Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ranger94 »

Fsafsa ειναι σιγουρο οτι θα παρει παλι το φθινωπορο; Ελα στο νημα των ειδικων φρουρων να. γραψεις ρε φιλε να τα πουμε!
Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.. οτι καλύτερο για τον καθένα..
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η συζήτηση για τα αποτελέσματα των εποχικών πυροσβεστών συνεχίζεται στο παρακάτω νήμα

Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Παρακαλώ πολύ στο παρόν νήμα να αναρτώνται ΜΟΝΟ απορίες που αφορούν γενικότερα το θεσμό και όχι μηνύματα επί των αναμενόμενων αποτελεσμάτων και κατ'επέκταση των υπόλοιπων διαδικασιών μέχρι και την πρόσληψή σας.

Σε περίπτωση που δε γίνει αυτό σεβαστό, το παρόν νήμα θα κλειδωθεί.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

Καλησπέρα... αν περάσεις εποχικός.. μπορείς να είσαι και σε πανεπιστήμιο; έχω ένα μάθημα για πτυχίο
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

ydneas έγραψε:Καλησπέρα... Αν περάσεις εποχικός. Μπορείς να είσαι και σε πανεπιστήμιο; Έχω ένα μάθημα για πτυχίο

εφοσον κανεις τις υπηρεσιες σου δεν απαγορευεται να κανεις κ μεταπτυχιακο.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
ydneas έγραψε:Καλησπέρα... Αν περάσεις εποχικός. Μπορείς να είσαι και σε πανεπιστήμιο; Έχω ένα μάθημα για πτυχίο

εφοσον κανεις τις υπηρεσιες σου δεν απαγορευεται να κανεις κ μεταπτυχιακο.

σε προπτυχιακό είμαι και μου μένει ένα μάθημα για πτυχίο που το δίνω ιουνιο
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ξερεις κανεναν φοιτητη που να απαγορευεται να δουλεψει;

το ιδιο πραγμα ειναι.

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Ξερεις κανεναν φοιτητη που να απαγορευεται να δουλεψει;

το ιδιο πραγμα ειναι.

ευχαριστω φιλε
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά αν καποιο περάσει εποχικός μπορεί να κάνει αίτηση για ειδικούς φρουρούς εφόσον βγει προκήρυξη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Το παρόν νήμα κλειδώνεται προσωρινά καθώς γίνεται κατάχρηση κυρίως από ανώνυμους χρήστες.

Patriot

Δημοσίευση από Patriot »

Γεια χαρά,

Γνωρίζει έγκυρα εάν θα πάρει εποχικούς και του χρόνου ή θα πάρει πάλι σε μια πενταετία από τώρα;

Ευχαριστώ πολύ

.

Δημοσίευση από . »

Πότε θα ξαναπάρει εποχικούς; Παρακαλώ πολύ έγκυρη απάντηση.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

. έγραψε:Πότε θα ξαναπάρει εποχικούς; Παρακαλώ πολύ έγκυρη απάντηση.

Δεν υπάρχει κανένας που να σου απαντήσει κάτι τέτοιο φίλε μου απλά πολύ δύσκολα τα επόμενα 5 χρόνια.

Επιλαχών εποχ. 019

Δημοσίευση από Επιλαχών εποχ. 019 »

Καλησπέρα σας, όποιος είναι στην ίδια δύσκολη θέση με εμένα παρακαλώ να απαντήσει στο μνμ μου διότι αυτή τη στιγμή το ΑΠΣ έχουν εντολές απο άνωθεν καταστρατηγεί κάθε αξία και ανθρώπινο δικαίωμα στην εργασία καθώς ενδέχεται να καλύψει τα κενά της προκήρυξης του 2019 με επιλαχοντες της προκήρυξης του 2020. Αντισυνταγματικη αναγγελία της κυβέρνησης, δεν θα είναι η πρώτη άλλωστε, παρακαλω πολύ ενημερωστε τους κατά τόπους κυβερνητικους βουλευτες σας διοτι ετοιμάζεται ερώτηση για την βουλή των Ελλήνων.

Θα αφορά εμάς τους επιλαχοντες εποχικους του 2019 που πρέπει να καλύψουμε τα κενά που αφησανε πολλοί και πήγανε ειδικοί φρουροί κλπ. Ο αρχηγός δύναται με συμπληρωματικη προκήρυξη να μας καλέσει. Αυτό δεν θα το κάνει αλλά θα προσπαθήσουν να βάλουν ε επιλαχοντες εποχικουςαπο διάφορους άλλους νομούς. Ενημερώστε τους βουλευτές της ΝΔ για την επερχόμενη ερώτηση και αφήστε μνμ εδώ έτσι ώστε να επικοινωνούμε, διότι είναι παράφορα άδικο αυτό που ενδεχομένως να θέλουν να κάνουν.

Αν δεν βγάλουμε άκρη με την ερώτηση θα πάμε δικαστικα. Πρέπει όμως να πάρει δύναμη η ερωτηση συνυπογράφοντας την αρκετοί βουλευτές ταυτόχρονα. Αφήστε τα ονόματα των βουλευτών που εενμερωσατε σε μνμ εδώ για να τους ειδοποιήσει το γραφείο του βουλευτή μου την Δευτέρα το πρωί. Καλή δύναμη σε όλους.

Είμαστε γύρω στα 100 άτομα από πέρσυ και άλλα 100 από τα νέα κενά που θα δημιουργηθούν λόγω της νέας προκήρυξης του 2020. Να στε καλά Εικόνα
Γιωργος15
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Γιωργος15 »

Επιλαχών εποχ.019 έγραψε: Καλησπέρα σας, όποιος είναι στην ίδια δύσκολη θέση με εμένα παρακαλώ να απαντήσει στο μνμ μου διότι αυτή τη στιγμή το ΑΠΣ έχουν εντολές απο άνωθεν καταστρατηγεί κάθε αξία και ανθρώπινο δικαίωμα στην εργασία καθώς ενδέχεται να καλύψει τα κενά της προκήρυξης του 2019 με επιλαχοντες της προκήρυξης του 2020. Αντισυνταγματικη αναγγελία της κυβέρνησης, δεν θα είναι η πρώτη άλλωστε, παρακαλω πολύ ενημερωστε τους κατά τόπους κυβερνητικους βουλευτες σας διοτι ετοιμάζεται ερώτηση για την βουλή των Ελλήνων. Θα αφορά εμάς τους επιλαχοντες εποχικους του 2019 που πρέπει να καλύψουμε τα κενά που αφησανε πολλοί και πήγανε ειδικοί φρουροί κλπ. Ο αρχηγός δύναται με συμπληρωματικη προκήρυξη να μας καλέσει. Αυτό δεν θα το κάνει αλλά θα προσπαθήσουν να βάλουν ε επιλαχοντες εποχικουςαπο διάφορους άλλους νομούς. Ενημερώστε τους βουλευτές της ΝΔ για την επερχόμενη ερώτηση και αφήστε μνμ εδώ έτσι ώστε να επικοινωνούμε, διότι είναι παράφορα άδικο αυτό που ενδεχομένως να θέλουν να κάνουν. Αν δεν βγάλουμε άκρη με την ερώτηση θα πάμε δικαστικα. Πρέπει όμως να πάρει δύναμη η ερωτηση συνυπογράφοντας την αρκετοί βουλευτές ταυτόχρονα. Αφήστε τα ονόματα των βουλευτών που εενμερωσατε σε μνμ εδώ για να τους ειδοποιήσει το γραφείο του βουλευτή μου την Δευτέρα το πρωί. Καλή δύναμη σε όλους. Είμαστε γύρω στα 100 άτομα από πέρσυ και άλλα 100 από τα νέα κενά που θα δημιουργηθούν λόγω της νέας προκήρυξης του 2020. Να στε καλά Εικόνα
Απο τη στιγμη που βγηκε καινουρια προκυρηξη η παλια παυει να ισχυει, το νομιμο ειναι να παρει επιλαχοντες απο τους φετινους πινακες, αρα μη παιδευεστε δε προκειται να καταφερετε κατι, φιλικα σας το λεω , εμενα ετσι κ αλλιως δε μ αφορα γιατι ειμαι επιτυχοντας στη φετινη προκυρηξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες