδεχομενως να ήμουν σαφής στη διατυπωση. Το 2009 ζητουσαν συγκεκριμένα για Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ απόφοιτους σπουδαστές σχολών, ΙΕΚ τουλάχιστον 1 έτους και από ΤΕΕ, σχολών ΟΑΕΔ, κλπ. Για να μην μακρυγορω. Το ερώτημα έχει ως εξής: Πως προσμετρωνται τα μορια; Σαν απόφοιτος ΙΕΚ και έχοντας τελειώσει ΕΠΑΛ θα υπολογίσω τα μόρια Απ'το ΙΕΚ και του πτυχιου ειδικότητας από ΕΠΑΛ ητοι βαθμό απολυτηριου; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
Αν υποθέσουμε ότι δίνεις το 2009, λαμβάνεις 300 μόρια ως απόφοιτος ΙΕΚ σε συναφή ειδικότητα.
Υπάρχει δυνατότητα να μάθουμε πως κυμανθηκαν τα μόρια του ΠΝ το 2009 και πιο συγκεκριμένα στις ειδικότητες Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ η ΗΛ; Έψαξα αλλά δυστυχώς δεν καταφερα να τα βρω.