Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
...

Δημοσίευση από ... »

Pyr έγραψε:

Το γράφει ξεκάθαρα μόρια δίνει μονο το Δ συγκεκριμένα +2000 αν επιλέξει κάποιος να υποβάλει αίτηση με ειδικότητα ΟΔΗΓΟΣ.

Ok, άρα θα με σύμφερε να δηλώσω για μάχιμος (διπλάσιες θέσεις) σύμφωνα με αυτά που γράφεις στα τελευταία σου μηνύματα, καθώς έχω και το Γ' και το Δ'.

Λατόμος

Δημοσίευση από Λατόμος »

Υπάρχει και ενδεχόμενο να σπανίζουν άτομα με Γ' κατηγορία. Φαντάζομαι υπάρχει έλλειψη στους οδηγούς του Π. Σ.
Aceage5

Δημοσίευση από Aceage5 »

Αυτό θέλω να ελπίζω φίλε!! Έκανα και εγώ τα χαρτιά μου και έχω μόνο γ κατηγορία για οδηγός έκανα!!
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Συγνώμη( ... )αλλά δεν κατάλαβα την τελευταία σου ερώτηση. Καταρχήν το το σε συμφέρει πρέπει να το βρεις μόνος σου αφού είναι για δικό σου καλό! Τώρα αν θες μια άποψη πες στον PYR τα μόρια σου και από που είσαι να σου πει την άποψη του! Πρώτα ρωτάς για το Γ δίπλωμα και μετά λες πως έχεις και Δ και αν συνέφερε να κανεις για μάχιμος; Αυτό που λέει ο PYR είναι πως αν είχε ΕΔ και Γ δίπλωμα (5.000 μόρια) πχ για δυτική αθηνα θα έκανε για μάχιμος που παίρνει 130 και όχι για οδηγός που παίρνει 30 άτομα!
307 αθενς

Δημοσίευση από 307 αθενς »

Pyr εννοείται κουβέντα κάνουμε ! Ο τριπλασιασμός δε πιστεύω ότι θα ανεβάσει τα μόρια στα ύψη ! Θεωρώ πως έκαναν τα χαρτιά και άτομα που δεν θα έχουν καν 5000 μόρια... και δυστυχώς γι αυτούς... ευτυχώς για μερικούς... θα είναι πολύ κάτω στη λίστα... Φυγαν και οι περσινοί ... εθελοντές που γιναν εποχικοί ... Οποτε δυτική Αττική πιστεύω μπαίνω. Αυτά .
ΔΕΑ 340
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ΔΕΑ 340 »

Καλη ανασταση σας ευχομαι και καλα αποτελεσματα Απλα μν ξεχνατε οτι και οι περσυνοι εχουν δικαιωμα να ξανακανουν αιτηση για να πανε στον τοπο τς οσοι ηταν περυσι μακρια.. αυτο

Blade

Δημοσίευση από Blade »

Firefighter έγραψε:Συγνώμη (... ) αλλά δεν κατάλαβα την τελευταία σου ερώτηση. Καταρχήν το το σε συμφέρει πρέπει να το βρεις μόνος σου αφού είναι για δικό σου καλό! Τώρα αν θες μια άποψη πες στον PYR τα μόρια σου και από που είσαι να σου πει την άποψη του! Πρώτα ρωτάς για το Γ δίπλωμα και μετά λες πως έχεις και Δ και αν συνέφερε να κανεις για μάχιμος; Αυτό που λέει ο PYR είναι πως αν είχε ΕΔ και Γ δίπλωμα (5.000 μόρια) πχ για δυτική αθηνα θα έκανε για μάχιμος που παίρνει 130 και όχι για οδηγός που παίρνει 30 άτομα!

Με συγχωρείς, δεν ήταν ερώτηση αλλά μια διαπίστωση δική μου φωναχτά αν μπορώ να το θέσω έτσι.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

... έγραψε:
Pyr έγραψε:

Το γράφει ξεκάθαρα μόρια δίνει μονο το Δ συγκεκριμένα +2000 αν επιλέξει κάποιος να υποβάλει αίτηση με ειδικότητα ΟΔΗΓΟΣ.

Ok, άρα θα με σύμφερε να δηλώσω για μάχιμος (διπλάσιες θέσεις) σύμφωνα με αυτά που γράφεις στα τελευταία σου μηνύματα, καθώς έχω και το Γ' και το Δ'.

τι έχεις δηλώσει και που;

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

307 αθενς έγραψε:Pyr εννοείται κουβέντα κάνουμε ! Ο τριπλασιασμός δε πιστεύω ότι θα ανεβάσει τα μόρια στα ύψη ! Θεωρώ πως έκαναν τα χαρτιά και άτομα που δεν θα έχουν καν 5000 μόρια... Και δυστυχώς γι αυτούς... Ευτυχώς για μερικούς... Θα είναι πολύ κάτω στη λίστα... Φυγαν και οι περσινοί ... Εθελοντές που γιναν εποχικοί ... Οποτε δυτική Αττική πιστεύω μπαίνω. Αυτά.

Μακάρι να μπείς στο εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ...

Μακάρι οι βάσεις να ειναι κάτω, όσο πιο κάτω γίνεται να είναι για ολους πολύ θα το ήθελα.

...

Δημοσίευση από ... »

Pyr έγραψε:

τι έχεις δηλώσει και που;

Για Π. Υ Βόλου είμαι. Τα μόνα μόρια που έχω είναι από το δίπλωμα Δ' (έχω και το Γ'). Παίρνει 32 άτομα. Για οδηγός τα έκανα.

307 αθενς

ΔΕΑ 340 πιο πιθανο να φύγουν Αθηναίοι από δυτική Αττική για ΔΙΠΥ Αθηνών παρα το ανάποδο !!
307 αθενς

Pyr Εσυ έκανες για μάχιμος ή Οδηγός &με Ποσα μόρια ; Άντε επιτέλους να βγει... να ξέρουμε Να ησυχάσουμε !! Επίσης ανέτρεξα λίγο πιο πίσω στα μηνύματα Και είδα κάποιοι ρωτάνε αν έχει υπηρεσιακό λεωφορείο για Ελευσίνα ή 1η εμακ πεζοπόρο ; Pyr ξέρεις κάτι επι αυτού ;
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Παιδιά μην αγχώνεστε, εδώ αγχώνοντε άτομα με 10.000 μόρια!!! Θα δείξει μην κανετε θεωρίες γιατί δεν θα βρείτε τπτ υπομονή μόνο! Χριστός Ανέστη.
Άβαταρ μέλους
G35mk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από G35mk »

Χριστός Ανέστη , χρόνια πολλά με υγεία σε ολους. Υπομονή λίγο έμεινε , καλή επιτυχία και με χαμόγελα!
Άβαταρ μέλους
Opeth2020
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Opeth2020 »

Χριστός Ανέστη παιδιά.. Υπηρέτησα ΔΕΑ καταδρομών και είμαι εθελοντής πυροσβέστης!! Έκανα την αίτηση για εποχικός γιατί το όνειρο μου ήταν η πυροσβεστική!

Και πολύ φοβάμαι επειδή η προκήρυξη δεν είναι ΑΣΕΠ ίσως οι βυσματίες μπουν με 0 μόρια και εμείς δυστυχώς μείνουμε απ' έξω.

Τι γνώμη έχετε;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες