Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!

Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να πάρουν εποχικούς και του χρόνου; Φέτος δεν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου Εικόνα

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία σε όσους έδωσαν φέτος

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Κατερίνα έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!

Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να πάρουν εποχικούς και του χρόνου; Φέτος δεν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου Εικόνα

Κατερίνα 100% απάντηση δε θα πάρεις απο πουθενά αλλά έχε στο νούσου οτι η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε 2500 εποχικούς πώς χρειάζεται και φέτος θα τους έχει απο τους επιτυχόντες 2019 και επιτυχόντες 2020.

Επομένως η λογική κ τα δεδομένα λέει πώς ειναι δύσκολο κάτι τέτοιο.

Ωστόσο μην απογοητευτείς και σκέψου πιθανές λύσεις που έχεις για να μπορέσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα είτε σε αυτή την υπηρεσία είτε σε άλλη που πιθανόν σε ενδιαφέρει.

Πίστη, Υπομονή, Επιμονή. Αυτά τα 3 μία μέρα θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάς, χωρίς αυτά τα στοιχεία τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε δεν έρχεται.

Χρόνια σου πολλά να περάσεις καλα.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Κατερίνα, θα βγει και του χρόνου λογικά.Εγώ είμαι επιτυχών στους Σωφρονιστικούς, Συνοριοφύλακες (μόνιμοι), Λιμενικό.

Λογικά θα περάσω και εποχικός φέτος με καλά μόρια. Θα πάω και στο ενδιάμεσο θα φύγω.

Υπάρχουν αρκετά άτομα που είναι επιτυχόντες και αλλού.

Κατερίνα

Δημοσίευση από Κατερίνα »

Pyr έγραψε:

Κατερίνα 100% απάντηση δε θα πάρεις απο πουθενά αλλά έχε στο νούσου οτι η πυροσβεστική υπηρεσία ζήτησε 2500 εποχικούς πώς χρειάζεται και φέτος θα τους έχει απο τους επιτυχόντες 2019 και επιτυχόντες 2020.

Επομένως η λογική κ τα δεδομένα λέει πώς ειναι δύσκολο κάτι τέτοιο.

Ωστόσο μην απογοητευτείς και σκέψου πιθανές λύσεις που έχεις για να μπορέσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα είτε σε αυτή την υπηρεσία είτε σε άλλη που πιθανόν σε ενδιαφέρει.

Πίστη, Υπομονή, Επιμονή. Αυτά τα 3 μία μέρα θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που αναζητάς, χωρίς αυτά τα στοιχεία τίποτα από αυτά που ονειρευόμαστε δεν έρχεται.

Χρόνια σου πολλά να περάσεις καλα.

Σ'ευχαριστώ Pyr για την απάντηση. Τι να κάνουμε; Αν δε βγει, κάθε εμπόδιο για καλό. Έχουμε μάθει στις δυσκολίες άλλωστε.

Καλό Πάσχα με υγεία!

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Κατερίνα έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ'όλα!

δυστηχως για τα επομενα 5ετη δεν θα παρει καινουργιους εποχικους παρα μονο επιλαχοντες απ τον πινακα αποτελεσματων της φετινης προκηρυξης. Και αυτο πηγάζει απ το παρακάτω.

Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π. Σ. με λήξη αυτής την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους. Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων,εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.

εγω ετσι το εκλαμβανω.

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Κατερίνα αν θες να μπεις στο σωμα θα πρότεινα να δεις την φετινή προκυρηξη και να γίνεις εθελόντρια στην πυροσβεστική έτσι ώστε στην επόμενη προκυρηξη να έχεις πολυ περισσότερες πιθανότητες. καλή Ανάσταση σε όλους

ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Παιδιά είναι κανείς που έκανε για ΔΥ. Π. Ι. Ν Χαλκιδικής
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Κατερίνα έγραψε:Σ'ευχαριστώ Pyr για την απάντηση. Τι να κάνουμε; Αν δε βγει, κάθε εμπόδιο για καλό. Έχουμε μάθει στις δυσκολίες άλλωστε.

Καλό Πάσχα με υγεία!

Απο την απάντηση σου κατάλαβα ότι έχεις αυτά τα στοιχεία, είναι θέμα χρόνου να ανταμειφθείς, θα την βρείς εσυ την άκρη.

θοδωρος

Δημοσίευση από θοδωρος »

Γιώργος έγραψε:Κατερίνα, θα βγει και του χρόνου λογικά.Εγώ είμαι επιτυχών στους Σωφρονιστικούς, Συνοριοφύλακες (μόνιμοι), Λιμενικό.

Λογικά θα περάσω και εποχικός φέτος με καλά μόρια. Θα πάω και στο ενδιάμεσο θα φύγω.

Υπάρχουν αρκετά άτομα που είναι επιτυχόντες και αλλού.

σε ολα αυτα εκανες τα χαρτια; Που θα πας;

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

τοσες μερες διορια ειχαν

Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Alee95 »

Δεα εγώ τα έκανα για Χαλκιδική οδηγός αλλα με 5000 δύσκολο τ κόβω δυστυχώς. Εσύ;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Alee95 έγραψε:Δεα εγώ τα έκανα για Χαλκιδική οδηγός αλλα με 5000 δύσκολο τ κόβω δυστυχώς. Εσύ;

Φίλε το θετικό ειναι πώς είναι 24 οι θέσεις οδηγών, καλός αρθμός.

Πέρυσι είχε 14 θέσεις η βάση ηταν 5000 μόρια.

Είσαι απο ειδικές δυνάμεις;

Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Alee95 »

Όχι από δόκιμος pyr οπότε πάω πολύ πίσω... ςπισης Θεσσαλονίκη έχει ελάχιστες θέσεις οπότε όλοι οι γύρω νόμοι θα κάνουν Χαλκιδική που έχει πολλές θεσεις
Alee95
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Alee95 »

Επειδή οι περιοχές ήταν 5 η βάση ήταν ψησκα αν δεν κάνω λάθος... Εσύ pyr που θες να πας;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Alee95 έγραψε:Επειδή οι περιοχές ήταν 5 η βάση ήταν ψησκα αν δεν κάνω λάθος... Εσύ pyr που θες να πας;

Καλά εσύ συμμετέχεις , διαγωνισμός είναι ποτέ δε ξέρεις...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες