Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

iceman2 έγραψε:ΚΥΝΗΓΟΣ δυστυχως φετος ο COVID-19 θα παιξει μεγαλο ρολο και αποτι φαινεται αρνητικο Εικόνα

εσυ εισαι ηδη μεσα απο περυσι οποτε αραξε.Εικόνα

εννοεις οτι θα αργησουμε να ξεκινησουμε;

προσωπικα θεωρω οτι οι του 2019 αρχες μαιου θα εχουμε ξεκινησει, και 1 ιουνιου το αργοτερο και οι νεοι 1300.

η αντιπυρικη φετος ξανα λεω προβλεπεται οχι ευκολη.

η γ. Γ. Πολιτικη προστασιας οπως αντιλαμβανεστε αυτο το ξερει και απ οτι φαινεται απ τις κινησεις της θα κοιταξει να κανει οτι ειναι δυνατον να εχει προσωπικο.

Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα.1)Γιατί πέρυσι οι θέσεις ήταν συγκεκριμένες σε κάθε υπηρεσία ενώ φέτος δεν είναι;(αναλυτικά έγραφε τις θέσεις για κάθε ΠΥ και κάθε ΠΚ)Αναγράφεται μόνο πόσα άτομα παίρνει η κάθε ΔΙΠΥ.2)Ποιος γνωρίζει από Αθήνα, τα δρομολόγια για εμάς που κάναμε τα χαρτιά μας για Δυτική Αττική για ΠΥ Ελευσίνας,1η Εμακ πεζοπόρο πχ... πως βολεύει να πας; Προαστιακό; λεωφορείο; Έχει μήπως υπηρεσιακό λεωφορείο;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Οι φωτιες ηδη εχουν ξεκινησει πχ Χιος με τραυματιες... Αυτο που λεω εγω το λεω καθαρα για μενα γιατι ειμαι μακρια απο το σπιτι μου γιαυτο και εκανα παλι φετος τα χαρτια μου για να ερθω πιο κοντα Εικόνα

Δεν νομιζω να αργησει τπτ ολα θα γινουν γρηγορα

Αλιζονας

Δημοσίευση από Αλιζονας »

Παιδιά καλησπέρα καλά τα λέτε και καλή επιτυχία σε όλους.. ερώτηση αν κάποιος ξέρει αερομεταφερόμενο πεζοπόρο τμήμα τι ακριβώς είναι και τι κάνει; διαφέρει σε κατι από έναν απλό εργατη-μαχιμο Ευχαριστώ κ υπομονή

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Ποιες περιοχες ειστε παιδια;
Υποψηφιος

Δημοσίευση από Υποψηφιος »

Ερωτήματα:1) Γιατί πέρυσι οι θέσεις ήταν συγκεκριμένες για κάθε ΠΥ και κάθε ΠΚ, ενώ φέτος τις γράφει γενικά;(εννοώ αναγράφει μόνο η προκήρυξη ποσα άτομα θα πάρει κάθε ΔΙΠΥ και όχι κάθε υπηρεσία.2)Όσοι μένουμε Αθήνα και καταθέσαμε χαρτιά για δυτική Αττική(πυ Ελευσίνας, πυ Μεγάρων,1η εμακ πεζοπόρο πχ..)ξέρεις κανείς πως βολεύει η μετακίνηση μας; Προαστιακός-λεωφορείο-υπηρεσιακό λεωφορείο;
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Κυνηγός όλα αυτά με την μοριοδοτηση είναι σωστά. Αν και για εμένα θα έπρεπε να έχει ξεχωριστή μοριοδοτηση στους δόκιμους και ξεχωριστη για ειδικές. Όπως τους φρουρούς. αλλά είσαι σίγουρος ότι κάποιος που είναι δόκιμος ειδικων δυνάμεων προηγείται ; Το λέει πουθενά στην πρόκυρηξη αυτό ; Η βάση της λογικής το λες ;
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Iceman2 έχω μια απορία και θέλω την γνώμη σου, αν με το καλό περάσεις εκεί που θέλεις φέτος ή θέση σου θα αντικατασταθεί από επιλαχόν;
Firefighter

ΔΕΑ δεν νομίζω να προηγείται αφού δίνουν ίδια μόρια και είναι στην ίδια κατηγορία ακριβώς, άρα θα πάνε στα επόμενα κριτήρια!
Firefighter

Αλιζονα, είναι μάχιμος που πάει σε όλη την Ελλάδα όπου Δλδ υπάρχει μεγάλη φωτιά κ χρειάζονται ενισχύσεις, η μεταφορά μπορεί να είναι με αεροπλάνο-ελικόπτερο-πούλμαν κτλ κτλ
Vatraxos82

Δημοσίευση από Vatraxos82 »

Καλησπέρα και από εμένα. Πιστεύω όσοι κάνουν τα χαρτιά τους για εποχικοί πυροσβέστες έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους την μονιμότητα και το κάνουν φυσικά και επειδή γουστάρουν την δουλειά αλλά και την στολή. Τώρα ότι το κάνουν μόνο και μόνο επειδή το γουστάρουν δεν το πιστεύω. Επίσης καλό θα ήταν να αναφερθεί από τους περσινους ο βασικός μισθός ενός παντρεμενου με παιδιά ώστε να γνωρίζει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων που έχουν κάνει αίτηση. Όσον αφορά την μονιμότητα δεν είναι αρμόδιοι οι μόνιμοι αξιωματικοί και πυροσβέστες για να σας απαντήσουν πάνω σε αυτό αλλά η ηγεσία της πυροσβεστικης και η εκάστοτε κυβέρνηση όταν θα αποφασίσει κάτι τέτοιο ανάλογα τις ανάγκες του σώματος. Ο κάθε ένας εύχεται το καλύτερο πάντα. Τώρα αν κάποιος έχει καλή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα και θέλει να μπει εποχικος στην πυροσβεστική το κάνει με την προϋπόθεση μελλοντικά να γίνει μόνιμος για κάτι καλύτερο στα ελληνικά δεδομένα. Ερώτηση: κάποιος με προϋπηρεσία ως στρατιωτικός μόνιμος έχει τις τριετιες στον βασικό μισθό ως εποχικος?;

Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

https://www.facebook.com/groups/901566866947718/?ref=share κάποια παιδιά από την περσινή σειρά έφτιαξαν ομάδα για οσα παιδιά μπουν φετος.. Αν κρίνω από πέρσυ είχαν καλύτερη γρηγορότερη και πιο έγκυρη ενημέρωση μέσω της ομαδας τους..
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα μόρια η σειρά πάει Ειδικές δυνάμεις η προεδρική φρουρά Ε. Π. Υ η Ε. Π. Ο. Π και Έφεδρος αξιωματικός. Ο ασκων την επιμέλειας γονέας με τα περισσότερα ανήλικα παιδιά. Και τελευταίο το απολυτήριο λυκείου. Κάποιος που έχει υπηρέτηση δοκιμος ειδικών δυνάμεων και έχει τα ίδια μόρια με κάποιον πού έχει τελειώσει μόνο ειδικές δυνάμεις. Παίρνει την θέση ο δόκιμος ειδικων δυνάμεων χωρίς να πάμε στο βαθμό απολυτηρίου ; Η όχι ; Ξέρει να απαντήσει κανείς ;

ΝΑΙ

α) ειδικες δυναμεις ή προεδρικη φρουρα

β) εποπ

γ) δεα

δ) γονεας με τα περισσοτερα παιδια

ε) βαθμος απολυτηριου

οποτε εσυ επειδη εισαι και δεα 3ο κριτηριο παιρνεις και τη θεση.

δεν κοιτανε καν αν εχει παιδια ή και βαθμο απολυτηριου.

Αλιζονας

Δημοσίευση από Αλιζονας »

Ευχαριστώ πολύ
Firefighter

Έκανα λάθος, συμφωνώ με τον κυνηγό!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες