Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Το λεει ξεκαθαρα μεσα στην προκυρηξη ανοιξτε τα ματια σας οτι οι οδηγοι περνανε απο ειδικη επιτροπη για να κρινει αν ειναι καταλληλοι η οχι... αν ειναι ακαταλληλοι δε βρισκω το λογο να τους κρατησουν
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Αυτο ειναι τ μόνο σίγουρο.. Εύχομαι να είμαστε στν ιδια διπυν και να σ ξεφύγει οτι εγραφεσ στ φορουμ..
Μαρία

Δημοσίευση από Μαρία »

Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!Αν και τα έκανα τα χαρτιά μου ως εποχικη και εγώ με 5.000 μόρια ευελπιστώ να περάσουμε όλοι και να γίνουμε συνάδελφοι

Καλή συνέχεια

1TimeQuest

Δημοσίευση από 1TimeQuest »

Στη Δ. Αττική κοντά στις 1000 αιτήσεις έχουν ανοιχτεί και μένουν 150-200 ακόμα

Βάσεις προς το παρόν 6000 οι εργάτες και 6500 οι οδηγοί με σχεδόν σίγουρη πιθανότητα να ανέβουν απο 500 μόρια ακόμα

Μιλάνε για άνευ προηγουμένου στο σώμα πρώτη φορά τόσο μεγάλη συμμετοχή

Αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα

Καλή επιτυχία σε όλους

Γιαννάκης Ράμπο

Δημοσίευση από Γιαννάκης Ράμπο »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:

εσυ Γιαννακη επειδη εισαι και ραμπο εισαι και δεα εισαι και εδ εισαι και οδηγος παρε 50 καλες, ετσι γιατι εχουμε πολλα κοινα.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Για σένα τσιμπάω και 100 συνάδελφε Εικόνα

Σας ευχαριστώ όλους!

Καλά αποτελέσματα να έχουμε και καλή σεζόν σε όσους ριχθούν στη "μάχη" φέτος!

Καλή συνέχεια!

Giorgos308

Κανενα προβλημα να σου τα φωναξω και απ το μεγαφωνο.. δε λεω τιποτα απ το μυαλο μου, οτι ισχυει λεω απο εγκυρες πηγες και οχι απο σχολια κατω απο ανεκδοτα στο facebook .. τωρα αν εσυ δε θες να το πιστεψεις για να δινεις θαρρος στον εαυτο σου ειναι δικο σου θεμα.. μονο να μου πεις κ εσυ οτι εισαι περσινος επιλαχοντας 😂😂😂😂😂😂 για να σε γνωρισω
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Εννοείται θα σου το πω.. Εκανα και φέτος απλά φοβάμαι γιατι ειναι πολλοί σαν κ σενα που κανανε φετοσ χαρτια και περυσι δν ηξερα καν οτι βγηκε προκήρυξη.. Εσυ εχεισ πηγεσ εγω τ βγάζω απο τ μυαλό.. Κανε μια ερώτηση σε ενα σωματείο και ίσως μάθεις καποια πράγματα για το αν υπάρχει πιθανότητα να πάρει.. Αλλα και να μη πάρει απο του 20 δε θα τα καλύψει.. Πολυ απλά γιατι υπάρχουν διαφορετικά μερη σε σχέση με τν περσινη.. Θα δουμε σε 2 βδομάδες ομωσ.. Μη χαθείς..
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Giorgos308 έγραψε:Πηγες 4 μηνες εποχιακος εσυ και τα εμαθες ολα, θα κατσει η πυροσβεστικη να μαθει τον καθε ασχετο οδηγηση. Απ αυτο το πλευρο να κοιμασαι. Ειναι πυροσβεστικη δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Εχει. Δυσκολη αποστολη να βγαλει εις περας σε καποιες περιπτωσεις δε θα καθεται ο αξιωματικος να κανει κουμαντο σε σενα για να στριψεις στη στροφη. Λιγη λογικη να εχετε. Δε χρειαζεται μυαλοΚαι σας ξανα λεω οτι φιλος μου μπηκε περισυ απο επιλαχων επειδη εδιωξαν ασχετο οδηγο

Δε θα απαντήσω στο ΎΦΟΣ σου, θα το έκανα αν ήμουνα μπροστά σου, πίσω απο οθόνη δε παίζει να το κάνω.

έχω 4 μήνες εποχιακός ναι και 10,5 χρόνια εθελοντής κύριε 0 σε όλα.

Άσε να λέμε κάτι παραπάνω εμείς που είδαμε και δεν ΑΚΟΥΣΑΜΕ...

σε παρακαλώ άλλαξε το ύφος σου είμαστε εδώ να βοηθάμε ο ένας τον άλλο με ΌΤΙ είδαμε και οχι ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.

στο ζητάω ευγενικά, Καλή σου επιτυχία αν συμμετέχεις.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Μαρία έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!Αν και τα έκανα τα χαρτιά μου ως εποχικη και εγώ με 5.000 μόρια ευελπιστώ να περάσουμε όλοι και να γίνουμε συνάδελφοι

Καλή συνέχεια

Εύχομαι ολόψυχα να πετύχεις, ότι κ να γίνει όμως δούλεψε λίγο τρέξιμο και βάροι προληπτικά.

Giorgos308

Εσυ φετος εκανες τα χαρτια σου η οχι;Δε προκειται να χαθω και περα απ οσα λεω δε θα χαρω να μη σε παρουν.. μακαρι να τους περναν ολους απλα δεν εχει λογικη αυτο που λες.. ευχομαι να μπεις και να μαθεις εκεινος ο Γιωργος απ το φορουμ δεν ηθελε να σε στεναχωρεσει.. απλα σου ελεγε οτι λεει η λογικη και ισχυει... αλλα ουτε εσυ θα χαθεις και να μπεις...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Γιαννάκης Ράμπο έγραψε:
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:

εσυ Γιαννακη επειδη εισαι και ραμπο εισαι και δεα εισαι και εδ εισαι και οδηγος παρε 50 καλες, ετσι γιατι εχουμε πολλα κοινα.

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Για σένα τσιμπάω και 100 συνάδελφε Εικόνα

Σας ευχαριστώ όλους!

Καλά αποτελέσματα να έχουμε και καλή σεζόν σε όσους ριχθούν στη "μάχη" φέτος!

Καλή συνέχεια!

Φίλε εύχομαι να σου πάνε ολα δεξιά δείχνεις καλό παιδί απο αυτά που έχεις γράψει ώς τώρα εδώ κ καλά παιδιά δημιουργούν καλές ομάδες στα περιπολικά απο εκεί πηγάζει η σωστή συνεργασία και η δράση σαν πραγματική ΟΜΑΔΑ σε ένα συμβάν.

Καλησπέρα σου.

Giorgos308

Το υφος μου ειναι ο καθρεφτης του δικου σου... διαβασε τα σχολια και θα καταλαβειες ποιος αρχισε το υφος το μαγκικο πρωτος... Δευτερον αυτο το "κυριε 0" να το θυμασαι που ειπες...

Politis

Δημοσίευση από Politis »

Pyr απ ότι είδα περσι ήσουν εποχικός... εργαζοσουν 15ωρο και μετά δυο μέρες οφ; Επίσης είδα ότι οι εποχικοί 2019 Κάνανε σωματείο , αλλά επίσης είδα ότι υπάρχει και άλλο πιο παλιό σωματείο από τα μέγαρα... ξέρεις κάτι σχετικά κ με αυτό το κομμάτι ; Καλή επιτυχία σε όσους μπούμε.
guest

Δημοσίευση από guest »

Pyr έγραψε:
guest έγραψε:σιγα μην κατσουν να κανουν την σχολη οδηγων αυτοι
τα ίδια λέμε πάλι... Την σχολή οδηγών δεν θα την κάνουν φίλε μου αν δεν ξέρεις ούτε Β κατηγορία, αλλά ούτε θα σε διώξουν επειδή είσαι μουδιασμένος την πρώτη μέρα σε ενα όχημα της πυροσβεστικής.

μηπως ειναι και δικαιολογια για να διωχνουν και να βολευουν τους δικους τους;

Γιαννάκης Ράμπο

Δημοσίευση από Γιαννάκης Ράμπο »

Pyr έγραψε:

Φίλε εύχομαι να σου πάνε ολα δεξιά δείχνεις καλό παιδί απο αυτά που έχεις γράψει ώς τώρα εδώ κ καλά παιδιά δημιουργούν καλές ομάδες στα περιπολικά απο εκεί πηγάζει η σωστή συνεργασία και η δράση σαν πραγματική ΟΜΑΔΑ σε ένα συμβάν.

Καλησπέρα σου.

Να είσαι καλά φίλε.

Τα καλύτερα εύχομαι και σε εσένα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης