Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Μάγκες ψυχραιμία μια βδομάδα (πιστεύω) υπομονή.
5000 οδηγός Αθήνα πιστεύετε είναι καλά;
Νομίζω έχει υπηρεσιακό για 1η εμακ που είναι κοντά στο Θριάσειο , νομίζω το τονίζω ! Εκεί πρέπει να περνάει και ο προαστικός όσοι περάσουν.'
300 δεα έγραψε:Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια μοιράζουν το προσωπικό στις υπηρεσίες. Τυχαια ; Δηλαδή ως παράδειγμα οποίος τα κάνει Μαγνησία, κάποιοι που μένουν Βόλο πανε και Σκόπελο...
μάχιμος ή οδηγός έκανες χαρτιά;(μαγνησία; )
Ξέρουμε πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ;
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Παίδες αν βγει νεα προκήρυξη για 1000 ειδικούς φρουρούς θα με πάρουν γιατί είμαι στους επιλαχόντες του 19 ; σκεφτείτε καλύτερα ότι γράφετε! Η προκήρυξη θα πάρει 1300 άτομα και πρεπει να κανεις αίτηση αλλιώς δεν μπορείς να υπογράψεις σύμβαση τελος. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αυτοί που έχουν τα μόρια είναι άξιοι και να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Εμείς διαμορφώνουμε την κοινωνια μας οπότε κάτι τύποι εδω μεσα που δεν θελω να αναφέρω ονόματα, καλό θα ήταν να αλλάξουν πλευρό και να ηρεμήσουν.
ΔΕΑ 340 έγραψε:Μάγκες ψυχραιμία μια βδομάδα (πιστεύω) υπομονή.
Θα έχεις παιχνίδι με ισοβαθμία είναι το βέβαιο... Τι κατηγορία ισοβαθμίας είσαι φίλε ; Δηλαδή έχεις ειδικές δυνάμεις ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Kostasthegreek έγραψε:Παίδες αν βγει νεα προκήρυξη για 1000 ειδικούς φρουρούς θα με πάρουν γιατί είμαι στους επιλαχόντες του 19 ; Σκεφτείτε καλύτερα ότι γράφετε! Η προκήρυξη θα πάρει 1300 άτομα και πρεπει να κανεις αίτηση αλλιώς δεν μπορείς να υπογράψεις σύμβαση τελος. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Αυτοί που έχουν τα μόρια είναι άξιοι και να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Εμείς διαμορφώνουμε την κοινωνια μας οπότε κάτι τύποι εδω μεσα που δεν θελω να αναφέρω ονόματα, καλό θα ήταν να αλλάξουν πλευρό και να ηρεμήσουν.
Αυτό για τους ειδικούς που είπες, που κολλάει ; Επίσης που άκουσες κάτι τέτοιο ;

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Άκυρο, σορρυ τώρα κατάλαβα το τι έγραψες...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Εγω ειπα οτι τα περσινα κενα θα τα καλύψει απο του 19 γιατι είναι και το λογικο.. Τεσπα δε βγαίνει άκρη.. Καλη επιτυχία σε ολουσ..
Pyr δοκιμος απλος (καλως η κακος)
Δε μπορούμε να υπολογίσουμε , θα είναι λάθος να το κάνουμε αυτό ... Θα παίξουν ρόλο σε όλους τους νομούς βέβαια όχι μόνο εκεί ... Πολλοί παράγοντες... Καλή επιτυχία κ υπομονήΔΕΑ 340 έγραψε:Απλος
Καλα σιγουρα Να σαι καλα φιλε σ ευχαριστω.
Καλησπέρα παιδιά. Κάποιος που έχει υπηρετήσει στο πεζικό και δεν παίρνει κάποια μόρια από τις κατηγορίες, έχει πιθανότητες σαν μάχιμος ; Πέρυσι πέρασε κανένας στην ίδια κατηγορία με εμένα;
Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους.
Ερωτών έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Κάποιος που έχει υπηρετήσει στο πεζικό και δεν παίρνει κάποια μόρια από τις κατηγορίες, έχει πιθανότητες σαν μάχιμος ; Πέρυσι πέρασε κανένας στην ίδια κατηγορία με εμένα;
Φίλε κανείς δε μπορεί να απαντήσει σοβαρά σε κάτι τέτοιο επαναλαμβάνω , όσα πιο πολλά έχει κάποιος μόρια τόσο πιο καλά .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες