Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 25
Μέχρι εχθές έμπαινα και έβλεπα τα περυσινα αποτελέσματα.. Όντως έχει προβλημα η σε σελίδα σε λίγο θα ξεκολλήσει πιστεύω.. πατήστε περυσινα αποτελέσματα εποχικών πυροσβεστών 2019 και σας βγάζει κατεύθειαν τούς πίνακες..
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε αν έχουν εκδοθεί οι απορριπτέοι της προκύρηξης γιατί κάποιος μου είπε ότι έχουν εκδοθεί όμως δεν μπορώ να μπω στην σελίδα της πυροσβεστικής.
papanikos123 έγραψε:Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε αν έχουν εκδοθεί οι απορριπτέοι της προκύρηξης γιατί κάποιος μου είπε ότι έχουν εκδοθεί όμως δεν μπορώ να μπω στην σελίδα της πυροσβεστικής.
Αυτός ο κάποιος πώς το είδε;
Σκέτο μόνο οι απορριπτέοι;
Καλημερα ! Αύριο θα βγουν οι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων και έπειτα από 10 μέρες ενστασεων οι οριστικοί ; Γιατί πέρσι αν θυμάμαι καλά βγήκαν πρώτα οι πίνακες με τους μη αποριφθεντες, έπειτα με τα μόρια , μετά οι προσωρινοί κτλ
Υπάρχει διαταγή, προσωρινοί πίνακες αύριο, αυτό ειναι το δεδομένο.
και υπολογίζω εγώ κάπου 4 μαϊου έχουμε οριστικά.
και υπολογίζω εγώ κάπου 4 μαϊου έχουμε οριστικά.
Oποτε ουσιαστικά μόνο 2 πίνακες αναμένουμε. Τον αυριανό προσωρινό και περίπου 4 Μαϊου τον οριστικό
2 Μαλ έγραψε:Oποτε ουσιαστικά μόνο 2 πίνακες αναμένουμε. Τον αυριανό προσωρινό και περίπου 4 Μαϊου τον οριστικό
Αυτοί ειναι οι πίνακες που μας ενδιαφέρουν άμεσα όσοι συμμετέχουμε ουσιαστικά...
Τώρα δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν βγαίνει κάτι άλλο...
Παράταση μέχρι 4 Μαΐου των μέτρων τότε δηλαδή που βγαίνουν τ οριστικά περίπου
Ρε παιδιά μήπως έχουν βγει τα προσωρινά αποτελέσματα?; Γιατί δεν με βάζει στη σελίδα έχει πέσει ο server!!
Γεια σας παιδια, να κανω μια ερωτηση και συγγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος, αλλα με καιει. Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η ανανεωση των διπλωματων; Εχω και το Γ' και το Δ' και μου εχουν ληξει απο το 2019. Ποια ειναι η διαδικασια;
Ευχαριστω και sorry για την καταχρηση του παροντος νηματος.
Στάθη αν πάρεις ένα τηλ σε μια σχολή θα σου πει ακριβώς και τα λεφτά αλλά και την διαδικασία, φαντάζομαι παράβολα και γιατρούς
Σταθης έγραψε:Γεια σας παιδια, να κανω μια ερωτηση και συγγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος, αλλα με καιει.Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η ανανεωση των διπλωματων; Εχω και το Γ' και το Δ' και μου εχουν ληξει απο το 2019. Ποια ειναι η διαδικασια;
υπαρχουν οι σχολες οδηγων, παρε τηλ και ρωτησε.
εξαλλου οτι και να σου πει εδω ο καθε ενας διαφερει απο περιοχη σε περιοχη και απο σχολη σε σχολη.
οσο για το site ενδεχομενως ανεβαζουν καποια αρχεια ισως και τα αποτελεσματα, γτ η διαταγη ελεγε μεχρι αυριο 8 το πρωι οποτε μπορει να βγουνε και νωριτερα. Ειδομεν
Σταθης έγραψε:Γεια σας παιδια, να κανω μια ερωτηση και συγγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος, αλλα με καιει.Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η ανανεωση των διπλωματων; Εχω και το Γ' και το Δ' και μου εχουν ληξει απο το 2019. Ποια ειναι η διαδικασια;
Με κάθε επιφύλαξη... Αν θυμάμαι καλά πέρυσι το 2019 που ανανέωσα για άλλα 5 χρόνια μου βγήκανε Γ και Δ κάπου στα 180-200 ευρώ μαζί με ΠΕΙ.
papanikos123 έγραψε:Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε αν έχουν εκδοθεί οι απορριπτέοι της προκύρηξης γιατί κάποιος μου είπε ότι έχουν εκδοθεί όμως δεν μπορώ να μπω στην σελίδα της πυροσβεστικής.
Ανέβηκε η σελίδα της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αναμένουμε...
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Σταθης έγραψε:Γεια σας παιδια, να κανω μια ερωτηση και συγγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος, αλλα με καιει.Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η ανανεωση των διπλωματων; Εχω και το Γ' και το Δ' και μου εχουν ληξει απο το 2019. Ποια ειναι η διαδικασια;
υπαρχουν οι σχολες οδηγων, παρε τηλ και ρωτησε.
εξαλλου οτι και να σου πει εδω ο καθε ενας διαφερει απο περιοχη σε περιοχη και απο σχολη σε σχολη.
οσο για το site ενδεχομενως ανεβαζουν καποια αρχεια ισως και τα αποτελεσματα, γτ η διαταγη ελεγε μεχρι αυριο 8 το πρωι οποτε μπορει να βγουνε και νωριτερα. Ειδομεν
Κυνηγέ με μια πιο προσεκτική ματιά η διαταγή αναφέρει επ ακριβώς:
Το σύνολο των προσωρινών πινάκων θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΩΜΑΤΟΣ μεχρι την 24/4/2020 κ ώρα 24:00
μέχρι 8 πρωί παρασκευής είναι να στείλει η επιτροπή τα pdf και μέχρι 11 πρωί παρασκευής να κάνει την κύρωση ο κάθε διοικητής τους δικούς του πίνακες.
Νομίζω πώς μεσημέρι - απόγευμα παρασκευής θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης