Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

https://www.taxydromos.gr/m/m_article.php?id=364708
Raf

Δημοσίευση από Raf »

Δεν έχει φτάσει στην ΔΙ. Π. Υ. Ν
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Politis έγραψε:Pyr συμφωνώ στα πιο πολλα... Απλά θεωρώ ότι κάποιοι που έχουν μόνο το Γ δίπλωμα, θα τα καναν ως οδηγοί και ας μην είχαν τα έξτρα μόρια (ίσως να μη διάβασαν και καλά την προκήρυξη, ίσως από βλακεία... Περσι είχανε και βοήθεια στις ΔΙΠΥ, που φετος Δεν είχε κανένας υποψηφιος... ) γνώμη μου πάντα, χωρίς να παρεξηγηθώ με κανέναν εδώ μέσα. Οποτε εγώ θεωρώ πως σαν εργάτης θα μαι ευνοημένος. ΥΓ : Την άλλη βδομάδα&Προς το τέλος έμαθα από πηγή πως θα βγούμε τα προσωρινά. Το λεω με κάθε επιφύλαξη !&-&-&/&-

Όποιος δε διάβασε καλά ή δεν κατάλαβε πώς να κάνει σωστά την αίτηση μιλάμε για αιτήσεις οι οποίες θα ακυρωθούν, δε μπορεί να κάνει λάθος στο πια ειδικότητα τον συμφέρει να βάλει κ να κάνει ολα τα άλλα σωστά κ να ειναι έγκυρη... Κατα την άποψή μου πάντα...

δε υπάρχει θέμα παρεξήγησης εσύ λές την γνώμη σου εγώ την γνώμη μου οι υπόλοιποι μας κρίνουν... , ελεύθερα λέμε οτι απο την οπτική γωνία του ο καθένας βλέπει...

εγώ πιστεύω Τρίτη θα τα βγάλουν αλλά αυτό δεν μπορεί να ειναι σίγουρο σε καμία περίπτωση...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Raf έγραψε:Τους έχω πάρει τηλ και δεν έχει φτάσει φτάσει φάκελος με τα στοιχεία μου

Ναι ε; Μμμμμμ κακό σημάδι... Πάρε αύριο πάλι μη το αφήσεις έτσι...

Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Παιδιά οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 10.000! Επίσης αποτελέσματα μετά το Πάσχα Κάνεις για Έβρο έκανε χαρτιά;

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Pyr έγραψε:
Raf έγραψε:Τους έχω πάρει τηλ και δεν έχει φτάσει φτάσει φάκελος με τα στοιχεία μου

Ναι ε; Μμμμμμ κακό σημάδι... Πάρε αύριο πάλι μη το αφήσεις έτσι...

Μήπως στον φάκελο δεν έγραψες σωστά την διεύθυνση;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Μαρία έγραψε:Παιδιά οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 10.000! Επίσης αποτελέσματα μετά το Πάσχα Κάνεις για Έβρο έκανε χαρτιά;

Όχι Μαρία νομίζω οι περισσότεροι από εδώ δεν είμαστε τόσο πάνω στο χάρτη της Ελλάδος , θα σε αφήσουμε ήσυχη εμείς τουλάχιστον Εικόνα

Μπορεί να φαίνονται πολλές οι 10000 αλλά από νόμο νό νόμο θα υπάρξουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους...

Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giannikos »

967 αιτήσεις είχαν γίνει πέρυσι στον νόμο Ηλείας για 41 θέσεις. Φέτος πιστεύω θα έχουν γίνει περίπου οι ίδιες αλλά για 30 θέσεις 12 μαχημους 18 οδηγούς
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Giannikos έγραψε:967 αιτήσεις είχαν γίνει πέρυσι στον νόμο Ηλείας για 41 θέσεις. Φέτος πιστεύω θα έχουν γίνει περίπου οι ίδιες αλλά για 30 θέσεις 12 μαχημους 18 οδηγούς

Θέλεις να μας αναλύσεις γιατί το πιστεύεις αυτό για να κάνουμε κουβέντα ;

Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Giannikos »

Καλησπέρα Pyr ο νομός έχει πάρα πολλά χωριά και όλα ειναι μικρά με λιγους κατοικους και λιγους ανθρώπους κατω τον 45 οπότε πιστεύω πως οι αιτήσεις θα είναι οι ίδιες οι και λίγες παραπάνω +-100 από παιδιά που έχουν απολυθεί από τον στρατό μέσα σε αυτό το διάστημα. Επίσης εδώ όλοι ήξεραν για την προκήρυξη και πέρυσι επειδή είναι ένας νομός που έχει περάσει πολύ δύσκολα το 2007 και όλοι είχαμε κάποιον κοντινό μας που χάσαμε και όλοι μετά από εκεί δώσαμε πολύ σημασία στην πυροσβεστική και στα καθήκοντά της.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Giannikos έγραψε:Καλησπέρα Pyr ο νομός έχει πάρα πολλά χωριά και όλα ειναι μικρά με λιγους κατοικους και λιγους ανθρώπους κατω τον 45 οπότε πιστεύω πως οι αιτήσεις θα είναι οι ίδιες οι και λίγες παραπάνω +-100 από παιδιά που έχουν απολυθεί από τον στρατό μέσα σε αυτό το διάστημα. Επίσης εδώ όλοι ήξεραν για την προκήρυξη και πέρυσι επειδή είναι ένας νομός που έχει περάσει πολύ δύσκολα το 2007 και όλοι είχαμε κάποιον κοντινό μας που χάσαμε και όλοι μετά από εκεί δώσαμε πολύ σημασία στην πυροσβεστική και στα καθήκοντά της.

Έτσι όπως το θέτεις έχει μια βάση ναι , +100 αιτήσεις το ελάχιστο όμως θεωρώ πως θα έχει άσχετα αν αυτές οι παραπάνω αιτήσεις θα είναι ανταγωνιστικές ή όχι για το μέσο όρο μορίων που θα συγκεντρώσουν προσληπτεοι...

Rocket56

Δημοσίευση από Rocket56 »

Καλησπέρα μάγκες Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά σοβαρό για μένα!! Με τον ΑΣΕΠ δεν εχω βρει άκρη! Στην 6κ για τελωνειακους βγήκε η ανάρτηση Ποιοι θα καταθέσουν φακέλους και είναι το όνομά μου μέσα.. Αυτό έχει γίνει εδώ και τρεις μήνες και βάλε δεν έχω δει μέχρι στιγμής φως έκανα τώρα και για πυροσβεστική εάν με καλέσουν στην Πυροσβεστική και με καλέσουν απο τν ασεπ μπορώ ν φύγω απ πυροσβεστική?; Πραγματικά δεν έχω βρει άκρη με τον ΑΣΕΠ..
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Νομίζω ότι μπορείς κανονικά να δηλώσεις παραίτηση και να πας για τελώνης Εικόνα Προσωπική μου άποψη κρίμα είναι να πετάξετε παιδιά έξω από την προκήρυξη και μετά να παραιτηθείτε, όπως θα γίνει από παρά πολλούς αν βγάλει πχ για ΕΦ ή λιμενικό κτλ κτλ
Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Στον ΑΣΕΠ γενικά κάνουν ένα 6μηνο + για να σε φωνάξουν να υπογράψεις οποία προκήρυξη και να είναι... Σίγουρα εδώ υπάρχουν άτομα να σε ενημερώσουν καλύτερα αλλά από αυτά που ξέρω εγώ αν έχεις μπει πυροσβεστική τώρα που δεν για μόνιμος απλώς παραιτησε (φωνάζουν επιλαχον) και εσύ πας στον ΑΣΕΠ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Rocket56 έγραψε:Καλησπέρα μάγκες Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά σοβαρό για μένα! Με τον ΑΣΕΠ δεν εχω βρει άκρη! Στην 6κ για τελωνειακους βγήκε η ανάρτηση Ποιοι θα καταθέσουν φακέλους και είναι το όνομά μου μέσα. Αυτό έχει γίνει εδώ και τρεις μήνες και βάλε δεν έχω δει μέχρι στιγμής φως έκανα τώρα και για πυροσβεστική εάν με καλέσουν στην Πυροσβεστική και με καλέσουν απο τν ασεπ μπορώ ν φύγω απ πυροσβεστική; Πραγματικά δεν έχω βρει άκρη με τον ΑΣΕΠ.

Αυτά είναι λεπτά ζητήματα θα πρέπει να είσαι σίγουρος πρίν κάνεις οτιδήποτε...

Καλά ειναι να πάς να ρωτήσεις εργατολόγο - δικηγόρο.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες