Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ale95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ale95 »

Μακάρι.Iceman τώρα εσύ τν περσινή θέση τν έχεις κατοχυρωμένη και πας για κάτι καλύτερο σωστά; Επίσης ο οδηγός πέρα από τ προφανές (ότι οδηγάει) έχει κάποια άλλη διαφορά με τους εργάτες; Τα ίδια καθήκοντα έχουν;
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Θα παγώσει ο διαγωνισμός μέχρι να σταματήσουν τα μέτρα.1) Τα αθλήματα που θα τα δώσουν; Με δικιά τους ευθύνη και με ότι συνεπάγεται αυτό; Εικόνα

2) Δεν έχει παντού στρατιωτικά νοσοκομεία.

3) Εγώ προσωπικά δεν θα πάω σε νοσοκομείο για την καρτέλα.

Θα υπογράψω υπεύθυνη δήλωση και θα την καταθέσω στη ΔΙ. ΠΥ, που θα λέει ότι: Το υγειονομικό δελτίο υποψηφίου θα το καταθέσω εφόσον, δεν θα υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού στον κόσμο. Και θα βάλω και το Νόμο ΦΕΚ που ορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID.

Έπειτα θα στείλω ένσταση με δικηγόρο... Τα οποία θα είναι από τα αναδρομικά του μισθού που θα λάβω...

Αν μου πάρουν τη θέση, απλά θα μου δώσουν αναδρομικά για 4,5 μήνες μισθό χωρίς να έχω δουλέψει καθόλου.

Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν, εφόσον υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης.Είσαι πολίτης και όχι ένστολος.

Ενημέρωση από συγγενικό δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω.

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Ο οδηγός είναι και μάχιμος αλλά και οδηγός, σαν να λέμε είναι και τα 2!
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

iceman2, Τα γήπεδα είναι κλειστά... Δεν ανοίγουν για καμία προκήρυξη. Και άλλα Σώματα έχουν ανάγκες, αλλά αναστάλθηκαν οι διαδικασίες.
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Αλλα καθηκοντα ο ενας αλλα ο αλλος, απλα ο οδηγος μπορει να τυχει να κανει και καθηκοντα μαχιμου. Για τον οδηγο δεν ειμαι μονο η οδηγηση αυτο ειναι το ευκολο κομματι, εχει να κανει με το οχημα γενικα χειρισμο αντλιων ευθυνη αυτοκινητου, υλικου, εργαλεια κτλπ. Ειναι πολλα πραγματα και θελεις μερες εκπαιδευσης για να τα μαθεις ολα και σωστα. Και ναι φιλε θελω να παω πιο κοντα στο σπιτι μου

Ale95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ale95 »

Οκ ευχαριστώ.
alekos

Δημοσίευση από alekos »

Έχει εικόνα κάποιος πως πάνε οι υπηρεσίες για κάποιον εποχιακό?
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ΔΕΑ έγραψε:Θα παγώσει ο διαγωνισμός μέχρι να σταματήσουν τα μέτρα.1) Τα αθλήματα που θα τα δώσουν; Με δικιά τους ευθύνη και με ότι συνεπάγεται αυτό;Εικόνα

2) Δεν έχει παντού στρατιωτικά νοσοκομεία.

3) Εγώ προσωπικά δεν θα πάω σε νοσοκομείο για την καρτέλα.

Θα υπογράψω υπεύθυνη δήλωση και θα την καταθέσω στη ΔΙ. ΠΥ, που θα λέει ότι: Το υγειονομικό δελτίο υποψηφίου θα το καταθέσω εφόσον, δεν θα υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού στον κόσμο. Και θα βάλω και το Νόμο ΦΕΚ που ορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID.

Έπειτα θα στείλω ένσταση με δικηγόρο... Τα οποία θα είναι από τα αναδρομικά του μισθού που θα λάβω...

Αν μου πάρουν τη θέση, απλά θα μου δώσουν αναδρομικά για 4,5 μήνες μισθό χωρίς να έχω δουλέψει καθόλου.

Δεν μπορούν να σε αναγκάσουν, εφόσον υπάρχουν μέτρα απαγόρευσης.Είσαι πολίτης και όχι ένστολος.

Ενημέρωση από συγγενικό δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω.

Εικόνα

Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

https://geetha.mil.gr/odigies-geetha-gia-tin-prolipsi-kai-antimetopisi-tis-pandimias-covid-19-4/

Κάτι ανάλογο και σε εμάς!

Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Πες στο θειο σου απ τον αρειο παγο να αφησει τα δικαστηρια και να ανοιξει μαγαζι με παγοκωλονεςΑυτα που λεει ειναι ασυναρτησιες

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Giorgos308 έγραψε:Πες στο θειο σου απ τον αρειο παγο να αφησει τα δικαστηρια και να ανοιξει μαγαζι με παγοκωλονεςΑυτα που λεει ειναι ασυναρτησιες

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
Giorgos308 έγραψε:Πες στο θειο σου απ τον αρειο παγο να αφησει τα δικαστηρια και να ανοιξει μαγαζι με παγοκωλονεςΑυτα που λεει ειναι ασυναρτησιες

Εικόνα Εικόνα Εικόνα πες τα

iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Αν το αρχηγειο δεν ηθελε να τρεξει τις διαδικασιες εντος του COVID-19 τοτε πολυ απλα και ευκολα δεν θα προκηρυσσε τωρα τις 1300 θεσεις αλλα θα τις αφηνε για Μαιο και μετα οπως και περσι. Αυτονοητο ή οχι; Ή μηπως δεν το ειχαν σκεφτει; Μμμμ ρε λες;

Ale95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Ale95 »

Μπορεί να έχουν έτοιμη τν λίστα με τους επιτυχόντες και όταν λήξουν τα μέτρα να τρέξουν γρήγορα τς άλλες διαδικασίες... Πολλά σεναρια, σε λίγες μέρες θα μάθουμε.
Giorgos308

Δημοσίευση από Giorgos308 »

Παιδια κανεις αλεξιπτωτιστης απο 2α η 1η ΜΑΛ εκανε χαρτια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες