Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Μήπως γνωρίζεται για τα νέα εποχικά κλιμάκια και τις επιπλέον προσλήψεις εποχικών;
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Δημήτρη, τέλη Ιουλίου

Βγήκαν τα κενά, αναμένεται τηλέφωνα
BBB

Δημοσίευση από BBB »

Γνωρίζετε αν θα βγει νέα προκυρηξη η θα τραβήξει από την παλιά ;
Επιλαχων

Δημοσίευση από Επιλαχων »

Τι εννοείς;
BBB

Δημοσίευση από BBB »

Αν θα ξανά γίνει του χρόνου προκυρηξη για εποχικούς
Επιλαχων

Η προκύρηξη φέτος έχει ισχύ για 4 χρόνια. Ότι κενά προκύψουν μέσα στην τετραετία θα καλυφθούν από αυτή. Η περσινή είχε ισχύ για ένα χρόνο γι'αυτό και τα κενά θα καλυφθούν από τη φετινή. Τώρα, αν κάνει άλλη προκύρηξη του χρόνου, αυτό δεν το ξέρω.
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Επιλαχων έγραψε:Η προκύρηξη φέτος έχει ισχύ για 4 χρόνια. Ότι κενά προκύψουν μέσα στην τετραετία θα καλυφθούν από αυτή. Η περσινή είχε ισχύ για ένα χρόνο γι'αυτό και τα κενά θα καλυφθούν από τη φετινή. Τώρα, αν κάνει άλλη προκύρηξη του χρόνου, αυτό δεν το ξέρω.
Φέτος δεν πρέπει να επανδροθουν τα εποχικά φιλάκια με επιπλέων προσωπικό; ( χωρίς να υπολογίζουν τους 1300 εποχικους)
Επιλαχων

Στο μέρος μου πήρε 25 άτομα που έχουν επανδρώσει αποκλειστικά τα εποχικά κλιμάκια. Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές αλλά σε πρώτη φάση οι 1300 θα κάνουν αυτή τη δουλειά. Έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας η πυροσβεστική πάντως οπότε θα πάρουν υποχρεωτικά μέσα στα επόμενα χρόνια.
Good morning

Δημοσίευση από Good morning »

Μάγκες η ηγεσία της κυβέρνησης δείχνει νά μην μας υπολογίζει καθόλου, μα καθόλου όμως.2100 οικογένειες έχουμε πίσω μας, όσοι είμαστε δλδ γιατί τέτοια αδιαφορία; Το μέλλον μας ποίο θά είναι άραγε;ΕικόναΕικόναΕικόνα
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Τι ακριβώς εννοείς;
Άβαταρ μέλους
TENEFKOPSOY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από TENEFKOPSOY »

Good morning έγραψε: Μάγκες η ηγεσία της κυβέρνησης δείχνει νά μην μας υπολογίζει καθόλου, μα καθόλου όμως.2100 οικογένειες έχουμε πίσω μας, όσοι είμαστε δλδ γιατί τέτοια αδιαφορία; Το μέλλον μας ποίο θά είναι άραγε;ΕικόναΕικόναΕικόνα
Αρχικά υπόγραψες για 5 χρονιά να είσαι εποχικός και μετα λύση της συμβάσης βάση της προκήρυξης που υπόγραψες αρά συμφωνείς με αυτό, είναι βλακεία να παραπονιέσαι όταν εσύ ο ίδιος έχεις συμφωνήσει με αυτό άμα δεν σου αρέσει τραβά πουλά παγωτά, όσο για την οικογένεια δεν μας απασχολεί φιλέ η οικογένεια σου και τα παιδιά αν δεν μπορούσες να την συντηρήσεις την οικογένεια και τα παιδιά απλά να μην τα έκανες δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να σου εξασφαλίσει τα παιδιά και την οικογένεια που εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να συντηρήσεις, δηλαδή αύριο να πάω να πάρω μια πόρσε και μετα να κλαίγομαι στο κράτος που εγώ δεν έχω λεφτά να την συντηρήσω ο πάππους μου λέει μην απλώνεις τα ποδιά σου πέρα από εκεί που φτάνει η κουβέρτα σου αν κατάλαβες αν πάλι όχι θα στο εξηγήσω
Good morning

Δημοσίευση από Good morning »

TENEFKOPSOY έγραψε:Αρχικά υπόγραψες για 5 χρονιά να είσαι εποχικός και μετα λύση της συμβάσης βάση της προκήρυξης που υπόγραψες αρά συμφωνείς με αυτό, είναι βλακεία να παραπονιέσαι όταν εσύ ο ίδιος έχεις συμφωνήσει με αυτό άμα δεν σου αρέσει τραβά πουλά παγωτά, όσο για την οικογένεια δεν μας απασχολεί φιλέ η οικογένεια σου και τα παιδιά αν δεν μπορούσες να την συντηρήσεις την οικογένεια και τα παιδιά απλά να μην τα έκανες δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να σου εξασφαλίσει τα παιδιά και την οικογένεια που εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να συντηρήσεις, δηλαδή αύριο να πάω να πάρω μια πόρσε και μετα να κλαίγομαι στο κράτος που εγώ δεν έχω λεφτά να την συντηρήσω ο πάππους μου λέει μην απλώνεις τα ποδιά σου πέρα από εκεί που φτάνει η κουβέρτα σου αν κατάλαβες αν πάλι όχι θα στο εξηγήσω
Καταρχήν κακεντρέχε ακάματη ντροπή σου και μόνο που συγκρίνεις τό επαγγελμα τού πυροσβέστη Με έναν ηλίθιο που παίρνει πόρσε για τό Life style, βάζω στοίχημα ότι είσαι κανένας κομμένος ή κάποιος πού δεν πέρασε κατά 99,9999% τό ότι ρισκάρουμε τη ζωή μας δεν θα το μάθεις ποτέ γιατί είσαι εκτός. Τοδ ότι δεν έχουμε μέσα ατομικής προστασίας είναι ένα από τα βασικά της αδιαφορίας τόυς. Μάλλον κρίνεις Με βάση τον εαυτό σου που θά πήρε κανένα αμάξι και του τό έφαγε ή τράπεζα. Φυσικά και θά διεκδικήσουμε το επαγγελματικός μας μέλλον αυτοί που ψηφίζεις έχουν βάλει τόσα άχρηστα αντιπαραγωγικα στόμα δε θα μπούμε εμείς που το αξίζουμε; Τό ξέρεις ηλίθιε ακάματη ότι έχουν τραυματιστεί παιδιά αλλά δεν έχει ακουστεί; Άν τά ήξερες δε θα μίλαγες.

Άβαταρ μέλους
TENEFKOPSOY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Good morning έγραψε: Καταρχήν κακεντρέχε ακάματη ντροπή σου και μόνο που συγκρίνεις τό επαγγελμα τού πυροσβέστη Με έναν ηλίθιο που παίρνει πόρσε για τό Life style, βάζω στοίχημα ότι είσαι κανένας κομμένος ή κάποιος πού δεν πέρασε κατά 99,9999% τό ότι ρισκάρουμε τη ζωή μας δεν θα το μάθεις ποτέ γιατί είσαι εκτός. Τοδ ότι δεν έχουμε μέσα ατομικής προστασίας είναι ένα από τα βασικά της αδιαφορίας τόυς. Μάλλον κρίνεις Με βάση τον εαυτό σου που θά πήρε κανένα αμάξι και του τό έφαγε ή τράπεζα. Φυσικά και θά διεκδικήσουμε το επαγγελματικός μας μέλλον αυτοί που ψηφίζεις έχουν βάλει τόσα άχρηστα αντιπαραγωγικα στόμα δε θα μπούμε εμείς που το αξίζουμε; Τό ξέρεις ηλίθιε ακάματη ότι έχουν τραυματιστεί παιδιά αλλά δεν έχει ακουστεί; Άν τά ήξερες δε θα μίλαγες.
Αρχικά το να ζητάς ΜΑΠ είναι αυτονόητο και σαφώς όλοι είναι μαζί σου, δεύτερον υπέγραψες για 5 χρόνια στο ξαναλέω δηλαδή έβαλες την υπογραφή σου σε ένα χαρτί το οποίο συμφωνείς ότι μετα τα 5 χρονιά θα λήξη η σύμβαση σου, τρίτον αυτός που κάνει παιδιά και οικογένεια χωρίς να μπορείς να τα συντήρηση είναι το ίδιο βλακας και άχρηστος με αυτόν που παίρνει πορσε και δεν μπορεί να το συντήρηση, και είναι και τέρμα ανεύθυνος γιατί αυτός που παίρνει το πορσε στο κάτω κάτω το τρακάρει και το βάζει στην άκρη αυτός ο άσχετος ανεύθυνος που κάνει παιδιά και δεν μπορεί τα συντηρήσει καταστρέφει ζωές.

Τώρα στο άλλο θέμα μέχρι και πριν μισή ώρα 10:30 το αυτοκίνητο μου ηταν έξω από το σπίτι μου μια χαρά ωραίο ξεχρεωμένο κιόλας οπότε θέμα τράπεζας δεν υπάρχει, επίσης το ποιος είμαι αν έχω μπει η όχι αν είμαι μόνιμος η όχι αν φοιτώ σε κάποια σχολή της πυροσβεστικής η αν είμαι εθελοντής η περσινός επιτυχών που πέτυχα σε κάποια άλλη προκήρυξη και απλά περνάω ον χρόνο μου βλέποντας τα χαλιά σου που θέλεις δημόσιο με απολυτήριο 10 και μόρια ανεργίας χωρίς πτυχίο η με κάνα ΙΕΚ της πλάκας είναι άλλο θέμα, και πριν το παίξεις επιστήμονας ΜΟ απολυτήριων είναι 14.

Εννοείται ότι δεν συγκρίνω τον επάγγελμα του πυροσβέστη με κάποιον που παίρνει ακριβό αυτοκίνητο, αλλά συγκρίνω τον βλακα οικογενειάρχη που ενώ δεν έχει να πληρώσει τα βασικά του έξοδα πάει και κάνει οικογένεια και παιδιά και έχει απαίτηση στην δίκια του βλακεία να βάλει πλάτη το κράτος, και όταν λέμε κράτος δεν εννοούμε τον μιτσοτακι και τους 300 κράτος είμαστε όλοι

ΥΓ. Ενημερωτικά έχω συμμετάσχει σε κατάσβεση και χωρίς μισθό κατά την θητεία μου και παραπάνω από μια φορές, επίσης μια συμβουλή όταν υπογράφεις ένα χαρτί να το διαβάζεις, αν κάποιος βουλευτής σου έταξε θέση μέσω θεσμού εποχικού και τώρα ανακάλυψες ότι σε δούλεψε πρόβλημα σου, μην ξεχνάς ότι δεν ψηφίζω μόνο εγώ αλλά και εσύ και με την νοοτροπία σου την πασοκικη φτάσαμε εδώ που φτάσαμε να κλαίγονται παλιοί εποχικοί απόφοιτοι δημοτικού για μονιμότητα
Άβαταρ μέλους
TENEFKOPSOY
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κυρίοι ακουστέ κάτι που μάλλον οι γονείς σας δεν σας το μάθανε όταν υπογράφετε μια σύμβαση που λέει οτι μετά απο 5 χρόνια σε διώχνω πάει να πει ότι συμφωνείτε οπότε όταν λήξει μην κλαίτε που σας διώχνουν γιατί έχετε συμφωνήσει το μόνο που δικαιούστε είναι άντε στην καλύτερη μόρια προϋπηρεσίας και μέχρι εκει
Ψυχοπαθή εθελοντή

Δημοσίευση από Ψυχοπαθή εθελοντή »

TENEFKOPSOY έγραψε:Κυρίοι ακουστέ κάτι που μάλλον οι γονείς σας δεν σας το μάθανε όταν υπογράφετε μια σύμβαση που λέει οτι μετά απο 5 χρόνια σε διώχνω πάει να πει ότι συμφωνείτε οπότε όταν λήξει μην κλαίτε που σας διώχνουν γιατί έχετε συμφωνήσει το μόνο που δικαιούστε είναι άντε στην καλύτερη μόρια προϋπηρεσίας και μέχρι εκει
Ψυχοπαθή εθελοντή κόψου. Μήν δίνεται σημασία στο ΑΜΕΑ από πάνω. Πόσο χρονών είσαι ρέ νούμερο; Που θα μπεις στο θέμα νά σπαμαρις Γιώτα πού τή έβγαλες στο ναυτικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και βρίζεις τους εποχικούς; Άν είχες περάσει και εσύ αυτά θα έλεγες;

Υ. Γ η φήμη δυστυχώς ότι οι εθελοντές είναι κάτι ψυχοπαθής κ ότι θέλουν να τους σουτάρουν ισχύει δεν έχω γνωρίσει ποτέ εθελοντή νά στέκει στα καλά του, νομίζουν ότι παράγουν και έργο χαχα. Θυμίζεις ένα άλλο ψυχακια εθελοντή τον τρού που νόμιζε επειδή σηκώνει ένα τηλέφωνο μια φορά το μήνα θα γίνει μόνιμος.

Υγ1 κάνεις δε σέ διώχνει ποτέ από εποχικο στην χείρωτερη σου κάνουν συνέχεια ανανέωση.

Υγ2 είσαι ένας ψυχακιας συγκρίνεις τους οικογενειάρχες ρε αχριστε κοπρόσκυλο Με αυτούς που περνούν αμάξια ; Τί λοβοτομή έχεις υποστεί; Δλδ όι μισοί Έλληνες που έχουν οικογένεια και δε μπορούν να τά βγάλουν πέρα για σένα είναι ηλίθιοι και εσύ ό έξυπνος; *****. Ψυχοπαθή εθελοντή της πλάκας.

Υ3 όσο για το ότι είμαστε χωρίς μόρφωση σκούπιδι, έχουμε τά ποίο πολλά προσόντα η δύο σειρές που μπήκαν και είμαστε οι περισσότεροι Με πτυχία ανώτατης εκπαίδευσης μάλλον μας μπέρδεψες Με τα παλιά βύσματα στις φωτογραφίκες προκήρυξεις της περασμένης δεκαετίας σκούπιδι. Ούτε σκουπίδιαρης δε σού αξίζει.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 20 επισκέπτες