Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Δε θέλω Χαλκιδική , δεν είμαι ανταγωνιστής σου , καλη επιτυχία όπως κ να έχει.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά πόσα μόρια πιστεύεται ότι θα φτάσουν γενικά σε όλη την ελλάδα ; πιστεύετε ότι μπούν και με 5000 μόρια άτομα ;
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Εγώ 6000 τα έκανα στους μάχιμους αλλά πολύ δύσκολα το βλέπω επειδή έχουν προτεραιότητα με ίδια μόρια ειδικές δυνάμεις
307 αθενς

Δημοσίευση από 307 αθενς »

Λοιπόν παιδιά καλή επιτυχία σε όλους. Δύσκολα τα πράγματα φέτος , ειδικά για άτομα όπως εγώ που δε καταφέραμε τόσα χρονια να μπούμε είτε ειδικοί φρουροί , είτε πιο παλιά πυροσβεστική , είτε γενικά σε σώμα ασφαλείας... παλεύουμε πιστεύω να σώσουμε κάτι στο 90+... (καθυστερήσεις)θεωρώ ότι είναι αρκετοί σαν εμένα( μας πιάνει ακόμα προκήρυξη κ ας μεγαλώσαμε ) Εγώ προσωπικά έχω 5000 μόρια και ευελπιστώ να μπω ως μάχιμος Δυτική Αττική. Απλά αγχώνομαι μην με στείλουν βιλια ή μέγαρα. Τοτε δε θα πάω σίγουρα , είναι μακριά για μένα που μενω Αθήνα. Γνώμες για βάση γενικά για δυτική Αττική για μάχιμους ;130ατομα είναι , είναι ο λόγος που απέρριψα την Αθήνα που έπαιρνε πιο λίγα , πιστεύω να μαι μέσα έστω και στο πεζοπόρο.( μακαρι κάποιοι να τα έκαναν Αθήνα επειδή μεναν Αθήνα , το πιστεύω αρκετά αυτό ) Καλή επιτυχία και καλή ανάσταση εύχομαι
Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alee95 »

Χαχαχα δεν υπάρχει ανταγωνισμός φίλε... Από περιέργεια ρώτησα, ναι πότε δν ξερεις
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πόσα μόρια πιστεύεται ότι θα φτάσουν γενικά σε όλη την ελλάδα ; Πιστεύετε ότι μπούν και με 5000 μόρια άτομα ;

Σαφώς κ θα μπούν κ με 5000 στην ηπειρωτική Ελλάδα, και με λιγότερο απο 5000 μόρια θεωρώ οτι θα μπούν στη νησιωτική Ελλάδα.

iceman2
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Kostasthegreek έγραψε:Καλησπέρα παιδιά πόσα μόρια πιστεύεται ότι θα φτάσουν γενικά σε όλη την ελλάδα ; Πιστεύετε ότι μπούν και με 5000 μόρια άτομα ;

Πιστευω γυρω απο τα 6000 θα ειναι και για τις 2 κατηγοριες και ισως οι οδηγοι να'ναι ενα τακ κατω δηλ 5500. Σε 5-6 μερες θα ξερουμε...

Αναφερομαι στην γενικη εικονα πιθανον να υπαρξουν και περιοχες με πιο χαμηλα μορια

Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

μαρια έγραψε:

τοσες μερες διορια ειχαν

Πράγματι αλλά εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι λόγω περιορισμένου χρόνου δυστυχώς Εικόνα

Τέσπα, ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τις απαντήσεις και ελπίζω όλοι να βρούμε το δρόμο μας είτε εντός, είτε εκτός σώματος Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Κατερίνα έγραψε:Πράγματι αλλά εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι λόγω περιορισμένου χρόνου δυστυχώς Εικόνα

Τέσπα, ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τις απαντήσεις και ελπίζω όλοι να βρούμε το δρόμο μας είτε εντός, είτε εκτός σώματος Εικόνα

Μαρία Είμαστε κ άνθρωποι, αν κάτι δε το είδαμε κ δε μας πληροφόρησε κανένας.

μην εισαι τόσο σκληρή, όλοι ανεξαιρέτως έχουμε χάσει κατι που θέλαμε για διάφορους λόγους...

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Επειδή και εγώ δυτική αττική έκανα χαρτια, κατά την γνώμη μου αν με το καλό μπεις(στο εύχομαι ολόψυχα) μην απορρίψεις Μέγαρα κτλ γιατί υπάρχει και η αμοιβαία μετάθεση
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Pyr, ίσως να φταίω κι εγώ που δεν διευκρίνησα αρχικώς ότι λόγω εργασίας (δυστυχώς είμαι από αυτούς που εργάζονται και εν μέσω πανδημίας), δεν έμπαινα τακτικά στο διαδίκτυο για να ενημερωθώ για τον διαγωνισμό. Φαντάζομαι ότι και η Μαρία δεν το είπε με κακία και ίσως να παρεξηγείται και ο γραπτός λόγος κάποιες φορές.
Aceage5

Δημοσίευση από Aceage5 »

Παιδιά να ρωτήσω χωρίς ειδικές δυνάμεις και καθόλου μόρια ως οδηγός με Γ κατηγορία υπάρχουν ελπίδες?;
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Πέρσι μπήκαν παιδιά με 0 μόρια αλλά η συμμετοχή ήταν αρκετά μικρότερη, πιστεύω ότι είναι δύσκολο αλλά ποτέ μην λες ποτέ και μην σταματάς να ελπίζεις, κουράγιο κ υπομονή 6 μερούλες ακόμη το αργότερο!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Κατερίνα έγραψε:Pyr, ίσως να φταίω κι εγώ που δεν διευκρίνησα αρχικώς ότι λόγω εργασίας (δυστυχώς είμαι από αυτούς που εργάζονται και εν μέσω πανδημίας), δεν έμπαινα τακτικά στο διαδίκτυο για να ενημερωθώ για τον διαγωνισμό. Φαντάζομαι ότι και η Μαρία δεν το είπε με κακία και ίσως να παρεξηγείται και ο γραπτός λόγος κάποιες φορές.

OK κορίτσια, ας έχουμε καλή ανάσταση... Όλα τα άλλα όπως τα φέρει ο καιρός

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Aceage5 έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω χωρίς ειδικές δυνάμεις και καθόλου μόρια ως οδηγός με Γ κατηγορία υπάρχουν ελπίδες;

Σημείωσε πώς εκ των προτέρων ειναι παρα πολύ δύσκολο.

Σε ποιο νομό όμως έκανες την αίτηση;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες