Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

350 έγραψε:Ο εποχικος γιατι εχει περισσοτερο ζητηση απο ΟΒΑ;

Είναι πιο περίπλοκο φίλε μου να συμμετέχεις ώς ΟΒΑ.

Ώς εποχικός πυροσβέστης ειναι πιο εύκολο, γνωστό και ξεκάθαρο για τους πολίτες.

350

Δημοσίευση από 350 »

Pyr έγραψε:
350 έγραψε:Ο εποχικος γιατι εχει περισσοτερο ζητηση απο ΟΒΑ;

Είναι πιο περίπλοκο φίλε μου να συμμετέχεις ώς ΟΒΑ.

Ώς εποχικός πυροσβέστης ειναι πιο εύκολο, γνωστό και ξεκάθαρο για τους πολίτες.

απαντησε εδω, θελω τη γνωμη σας

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=20127&PID=513979#513979

Βυσμα

Δημοσίευση από Βυσμα »

Φίλε πολίτη σε νιώθω... Και γω είμαι από άλλη πόλη... Νοικιάζω ήδη Σε ξενο τόπο γιατί εργαζόμουν κάπου αλλού... Τώρα αναμένω να μπω στο σώμα ευελπιστώντας να ανταπεξέλθω και οικονομικά ... Απ ότι βλέπεις κάποιοι δεν έχουν την σκέψη έστω στο πιο βασικό ... στη διαμονή !!! Είτε προφανώς έχουν οικονομική άνεση , είτε έχουν ήδη σπίτι... και στη τελική δε με νοιάζει κιόλας ! Μακαρι να μπούμε... κ θα την βρούμε την άκρη... δε θέλω να αγχώνεσαι ! Δεν είναι λύση να κοιμάσαι και στην υπηρεσία... (αν υπάρχουν κλινεσ Κάπου )γιατί έχεις και την προσωπική ζωή... φιλικά το λεω μη παρεξηγηθώ ...
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Το σωστό κύριε Πολίτι απο τα λεγόμενά σου είναι να παραχωρήσεις το μισθό σου, σε κάποιον που τον έχει ανάγκη, και εσύ να παραμείνεις πυροσβέστης αμισθή.
Βυσμα

Δημοσίευση από Βυσμα »

Kostasthegreek εποχικός ( αν θελουμε το πιστεύουμε ) έγραφε πως το κάνει ακόμα και τζάμπα το εποχιλικι!!! χαχααχαχαα!!! θα μου πέσουν τα μαλλιά , τι διαβάζω εδώ μέσα!!! Έδινε και συμβουλές κιόλας να πάμε σε νησί για εργασία !! χαααχαχ Ο Πολίτης ωραιος συμφορουμιτης, έγραψε κάτι άλλο... να μάθει για κλίνες διαθέσιμες αν έχουν οι υπηρεσίες...
Aceage5

Δημοσίευση από Aceage5 »

Πιστεύω απο άποψη χρημάτων είναι καλύτερα οδηγός γτ περνεις κοντά 800 ζεις καπος καλύτερα πιστεύω!!
Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση παρακαλώ. εβλεπα πέρσι να έχει κάποιος εθελοντής 2 χρόνια κ να του μετράνε τα μόρια... κανονικά για να κάνεις χρήση των μορίων του εθελοντή δεν πρέπει να έχεις κλείσει 3 χρόνια εθελοντής; αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει παρακαλώ.. ευχαριστώ..
Βυσμα

Δημοσίευση από Βυσμα »

Aceage5 δε σώθηκε κανεις με 80 ευρώ παραπάνω σχεδόν... Σεβαστή η άποψη σου... Αλλά το θέμα είναι να μπούμε στο σώμα... με το καλό! Τώρα αν Εσυ έχεις διαμονή και φαγητό τα παραπάνω λεφτά είναι τέλεια για την τσέπη σου !!! Εγώ θα παλέψω έστω και μάχιμος σε ξενο τόπο...
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Vaglok έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ. Εβλεπα πέρσι να έχει κάποιος εθελοντής 2 χρόνια κ να του μετράνε τα μόρια... Κανονικά για να κάνεις χρήση των μορίων του εθελοντή δεν πρέπει να έχεις κλείσει 3 χρόνια εθελοντής; Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ.

για την προκ εποχικων ΟΧΙ.

Vaglok

Δημοσίευση από Vaglok »

Ρώτησα γιατι εγώ εχω έναν χρόνο εθελοντής κ μου είπαν ότι δεν θα πάρω μόρια εφόσον δεν έχω κλείσει 3ετια άρα να μην το καταθέσω.. τεσπα...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Vaglok έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση παρακαλώ. Εβλεπα πέρσι να έχει κάποιος εθελοντής 2 χρόνια κ να του μετράνε τα μόρια... Κανονικά για να κάνεις χρήση των μορίων του εθελοντή δεν πρέπει να έχεις κλείσει 3 χρόνια εθελοντής; Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Νόμος 4029/2011

ΑΡΘΡΟ 18 - Κίνητρα προσέλευσης πολιτών :

Οι εθελοντές πυροσβέστες που έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τριετή συνολική ευδόκιμη εθελοντική υπηρεσία και έχουν τα απαιτούμενα προσόντα λαμβάνουν μόρια κατα τους διαγωνισμούς, για κατάταξη στο πυροσβεστικό ΣΩΜΑ.

*Αφορά μόνο τις μόνιμες προσλήψεις όχι των εποχικών, επομένως στους εποχικούς ισχύει ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΕΣ ΕΤΟΣ παίρνεις κ 1000 μόρια.

*όπως το λέει και ο φίλος Κυνηγός.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Βυσμα έγραψε:Φίλε πολίτη σε νιώθω... Και γω είμαι από άλλη πόλη... Νοικιάζω ήδη Σε ξενο τόπο γιατί εργαζόμουν κάπου αλλού... Τώρα αναμένω να μπω στο σώμα ευελπιστώντας να ανταπεξέλθω και οικονομικά ... Απ ότι βλέπεις κάποιοι δεν έχουν την σκέψη έστω στο πιο βασικό ... στη διαμονή !!! Είτε προφανώς έχουν οικονομική άνεση , είτε έχουν ήδη σπίτι... και στη τελική δε με νοιάζει κιόλας ! Μακαρι να μπούμε... κ θα την βρούμε την άκρη... δε θέλω να αγχώνεσαι ! Δεν είναι λύση να κοιμάσαι και στην υπηρεσία... (αν υπάρχουν κλινεσ Κάπου )γιατί έχεις και την προσωπική ζωή... φιλικά το λεω μη παρεξηγηθώ ...
Συμφωνω απολυτα φιλε μου τελος παντων μακαρι να μπουμε στο σωμα καθως ειναι ενα ονειρο πολλων απο εμας και ολα τ αλλα καπως θα τα βολεψουμε!

Χανιώτης

Δημοσίευση από Χανιώτης »

Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά γράφω εδώ και πρώτη φορά κάνω και τα χαρτιά μου για εποχικός.

Έχω υπηρετήσει ως δόκιμος στις καταδρομές, έχω διπλώματα Γ' και Δ' (έχω και το Ε' αλλά δε μοριοδοτειται) και έχω και τριετία σαν εθελοντής στο σώμα (πλήρη έτη).

Εύχομαι χριστός ανέστη σε όλους, καλά αποτελέσματα και καλές και ήσυχες βάρδιες να έχουμε όλοι μας.

Φιλικά,

Βυσμα

Δημοσίευση από Βυσμα »

Ναι φίλε Πολίτη.. Όλα θα πάνε καλά ! Να έχεις πίστη ! Παρασκευή κοντή γιορτή , το αλλάζω για λίγο το ρητό...
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Χανιώτης έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.Πρώτη φορά γράφω εδώ και πρώτη φορά κάνω και τα χαρτιά μου για εποχικός.

Έχω υπηρετήσει ως δόκιμος στις καταδρομές, έχω διπλώματα Γ' και Δ' (έχω και το Ε' αλλά δε μοριοδοτειται) και έχω και τριετία σαν εθελοντής στο σώμα (πλήρη έτη).

Εύχομαι χριστός ανέστη σε όλους, καλά αποτελέσματα και καλές και ήσυχες βάρδιες να έχουμε όλοι μας.

Φιλικά,

Παρα πολύ καλή μοριοδότηση, καλή επιτυχία...

Περίεργο που δεν έκανες κ πέρυσι...

Απο Χανιά είσαι φίλε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες