Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ειδικές δυνάμεις προηγούνται. Οι ΔΕΑ έρχονται μετά τους ΕΠΟΠ.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Firefighter έγραψε:Iceman2 έχω μια απορία και θέλω την γνώμη σου, αν με το καλό περάσεις εκεί που θέλεις φέτος ή θέση σου θα αντικατασταθεί από επιλαχόν;

Ναι απο τους φετινους πινακες

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Κυνηγός και εγώ έτσι νομίζω πώς θα πηγαίνει.. ευχαριστώω! Κάτι τελευταίο στην αίτηση έβαλα μόνο το 1 Ειδικές έπρεπε να βάλω και το 3 δόκιμος ; Φοβήθηκα μην μου το περάσουν λάθος.. γι'αυτό έβαλα το ένα από τα δύο.. αλλά στο πιστοποιητικό λέει κανονικά ότι εχω απολύθει δόκιμος ειδικών δυνάμεων..
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

iceman2 έγραψε:
Firefighter έγραψε:Iceman2 έχω μια απορία και θέλω την γνώμη σου, αν με το καλό περάσεις εκεί που θέλεις φέτος ή θέση σου θα αντικατασταθεί από επιλαχόν;

Ναι απο τους φετινους πινακες

αυτο το συμπερασμα απο που πηγαζει φιλος;

δεν ισχυει.

αν παραιτηθεις απο μια θεση που ειχες περυσι μενει κενη, ο προγραμματισμος των 1300 θεσεων ειναι αλλος, εξτρα των 962 που πηρε περυσι.

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Τι μενει κενη ρε φιλε; και αν παραιτηθουν 5 ατομα θα βαρανε οι αξιωματικοι 5 μεσα 1 λες και ειναι νεοσυλεκτοι; μη λετε βλακειες ρε αν δε ξερετε
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Θελουν 2500 ατομα συνολο.

Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Αυτο ισχυει ειτε παραιτησε γενικοτερα ειτε πας σε αλλη περιοχη. Τπτ δεν μενει κενο, ουτε περσι εμεινε ουτε φετος. Τωρα απο ποιους πινακες θα παρουν επιλαχοντες; Κατα 99% θα ειναι οι φετινοι, ειναι και το λογικο δηλ αφου υπηρξε καινουργιος διαγωνισμος...

Τπτ ποτε δεν λεω-βγαζω απο το μυαλο μου

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

iceman2 έγραψε:Θελουν 2500 ατομα συνολο.

Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Αυτο ισχυει ειτε παραιτησε γενικοτερα ειτε πας σε αλλη περιοχη. Τπτ δεν μενει κενο, ουτε περσι εμεινε ουτε φετος. Τωρα απο ποιους πινακες θα παρουν επιλαχοντες; Κατα 99% θα ειναι οι φετινοι, ειναι και το λογικο δηλ αφου υπηρξε καινουργιος διαγωνισμος...

Τπτ ποτε δεν λεω-βγαζω απο το μυαλο μου

μπερδευεσαι.

καταρχην αυτο που εβαλες με σκουρα γραμματα ειναι απ την φετινη προκ, γτ περυσι δεν ελεγε για 5ετια.

το οτι εχει τη δυνατοτητα ο αρχηγος εαν υπαρξουν κενα του χρονου να ζητησει ατομα θα παρει επιλαχοντες απ τους πινακες τους φετινους.

δεν γινεται να παρει ατομα απ τους φετινους πινακες για καποιον που δεν θα παει στη θεση που εχει οπου μπηκε το 2019.

αλλη η προκ του 2019 και αλλη του 2020.

επισης, ακομα και μεταθεση να επαιρνες εσυ που μπηκες το 2019 η θεση θα εμενε κενη.

περυσι πηρε επιλαχοντες τον αυγουστο αν θυμαμαι καλα προς σεπτεμβριο και παλι οι θεσεις των 962 δεν καλυφθηκανε ολες ειναι περιπου 881 ατομα.

φετος μπορει απ αυτους να παρουσιαστουνε οι 800. Τι θα κανει δλδ θα παρει 80 ατομα επιλαχοντες απ την φετινη προκ που δεν εχει καμια απολυτως σχεση;

οι 1300 που ζηταει φετος, δεν εχουνε καμια σχεση το ξανα λεω με τους 962. Αλλος ο ενας προγραμματισμος κ αλλος ο αλλος.

τελος, η διαπιστωτικη πραξη που ελεγε οτι φετος για να καλυφθουνε οι αναγκες θα χρειαστουμε 2500 εποχικους δεν λεει κατι.

εαν δν υπηρχε κονδυλι δεν θα επαιρνε και κανεναν. Ειναι απλα διαπιστωση του αρχηγου. Απο εκει και περα εαν συνεχισουν οι διαδικασιες για να εχει τοσα ατομα ειναι ενα αλλο καπελο.

κατι που ξεχασα :Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

αυτο σημαινει οτι : Του χρονου μπορει να μην εχουνε καλυφθει οι θεσεις των1300 (αλλος να κοπηκε αθληματα αλλος υγειονομικες κλπα ή να μην ξανα ερθει στην υπηρεσια). Σου λεει οτι εαν κρινει ειναι στην δικαιοδοσια του αρχηγου να βγαλει συμπληρωματικη δηλαδη να καλεσει απ τους πινακες επιλαχοντες για να καλυφθουνε οι υπολοιπες θεσεις.ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ομως.

Giorgos308

Στα αθληματα για να κοπεις πρεπει να εισαι τουλαχιστον 99% αναπηρος και να εχεις πιει και βοτκες το προηγουμενο βραδυ.. θα πρεπε να ειναι πιο αυστηρα τα αθληματα
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Οκ φιλε διαφωνω πχ αυτο με τα σκουρα γραμματα το ελεγε και η περσινη προκηρυξη και οντως εγινε, αλλα δεν θα χαλαστουμε για κατι τετοιο, το μελλον θα δειξει. Ας ειμαστε καλα να σβηνουμε φωτιες

Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Ερωτήματα:1) Γιατί πέρυσι οι θέσεις ήταν συγκεκριμένες για κάθε ΠΥ και κάθε ΠΚ, ενώ φέτος τις γράφει γενικά;(εννοώ αναγράφει μόνο η προκήρυξη ποσα άτομα θα πάρει κάθε ΔΙΠΥ και όχι κάθε υπηρεσία.2)Όσοι μένουμε Αθήνα και καταθέσαμε χαρτιά για δυτική Αττική(πυ Ελευσίνας, πυ Μεγάρων,1η εμακ πεζοπόρο πχ..)ξέρεις κανείς πως βολεύει η μετακίνηση μας; Προαστιακός-λεωφορείο-υπηρεσιακό λεωφορείο; *ξαναρωτω γιατί πήγε πίσω η ερώτηση και θα ήθελα να απαντηθεί από κάποιον αν γνωρίζει για να μάθω-μάθουμε*
Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Iceman πως θα παρει απο τουσ φετινουσ ενώ σε κάποιες περιοχες που υπηρχαν δεν υπάρχουν φέτος.. Απο του 19 θα παρει..
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Βμκ οπως και περσι φιλε απο επιλαχοντες γειτονικων περιοχων ενας τετοιος ημουν περσι γιαυτο και ειμαι μακρια απο το σπιτι Εικόνα. Επισης δεν μπορουν να εχουν 2 χρονιων πινακες και να παιρνουν επιλαχοντες και απο τους 2, ποιος θα ειναι απο ποιον πινακα και με τι κριτηριο... Απο τη στιγμη που βγηκε καινουρια προκηρυξη οι περσινοι επιλαχοντες παυουν, αφου αμα ηθελαν θα μπορουσαν να ξανακανουν τα χαρτια τους φετος, αυτο ειναι και το νοημα της καθε καινουριας προκηρυξης.Τωρα αμα δεν το κανουν ετσι δεν ξερω ειναι καθαρα διαδικαστικο... Αυτο ειναι το λογικο ομως. Για τπτ παντως δεν ειμαι σιγουρος γιατι στους επιλαχοντες παιζονται παντα πολλα παιχνιδια.

Giorgos308

Ξεχαστε τους περσινους πινακες. ειναι σα να μην υπαρχουν.. ας εκαναν τα χαρτιατους φετος οσοι ηθελαν.. σκεφτειτε λιγο πριν μιλησετε.. η μοριοδοτηση φετος ειμαι εντελως διαφορετικη πως γινεται να μπει ατομο ΦΕΤΟΣ με περσινη μοριοδοτηση.. ενας πολυτεκνος που περισυ ηταν επιλαχοντας με 7.500 φετος μπορει να ειναι 100 θεσεις πιο κατω γιατι θα εχει 6.500.. πως ειναι δυνατον να το επιτρεψει καποιος που εχει 7.000 να γινει αυτο; εννοειται οτι θα κανει ενσταση και θα βρει το δικιο του.. αρα για να το αποφυγουν ολο αυτο ΙΣΧΥΟΥΝ μονο οι φετινοι πινακες
;

Δημοσίευση από ; »

Τον αριθμό πρωτόκολλο που μπορούμε ακριβώς να τον μάθουμε ;
300 δεα

Δημοσίευση από 300 δεα »

Καλησπέρα , Ήθελα να ρωτήσω με ποια κριτήρια μοιράζουν το προσωπικό στις υπηρεσίες. Τυχαια ; Δηλαδή ως παράδειγμα οποίος τα κάνει Μαγνησία, κάποιοι που μένουν Βόλο πανε και Σκόπελο...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες