Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Κύριε τενεφκοψου μπορείτε να μου πείτε έναν πυροσβέστη ο οποίος να έχει μπει από προκύρηξη στην πυροσβεστική και μετά να τον έδιωξαν χωρίς δική του υπαιτιότητα.
Ακόμα και κάτι μεγάλοι ηλικιακά οι οποίοι έχουν απολυτήριο δημοτικού δεν φεύγουν και ανανεώνουν κάθε χρόνο. Όσοι μπήκαν με γυμνάσιο είναι πενταετής τώρα και όσοι έχουν λύκειο μόνιμοι. Το ότι δεν έχουν κάποια σχολή πυροσβεστικής δεν τον κάνει χειρότερο από αυτόν που έχει.
Ο εποχικός που μπαίνει με 700 ευρώ για πέντε χρόνια μετά αν γίνει πενταετής πάει στα 1000 και μετά από 5 χρόνια γίνεται μόνιμος. Τότε φτάνει στα χρήματα του πρώτου μισθού ενός από σχολή. Μπορείς να μου πεις ποιος είναι καλύτερος πρακτικά; Αυτός που έχει 10 χρόνια υπηρεσία στο σώμα ή αυτός που μόλις έχει βγει από τη σχολή; Με τα ίδια χρηματα.
Πόσα χρήματα έχει εξοικονομήσει το κράτος; Καλή συνέχεια στη ζωή σου και προσπάθησε να ανεβαίνεις προσπερνοντας τον άλλο, όχι ρίχνοντας τον!
Ακόμα και κάτι μεγάλοι ηλικιακά οι οποίοι έχουν απολυτήριο δημοτικού δεν φεύγουν και ανανεώνουν κάθε χρόνο. Όσοι μπήκαν με γυμνάσιο είναι πενταετής τώρα και όσοι έχουν λύκειο μόνιμοι. Το ότι δεν έχουν κάποια σχολή πυροσβεστικής δεν τον κάνει χειρότερο από αυτόν που έχει.
Ο εποχικός που μπαίνει με 700 ευρώ για πέντε χρόνια μετά αν γίνει πενταετής πάει στα 1000 και μετά από 5 χρόνια γίνεται μόνιμος. Τότε φτάνει στα χρήματα του πρώτου μισθού ενός από σχολή. Μπορείς να μου πεις ποιος είναι καλύτερος πρακτικά; Αυτός που έχει 10 χρόνια υπηρεσία στο σώμα ή αυτός που μόλις έχει βγει από τη σχολή; Με τα ίδια χρηματα.
Πόσα χρήματα έχει εξοικονομήσει το κράτος; Καλή συνέχεια στη ζωή σου και προσπάθησε να ανεβαίνεις προσπερνοντας τον άλλο, όχι ρίχνοντας τον!
- TENEFKOPSOY
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Αρχικά δεν μίλησε κανείς για λεφτά εκ πείρας τα λεφτά που περνούν τα σώματα ασφάλειας και οι ένοπλες δύναμης είναι τίποτα για το έργο που προσφέρουν, τώρα στο κομμάτι σύμβαση όπως παντού ετσι και αύτη η σύμβαση έχει κάποιες προϋπόθεσης και κάποιους όρους από την στιγμή που εσύ και εγώ υπογράφουμε ότι στα 5 χρονιά λήγει ή σύμβαση πιο ο λόγος πριν ακόμα κλείσω χρόνο να απαιτώ μονιμοποίηση. Υπογραφή της σύμβασης σημαίνει πλήρης αποδοχή των όρων.Υπογραφή της σύμβασης σημαίνει πλήρης αποδοχή των όρων.Επιλαχων έγραψε: Κύριε τενεφκοψου μπορείτε να μου πείτε έναν πυροσβέστη ο οποίος να έχει μπει από προκύρηξη στην πυροσβεστική και μετά να τον έδιωξαν χωρίς δική του υπαιτιότητα. Ακόμα και κάτι μεγάλοι ηλικιακά οι οποίοι έχουν απολυτήριο δημοτικού δεν φεύγουν και ανανεώνουν κάθε χρόνο. Όσοι μπήκαν με γυμνάσιο είναι πενταετής τώρα και όσοι έχουν λύκειο μόνιμοι. Το ότι δεν έχουν κάποια σχολή πυροσβεστικής δεν τον κάνει χειρότερο από αυτόν που έχει. Ο εποχικός που μπαίνει με 700 ευρώ για πέντε χρόνια μετά αν γίνει πενταετής πάει στα 1000 και μετά από 5 χρόνια γίνεται μόνιμος. Τότε φτάνει στα χρήματα του πρώτου μισθού ενός από σχολή. Μπορείς να μου πεις ποιος είναι καλύτερος πρακτικά; Αυτός που έχει 10 χρόνια υπηρεσία στο σώμα ή αυτός που μόλις έχει βγει από τη σχολή; Με τα ίδια χρηματα. Πόσα χρήματα έχει εξοικονομήσει το κράτος; Καλή συνέχεια στη ζωή σου και προσπάθησε να ανεβαίνεις προσπερνοντας τον άλλο, όχι ρίχνοντας τον!
- TENEFKOPSOY
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Το τι είμαι δεν θα το μάθεις εθελοντής παντός δεν είμαι για να σου φύγει η απορία, στο κομμάτι που λες ότι δεν σε διώχνουν κατά κάποια έννοια ισχύει αλλά πρόσεχε ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΗΜΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ 10 Μήνες ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κλείσε την 5 αίτια και ζήτα ανανέωση και όλοι μαζί σου θα είναι, δεν κράζω και δεν συγκρίνω οικογενειάρχες που είχαν τα πάντα και οι κρίση τους τα έφερε σκατα, κράζω ωμός αυτούς που εν μέσω κρίσει χωρίς να έχουν τα βασικά κάνανε οικογένεια και χαντακώσανε παιδιά Και τέλος αφού είσαι με ''πτυχίο'' ανώτατης εκπαίδευσης ρε πρύτανη γιατί δεν ασχολήθηκες με τον κλάδο που σπούδασες και μόχθησες για το πτυχίο και καταδέχεσαι να πας εποχικός 5 μήνες τον χρόνο θα σου πω εγώ ένας παρτακιας είσαι που προσπαθείς να βολευτείς απόδειξη το πόσοι φύγανε από πέρυσι σε προκήρυξης άλλες πόσοι επιτυχόντες φέτος είναι και στους πίνακες του λιμενικού, επίσης να φανταστώ πέρα από το πτυχίο που λες ότι έχεις το οποίο δεν μετράει μην ξεχνάς η προκήρυξη σαν προσόντα είχε τα ποσά χρονιά είσαι άνεργος και τα ποσά παιδιά έχεις, επομενος ένας εποχικός με 3 παιδιά και 4 έτη ανεργίας είναι πιο κατάλληλος από έναν χωρίς μόρια ανεργίας χωρίς παιδί, αδερφέ ξύπνα δεν είναι κριτήρια σοβαρά το ποσά χρονιά είσαι άνεργος και το ποσά παιδιά έχειςΨυχοπαθή εθελοντή έγραψε:Ψυχοπαθή εθελοντή κόψου. Μήν δίνεται σημασία στο ΑΜΕΑ από πάνω. Πόσο χρονών είσαι ρέ νούμερο; Που θα μπεις στο θέμα νά σπαμαρις Γιώτα πού τή έβγαλες στο ναυτικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και βρίζεις τους εποχικούς; Άν είχες περάσει και εσύ αυτά θα έλεγες;TENEFKOPSOY έγραψε:Κυρίοι ακουστέ κάτι που μάλλον οι γονείς σας δεν σας το μάθανε όταν υπογράφετε μια σύμβαση που λέει οτι μετά απο 5 χρόνια σε διώχνω πάει να πει ότι συμφωνείτε οπότε όταν λήξει μην κλαίτε που σας διώχνουν γιατί έχετε συμφωνήσει το μόνο που δικαιούστε είναι άντε στην καλύτερη μόρια προϋπηρεσίας και μέχρι εκει
Υ. Γ η φήμη δυστυχώς ότι οι εθελοντές είναι κάτι ψυχοπαθής κ ότι θέλουν να τους σουτάρουν ισχύει δεν έχω γνωρίσει ποτέ εθελοντή νά στέκει στα καλά του, νομίζουν ότι παράγουν και έργο χαχα. Θυμίζεις ένα άλλο ψυχακια εθελοντή τον τρού που νόμιζε επειδή σηκώνει ένα τηλέφωνο μια φορά το μήνα θα γίνει μόνιμος.
Υγ1 κάνεις δε σέ διώχνει ποτέ από εποχικο στην χείρωτερη σου κάνουν συνέχεια ανανέωση.
Υγ2 είσαι ένας ψυχακιας συγκρίνεις τους οικογενειάρχες ρε αχριστε κοπρόσκυλο Με αυτούς που περνούν αμάξια ; Τί λοβοτομή έχεις υποστεί; Δλδ όι μισοί Έλληνες που έχουν οικογένεια και δε μπορούν να τά βγάλουν πέρα για σένα είναι ηλίθιοι και εσύ ό έξυπνος; *****. Ψυχοπαθή εθελοντή της πλάκας.
Υ3 όσο για το ότι είμαστε χωρίς μόρφωση σκούπιδι, έχουμε τά ποίο πολλά προσόντα η δύο σειρές που μπήκαν και είμαστε οι περισσότεροι Με πτυχία ανώτατης εκπαίδευσης μάλλον μας μπέρδεψες Με τα παλιά βύσματα στις φωτογραφίκες προκήρυξεις της περασμένης δεκαετίας σκούπιδι. Ούτε σκουπίδιαρης δε σού αξίζει.
Δεν μετράει πόσα παιδιά έχεις; Τί λες ρε ***** όλοι όι ειδικοί φρουροί πολύτεκνοι και τριτεκνοι δεν είναι; Δλδ ή εντοπιότητα πού βάλανε για συνοριακούς είναι σοβαρό κριτήριο; Είσαι στα όρια της παράνοιας. Επίσης μιλάς για μόρφωση εσύ πού είσαι ανορθόγραφος κοπάνε. Όσο για πτυχία ναι έχουμε πολλοί από εμάς αλλά στα σώματα ασφαλείας πχ ειδικοί φρουροί, συνοριακοί ποτέ ζήτησαν πτυχίο και δεν τό θυμάμαι; Τους συμβασιούχους θά τούς σέβεστε και δε είμαστε εποχικοί δουλεύουμε άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο. Δε δουλεύουμε μόνο καλοκαίρι, βγάζοντας όλη τή βρώμικης δουλειά.TENEFKOPSOY έγραψε:Το τι είμαι δεν θα το μάθεις εθελοντής παντός δεν είμαι για να σου φύγει η απορία, στο κομμάτι που λες ότι δεν σε διώχνουν κατά κάποια έννοια ισχύει αλλά πρόσεχε ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΟΝΗΜΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ 10 Μήνες ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Κλείσε την 5 αίτια και ζήτα ανανέωση και όλοι μαζί σου θα είναι, δεν κράζω και δεν συγκρίνω οικογενειάρχες που είχαν τα πάντα και οι κρίση τους τα έφερε σκατα, κράζω ωμός αυτούς που εν μέσω κρίσει χωρίς να έχουν τα βασικά κάνανε οικογένεια και χαντακώσανε παιδιά Και τέλος αφού είσαι με ''πτυχίο'' ανώτατης εκπαίδευσης ρε πρύτανη γιατί δεν ασχολήθηκες με τον κλάδο που σπούδασες και μόχθησες για το πτυχίο και καταδέχεσαι να πας εποχικός 5 μήνες τον χρόνο θα σου πω εγώ ένας παρτακιας είσαι που προσπαθείς να βολευτείς απόδειξη το πόσοι φύγανε από πέρυσι σε προκήρυξης άλλες πόσοι επιτυχόντες φέτος είναι και στους πίνακες του λιμενικού.
Επίσης να φανταστώ πέρα από το πτυχίο που λες ότι έχεις το οποίο δεν μετράει μην ξεχνάς η προκήρυξη σαν προσόντα είχε τα ποσά χρονιά είσαι άνεργος και τα ποσά παιδιά έχεις, επομενος ένας εποχικός με 3 παιδιά και 4 έτη ανεργίας είναι πιο κατάλληλος από έναν χωρίς μόρια ανεργίας χωρίς παιδί, αδερφέ ξύπνα δεν είναι κριτήρια σοβαρά το ποσά χρονιά είσαι άνεργος και το ποσά παιδιά έχεις
Συνάδελφε μήν ασχολείσαι με τό ζαβο. Όσο για τους εποχικούς βλάκα όλοι είναι με ΑΣΕΠ. Όπως και οι 5 ετης. Άλλοι μπήκαν από τή πίσω πόρτα μάλλον εσένα ό βουλευτής σου σέ κορόιδεψε
- TENEFKOPSOY
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Good morning έγραψε:Δεν μετράει πόσα παιδιά έχεις; Τί λες ρε ***** όλοι όι ειδικοί φρουροί πολύτεκνοι και τριτεκνοι δεν είναι; Δλδ ή εντοπιότητα πού βάλανε για συνοριακούς είναι σοβαρό κριτήριο; Είσαι στα όρια της παράνοιας. Επίσης μιλάς για μόρφωση εσύ πού είσαι ανορθόγραφος κοπάνε. Όσο για πτυχία ναι έχουμε πολλοί από εμάς αλλά στα σώματα ασφαλείας πχ ειδικοί φρουροί, συνοριακοί ποτέ ζήτησαν πτυχίο και δεν τό θυμάμαι; Τους συμβασιούχους θά τούς σέβεστε και δε είμαστε εποχικοί δουλεύουμε άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο. Δε δουλεύουμε μόνο καλοκαίρι, βγάζοντας όλη τή βρώμικης δουλειά.
Εσύ πρέπει να είσαι το λιγότερο χαζός, διάβασε τι έχω γράψει, για να μπεις εποχικός κριτήριο είναι η πολυτεκνία τριτεκνία, τα έτη ανεργίας, η θητεία και τα έτη που είσαι εθελοντής και κάποια αστεία αθληματα, γελάει ο κόσμος εκτίθεσαι, φυσικά και αυτά είναι γελοία κριτήρια και για ειδικούς και συνοριακούς, το αν είναι πιο μορφωμένοι οι εποχικοί των δυο τελευταίων σειρών από την στιγμή που δεν μετράει πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ και από την στιγμή που δεν υπολογίζετε ο ΜΟ απολυτήριου λυκείου στα μόρια πάρα μόνο σε ισοβαθμία δεν μπορείς να το ισχυριστείς, φυσικά και δεν είναι όλοι ετσι και θα υπάρχουν επιτυχόντες με πτυχία
Στο λέω ξανά αν είσαι πτυχιούχος καταδέχεσαι να είσαι εποχικός καθαρά και μόνο γιατί κοιτάς την πάρτη σου και θες να μπεις στην πυροσβεστική σε περίπτωση διαγωνισμού ΠΠΥ, η πλειοψηφία είναι ετσι, αρκετοί εποχικοί περσινοί και φετινοί είναι στους πίνακες του ΑΣΕΠ της 6κ/2018 για τις φυλακές και στους πίνακες του λιμενικού επομενος δεν είναι ντροπή να πεις θέλω να μονιμοποιηθώ και μπήκα εποχικός επίσης το αν κάνεις κάποια ορθογραφικά δεν πάει να πει απαραίτητα ότι είσαι αμόρφωτος, αρκετοί φυσικοί, χημικοί, μαθηματικοί, γιατροί ακόμα και φιλόλογοί κάποιες φορές κάνουν λάθος, επομενος από αυτό το σχόλιο σου είναι φανερό ότι επειδή δεν έχεις επιχειρήματα να απαντήσεις ποιαν εσέ από κάποια ορθογραφικά
Αδερφέ το έχεις χάσει λίγο θα στο εξηγήσω πιο απλά ΠΧ ο Κώστας που έχει 8000 μόρια και απολυτήριο 10 επειδή υπηρέτησε ΔΕΑ η Ειδικές η Προεδρική η ΕΠΟΠ και πηρέ 5000 μόρια από την θητεία του και άλλες 3000 επειδή ηταν άνεργος κάποια χρόνια δεν είναι πιο άξιος να μπει εποχικός από τον πτερό που έχει 7000 μόρια και απολυτήριο 15 από την θητεία του και επειδή έχει τρία παιδιά η από τον πανό που 5000 μόρια απολυτήριο 10.
Είναι λάθος να προσλαμβάνεις προσωπικό με βάση αν έχουν 3 η 5 παιδιά η με τον αν έχουν υπηρετήσει ΔΕΑ η προεδρική φρουρά γελάει ο κόσμος με αυτόν τον τρόπο ο άλλος που δουλεύει νόμιμα χάνει την θέση από αυτόν που τον επιδοτεί το κράτος με μόρια για να είναι άνεργος είναι άνεργος... Αρκετοί από τους επιτυχόντες και των δυο σειρών είναι και σε πίνακες επιτυχόντων άλλων διαγωνισμών έχουν κάνει χαρτιά και για άλλους διαγωνισμούς ενώ είναι εποχικοί και άλλοι τόσοι άμα αύριο προκηρυχτεί θέση με μονιμότητα στο δημόσιο και με μεγαλύτερο μισθό ακόμα και σε βιολογικό καθαρισμό να είναι θα φύγουν από την πυροσβεστικοί εχθές
Καί εσένα τι σέ νοιάζει ρε νοητικά στερημένε πως μπήκε ό καθένας; Με κριτήρια ΑΣΕΠ και νόμιμα ήταν. Οι οβα που τους βάλανε Με τελείως φωτογραφικά κριτήρια βάση Πίος τελείωσε τή θητεία του νωρίτερα ας είναι και απόφοιτος δημοτικού τί έχεις να πεις; Στην πυροσβεστική παλιά που βάζαν τά γαλάζια παιδιά Με συνέντευξη ήταν καλύτερο νομίζεις; Και εσύ τί είσαι και θα κρίνεις ποιός θα πάει πού; Φυσικά επειδή ό συμβασιούχος πυροσβέστης είναι στο αέρα άν βρει σέ άλλο σώμα ασφαλείας θά πάει γιατί αυτό σού εξασφαλίζει ότι αυτό που αγαπάς θα το κάνεις για πάντα. Όσο για την ανεργία ηλίθιε σέ όλες τις συμβάσεις μετράει ή ανεργία του δημοσίου και εκτός από αυτό αυτοί που μπήκαν Με μόρια ανεργίας είναι πάρα πολύ λίγοι. Κοίτα να φτιάξεις τή ορθογραφία σου εσύ Με τό υψηλό απολυτήριο λυκείου που μέχρι και το μέσω όρο έβγαλες για να την πεις και άσε μας εμάς. Μπορείς τώρα να μας κάνεις τή χάρη να πάρεις από τά τρία το μακρύτερο; Και να συνεχίσεις τήν μίζερη ζωή σου;
- TENEFKOPSOY
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Σύμφωνα με την προκήρυξη του 2020 ο ασεπ δεν συμμετέχει στην πρόσληψη των εποχικών πυροσβεστών μάλλον εσύ είσαι ο βλάκας που δεν ξέρεις να διαβάζεις και δεν έχεις ιδέα τι σου γίνετε, να φανταστώ σαν ΠΠΥ εσύ μπήκες με ανεργία πολυτεκνία και απολυτήριο λυκείου 10 ... Επίσης για να γνωρίζεις πχ 2020 στην Αθηνά ο πρώτος 50 μόρια ειδικών,10 μόρια πολυτεκνίας,30 μόρια από εθελοντής και 20 από ΟΑΕΔ και απολυτήριο 11, μην πούμε για τον 6ο 50 μόρια ειδικών και 20 μόρια ΟΑΕΔ 9.8 απολυτήριο5 ετης έγραψε: Συνάδελφε μήν ασχολείσαι με τό ζαβο.Όσο για τους εποχικούς βλάκα όλοι είναι με ΑΣΕΠ. Όπως και οι 5 ετης. Άλλοι μπήκαν από τή πίσω πόρτα μάλλον εσένα ό βουλευτής σου σέ κορόιδεψε
Καταρχήν πρεζόνι του νετ. Ήταν υπό την εποπτεία τού ΑΣΕΠ όπως σέ όλα τα σώματα ασφαλείας, μήπως σέ έχει βάλει ό Χαρδαλιάς να αξιολογήσεις άν ο διαγωνισμός είναι σωστός ή όχι; Σέ κάθε διαγωνισμό έχει τά εξής κριτήρια και Με αυτά το κυνηγάς και αν έχεις τα προσόντα μπαίνεις αν όχι κόπηκες, εσύ μάλλον είσαι κομμένος ας πήγαινες στρατό αλεξίπτωτα 16 μήνες όπως πήγα εγώ και τα ξανά λέμε.TENEFKOPSOY έγραψε:Σύμφωνα με την προκήρυξη του 2020 ο ασεπ δεν συμμετέχει στην πρόσληψη των εποχικών πυροσβεστών μάλλον εσύ είσαι ο βλάκας που δεν ξέρεις να διαβάζεις και δεν έχεις ιδέα τι σου γίνετε, να φανταστώ σαν ΠΠΥ εσύ μπήκες με ανεργία πολυτεκνία και απολυτήριο λυκείου 10 ... Επίσης για να γνωρίζεις πχ 2020 στην Αθηνά ο πρώτος 50 μόρια ειδικών,10 μόρια πολυτεκνίας,30 μόρια από εθελοντής και 20 από ΟΑΕΔ και απολυτήριο 11, μην πούμε για τον 6ο 50 μόρια ειδικών και 20 μόρια ΟΑΕΔ 9.8 απολυτήριο
Όσο για εμένα μπήκα μετά από 11 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς σαν εποχικός. Δε μού λές όμως ρέ Φωστήρα πού έχεις υψηλό απολυτήριο από κανένα ΕΠΑΛ γιατί δεν πήγες καμία νομική να κάνεις και το δικηγόρο; Και κατάντησες να παρακαλάς να σέ πάρουν εποχικό;
Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος έγκυρα να μου απαντήσει εάν υπάρχει περίπτωση να πάρει εποχικούς και του χρόνου;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Καταρχήν νομίζω κανεις δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα, τα γεγονότα είναι πως μαζί με τις 2 σειρές ( του 19 και του 20 ) μαζί και λίγους παλιούς είναι στο σύνολο 2500 άτομα! Επίσης υπάρχει έτοιμη λίστα επιλαχόντων. Αυτά είναι τα δεδομένα από κει και πέρα ότι γίνει
Άρα όλα ρευστά. Μπορεί να πάρει, μπορεί και όχι.
Για να δούμε. Έχω στείλει και email στο Αρχηγείο, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.
Ευχαριστώ πολύ.
Για να δούμε. Έχω στείλει και email στο Αρχηγείο, αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.
Ευχαριστώ πολύ.
Δεν θα παρει αλλους
Μάγκες ξέρουμε κάτι για μέλλον; Ακούγεται τίποτα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες