Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Καλησπέρα παιδιά.. με 5000 μόρια κ καλό βαθμό απολυτηρίου πως το βλέπετε για Μυτιλήνη; είναι κανείς άλλος από Μυτιλήνη;
Αδερφέ Γιώργο τα εκανα.. Εμενα με πείραξε το υφος σου. τεσπα μακάρι να μπεισ κ εσυ.. Κ γω αυτο ήξερα οτι δε θα πάρει αλλα εχει 1 βδομάδα εμαθα οτι υπάρχει κ αυτο σενάριο.. Δε βγάζω τίποτα απο το μυαλό μου.. Και θα σου πω ενα παράδειγμα.. Περυσι στ Ιωαννίνα ειχεσ θέσεις στ προκυρηξη φετοσ οχι.. Φεύγουν 2 πως θα τισ καλυψει; Θα παρει απο αθηνα; Δεσ το λογικά.. Και 2ον απο του 19 που είναι ηδη μεσα κανανε αρκετοι τα χαρτια τουσ που σημαίνει αυξάνονται τα κενα.. Δε πρόλαβα να βγάλω το Δ για 2 μερες και θέλω να εχω μια πισινή σε περίπτωση που δε μπω τώρα γ αυτο σκάω.. Εγω μπω δε μπω θα σου στείλω.. Να εισαι καλα
Giorgos308 έγραψε:Το υφος μου ειναι ο καθρεφτης του δικου σου... Διαβασε τα σχολια και θα καταλαβειες ποιος αρχισε το υφος το μαγκικο πρωτος... Δευτερον αυτο το "κυριε 0" να το θυμασαι που ειπες...
Να το θυμάμαι για πιο λόγο; Αφού μου λές οτι δεν ήσουν εποχικός έμμεσα άρα εισαι 0 μήνες εποχικός, μπορείς να μου πείς που έχω λάθος σε αυτό πάλι ανρθωπέ μου; , είναι άγιες ημέρες δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε τέτοιου είδους κουβέντα, δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα κάνω την αρχή εγώ αφου εσύ δεν θέλεις... Ας ασχοληθούμε με απορίες κ ας ανταλλάξουμε απόψεις...
Politis έγραψε:Pyr απ ότι είδα περσι ήσουν εποχικός... Εργαζοσουν 15ωρο και μετά δυο μέρες οφ; Επίσης είδα ότι οι εποχικοί 2019 Κάνανε σωματείο, αλλά επίσης είδα ότι υπάρχει και άλλο πιο παλιό σωματείο από τα μέγαρα... Ξέρεις κάτι σχετικά κ με αυτό το κομμάτι ; Καλή επιτυχία σε όσους μπούμε.
Προσωπικά εκεί που ήμουν έτσι πήγαινε η υπηρεσία και γενικά απο όσο ξέρω εκτός απο κάποιες υπηρεσίες της Αθήνας όλες οι άλλες έτσι πάει 1 15ωρο και 2 ρεπο.
Το Σωματείο Μεγάρων υπάρχει απο το 2003 αφορά Πενταετής και Εποχικούς σαφώς και ειναι έμπειροι οι άνθρωποι.
Το Σωματείο των εποχικών του 2019 δημιουργήθηκε απο τους εποχικούς του 2019 δηλαδή τους περυσινούς για αποκλειστικά θέματα των εποχικών με έτος 2019.
αυτά γνωρίζω αυτά λέω.
Για να τελειώνουμε με αυτό, αν δεν γνωρίζεις που ειναι ο συμπλέκτης και το γκάζι θα σε κόψουν.guest έγραψε:μηπως ειναι και δικαιολογια για να διωχνουν και να βολευουν τους δικους τους;
Αν γνωρίζεις να οδηγείς και θέλεις απλά να μάθεις τον όγκο θα στον μάθουν.
Προσωπική εμπειρία εκεί που ήμουν πέρυσι το 90% δεν ειχε ξανά οδηγήσει και γνώριζε μονο Β κατηγορίας οχήματα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα τα παιδιά μάθανε πολύ γρήγορα τον όγκο του υπηρεσιακού οχήματος περιπόλου τους.
Δε γινεται ρε αδερφε να ειναι δικαιολογια γιατι αν εσυ παραδειγμα ξερεις να οδηγεις εχεις προυπηρεσια χρονια σε νταλικα πχ πως θα σε διωξουν; Θα το τραβηξεις οσο παει και θα βρουν μπελα.guest έγραψε:μηπως ειναι και δικαιολογια για να διωχνουν και να βολευουν τους δικους τους;
Παιδια για εξηγουμαστε να μη παρεξηγουμαστε δεν εχω θεμα με κανεναν σας μακαρι να περασετε ολοι αλλα την οδηγηση μη τη θεωρειτε κατι ασημαντο για μενα ειναι ενας σοβαρος λογος να διωξουν καποιον γιατι με αυτη τη λογικη αν δεν ξερει κανενας να οδηγει τα οχηματα ποιος θα τα παει στη φωτια; Μονα τους θα πανε; Επισης τις υψηλες ταχυτητες μαζι με το μεγαλο ογκο και βαρος τα εχετε υπολογισει; Εχετε προσπαθησει να σταματησε ποτε φορτωμενο φορτηγο σε κατι εκτακτο; Την ευθυνη για τη ζωη των πυοσβεστων που θα εχετε στο οχημα την υπολογισατε;
Δε σας κανω ουτε τον εξυπνο ουτε το σουμαχερ σιγουρα εκαναν τα χαρτια τους και πιο παλλοι οδηγοι απο μενα ανφερομαι καθαρα στα παιδια που δεν εχουν επαφη με μεγαλα οχηματα και απλα πηγαινουν και βγαζουν διπλωματα για να παρουν τα μορια
Συγχωρεστε με που ειμαι τοσο καθετος σε αυτο το θεμα απλα ειμαι 13 χρονια επαγγελματισς οδηγος και εχουν δει πολλα τα ματια μου.
Ναι όσο αναφορά τα διπλώματα εγώ είμαι εκπαιδευτής οδηγών , μου ήρθαν μαθητές που ήταν εποχικοί τη χρονιά που πέρασε και ήθελαν να βγάλουν το Γ... κάναμε μαθηματα οκ και πήραν τελικά δίπλωμα αλλά δεν είναι για πυροσβεστική πιστεύω... Δεν το είχαν δηλαδή καθόλου , δεν είναι απλό , άλλος όγκος, αλλά φρένα , άλλος συμπλεκτης... Χρειάζεται και να το έχεις αλλά κυρίως ώρες οδήγησης για να πάρεις τον αέρα που λέμε
Giorgos308 έγραψε:Δε γινεται ρε αδερφε να ειναι δικαιολογια γιατι αν εσυ παραδειγμα ξερεις να οδηγεις εχεις προυπηρεσια χρονια σε νταλικα πχ πως θα σε διωξουν; Θα το τραβηξεις οσο παει και θα βρουν μπελα.Παιδια για εξηγουμαστε να μη παρεξηγουμαστε δεν εχω θεμα με κανεναν σας μακαρι να περασετε ολοι αλλα την οδηγηση μη τη θεωρειτε κατι ασημαντο για μενα ειναι ενας σοβαρος λογος να διωξουν καποιον γιατι με αυτη τη λογικη αν δεν ξερει κανενας να οδηγει τα οχηματα ποιος θα τα παει στη φωτια; Μονα τους θα πανε; Επισης τις υψηλες ταχυτητες μαζι με το μεγαλο ογκο και βαρος τα εχετε υπολογισει; Εχετε προσπαθησει να σταματησε ποτε φορτωμενο φορτηγο σε κατι εκτακτο; Την ευθυνη για τη ζωη των πυοσβεστων που θα εχετε στο οχημα την υπολογισατε;
Δε σας κανω ουτε τον εξυπνο ουτε το σουμαχερ σιγουρα εκαναν τα χαρτια τους και πιο παλλοι οδηγοι απο μενα ανφερομαι καθαρα στα παιδια που δεν εχουν επαφη με μεγαλα οχηματα και απλα πηγαινουν και βγαζουν διπλωματα για να παρουν τα μορια
Συγχωρεστε με που ειμαι τοσο καθετος σε αυτο το θεμα απλα ειμαι 13 χρονια επαγγελματισς οδηγος και εχουν δει πολλα τα ματια μου.
Αποδεκτά φίλε μου αλλά αν ήθελαν επαγγελματίες οδηγούς αποκλειστικά πολύ εύκολα θα βάζανε κριτήριο της προυπηρεσίας συμφωνείς σε αυτό;
Ευχαριστώ πολύ Pyr... Απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να υπάρχουν δυο σωματεία συμβασιούχων ( άσχετα αν το παλιό πιάνει μέσα και τους πενταετής πλέον) Εμείς αν μπούμε με το καλό σε ποιο πρέπει να είμαστε ; Θελουμε ένα σωματείο με μια δυνατή φωνή που στο τέλος θα κανει την σωστές ενέργειες να γίνουμε και εμείς πενταετής !!! Οποίος άλλος γνωρίζει καμία πληροφορία να απαντήσει στο φόρουμ/-·-·-·-·-
Ναι εχει λογικη αυτο που λες.. Αλλα και στην προκυρηξη γραφει οτι για να παρουν καποιον οδηγο πρεπει να τον εγκρινει η ειδικη επιτροπη αξιωματικων
Αρα καταληγουμε πως ενας που εχει εστω αισθηση βαρους και ογκου θα εχει την ευκαιρια με. τον καιρο να συνηθισει. ενας που ειναι ανιδεος και επικινδυνος δε νομιζω οτι θα την εχει... και αυτο πρεπει να γινεται κατα τη γνωμη μου... ας τον παρουν εργατη δεν βγαζω αχρηστο κανεναν αλλα να καταλαβουμε την ευθυνη του οδηγου αυτο ειναι το θεμα..
Αρα καταληγουμε πως ενας που εχει εστω αισθηση βαρους και ογκου θα εχει την ευκαιρια με. τον καιρο να συνηθισει. ενας που ειναι ανιδεος και επικινδυνος δε νομιζω οτι θα την εχει... και αυτο πρεπει να γινεται κατα τη γνωμη μου... ας τον παρουν εργατη δεν βγαζω αχρηστο κανεναν αλλα να καταλαβουμε την ευθυνη του οδηγου αυτο ειναι το θεμα..
Politis έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Pyr... Απλά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να υπάρχουν δυο σωματεία συμβασιούχων ( άσχετα αν το παλιό πιάνει μέσα και τους πενταετής πλέον) Εμείς αν μπούμε με το καλό σε ποιο πρέπει να είμαστε ; Θελουμε ένα σωματείο με μια δυνατή φωνή που στο τέλος θα κανει την σωστές ενέργειες να γίνουμε και εμείς πενταετής !!! Οποίος άλλος γνωρίζει καμία πληροφορία να απαντήσει στο φόρουμ/-·-·-·-·-
Με το καλο να μπεις στο σώμα , να πάνε όλα καλά , και όλοι όσοι θέλουν να έρθουν όλα καλά εύχομαι... Όσο αναφορά τα σωματεία , θα κάνεις μόνος σου μια έρευνα μη βιάζεσαι , αυτό που σε εκφράζει στη πορεία θα κάνεις εγγραφή , σημείωσε όμως κάτι δε μπορείς να είσαι σε παραπάνω από ένα σωματείο , υπάρχει μέσα στους όρους όπου θα υπογράψεις.
Pyr έγραψε:Για να τελειώνουμε με αυτό, αν δεν γνωρίζεις που ειναι ο συμπλέκτης και το γκάζι θα σε κόψουν.guest έγραψε:μηπως ειναι και δικαιολογια για να διωχνουν και να βολευουν τους δικους τους;
Αν γνωρίζεις να οδηγείς και θέλεις απλά να μάθεις τον όγκο θα στον μάθουν.
Προσωπική εμπειρία εκεί που ήμουν πέρυσι το 90% δεν ειχε ξανά οδηγήσει και γνώριζε μονο Β κατηγορίας οχήματα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα τα παιδιά μάθανε πολύ γρήγορα τον όγκο του υπηρεσιακού οχήματος περιπόλου τους.
οκ μονο αυτο ηθελα να μαθω
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία στους υποψήφιους, μήπως έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά με την πιθανή ημερομηνία των αποτελεσμάτων;
Πόσο λέτε βάση για δυτική αττική;
Την ερχόμενη εβδομάδα με το καλό τα αποτελέσματα, από ότι ακούγεται φέτος οι βάσεις στο θεό σε σχέση με πέρσι που μπήκανε παιδιά με 0 μόρια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες