Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ale95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ale95 »

Φίλε Χρήστο για εργάτες δν έκατσα να δω αναλυτικά τς περσινούς πίνακες οπότε δν έχω ιδέα.
Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mpell13 »

Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι ΑΣΕΠ;
Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Αριθμό πρωτοκόλλου θα μας τον στείλουν; Εγώ έστειλα από 2 του μήνα αλλά δεν μου έχει έρθει email ή τηλέφωνο προς το παρών
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

Mpell13 έγραψε:Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι ΑΣΕΠ;

όχι δεν ειναι ΑΣΕΠ.

Είναι ``ΠυροσβΑΣΕΠ``

Με αντικειμενικά κριτήρια (μοριοδότηση) σε ΠΙΝΑΚΑ που βγαίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά πώς προκύπτουν τα μόρια στο κάθε ένα υποψήφιο.

10 ημέρες χρονικό διάστημα για ΕΝΣΤΑΣΗ ώς πρός τα μόρια...

Επίσης υπάρχει φάκελος υπογεγραμμένος με τα προσόντα του καθενός στην υπηρεσία στο αρχείο του καθενός και υπογεγραμμένο απο 2 διαφορετικές επιτροπές.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Catherine έγραψε:Αριθμό πρωτοκόλλου θα μας τον στείλουν; Εγώ έστειλα από 2 του μήνα αλλά δεν μου έχει έρθει email ή τηλέφωνο προς το παρών

Κατερίνα εσύ πρέπει να δήλωσες μάχιμη δε μπορώ να εξηγήσω το επιθετικό ύφος σου αλλιώς... Εικόνα ...

Όχι δε θα σου στείλει κανένας τίποτα αλλά θα σε παίρνανε τήλ μόνο σε περίπτωση που έπρεπε να στείλεις κάτι το οποίο ξέχασες έως σήμερα να το στείλεις.

Καλή σου επιτυχία.

Άβαταρ μέλους
Mpell13
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Mpell13 »

Pyr έγραψε:
Mpell13 έγραψε:Η συγκεκριμένη προκήρυξη είναι ΑΣΕΠ;

όχι δεν ειναι ΑΣΕΠ.

Είναι ``ΠυροσβΑΣΕΠ``

Με αντικειμενικά κριτήρια (μοριοδότηση) σε ΠΙΝΑΚΑ που βγαίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά πώς προκύπτουν τα μόρια στο κάθε ένα υποψήφιο.

10 ημέρες χρονικό διάστημα για ΕΝΣΤΑΣΗ ώς πρός τα μόρια...

Επίσης υπάρχει φάκελος υπογεγραμμένος με τα προσόντα του καθενός στην υπηρεσία στο αρχείο του καθενός και υπογεγραμμένο απο 2 διαφορετικές επιτροπές.

Ευχαριστώ
Catherine

Pyr έγραψε:
Catherine έγραψε:Αριθμό πρωτοκόλλου θα μας τον στείλουν; Εγώ έστειλα από 2 του μήνα αλλά δεν μου έχει έρθει email ή τηλέφωνο προς το παρών

Κατερίνα εσύ πρέπει να δήλωσες μάχιμη δε μπορώ να εξηγήσω το επιθετικό ύφος σου αλλιώς... Εικόνα ...

Όχι δε θα σου στείλει κανένας τίποτα αλλά θα σε παίρνανε τήλ μόνο σε περίπτωση που έπρεπε να στείλεις κάτι το οποίο ξέχασες έως σήμερα να το στείλεις.

Καλή σου επιτυχία.

Χαχαχ. Καλησπέρα! κι όμως δεν είμαι μάχιμη(στην προκήρυξη, στη ζωή αρκετά )... ειμαι οδηγός με όλα τα διπλωματα από το Α ως Το Ε και πραγματικά τα οδηγώ όλα , τα παρκαρω ολα κλπ κλπ (είναι η δουλειά μου αλλά έχω και ταλέντο )... Το ύφος μου γιατί το βρίσκεις επιθετικό; τι είπα ; Επρεπε να γράφω "αγάπες μου καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση?"ΕικόναΕικόνα

Βμκ

Δημοσίευση από Βμκ »

Χρησταρα πιστεύω κ με 500 να μπουνε καποιοι.. Τι να πω.. Απο που εισαι;
Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Κατερίνα φαντάζομαι πως ο φίλος εννοεί πως στο πρώτο μήνυμα δεν ειπες ούτε μια καλησπέρα όπως στο δεύτερο, δεν νομίζω πως ήθελε αγάπες και γλυκόλογα!
Αλεξ

Δημοσίευση από Αλεξ »

Θεσσαλονίκη τι λέτε πόσο εργάτες
Ale95
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Ale95 »

Βμκ εσύ οδηγός ή εργάτης;
Catherine

Firefighter έγραψε:Κατερίνα φαντάζομαι πως ο φίλος εννοεί πως στο πρώτο μήνυμα δεν ειπες ούτε μια καλησπέρα όπως στο δεύτερο, δεν νομίζω πως ήθελε αγάπες και γλυκόλογα!

Η αλήθεια ειναι δεν ασχολούμαι με τέτοια θεματα (forum, δικτύωση γενικοτερα) οπότε δεν είμαι εξεικοιωμενη στον τρόπο γραφής και έτσι ίσως έχετε δίκιο να φαίνεται απότομο...

Πάντως δεν έχω κακές προθεσειςΕικόνα

Καλή επιτυχία σε ολους!!!

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Catherine έγραψε:Χαχαχ. Καλησπέρα! Κι όμως δεν είμαι μάχιμη (στην προκήρυξη, στη ζωή αρκετά) ... Ειμαι οδηγός με όλα τα διπλωματα από το Α ως Το Ε και πραγματικά τα οδηγώ όλα, τα παρκαρω ολα κλπ κλπ (είναι η δουλειά μου αλλά έχω και ταλέντο) ... Το ύφος μου γιατί το βρίσκεις επιθετικό; Τι είπα ; Επρεπε να γράφω "αγάπες μου καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση; "ΕικόναΕικόνα

Χαχα ναι βρε Κατερίνα να σπάσουμε λίγο τη μονοτονία πολύ θα το θέλαμε να μας πεις αγάπες σου ! Κ μετά θα είχες τόσες απαντήσεις που θά μπορούσες να βγάλεις κ ασφαλες συμπέρασμα με τις δηλώσεις διασταυρώσεις. Παρένθεση αυτό σόρρυ παιδιά συνεχίζουμε !

Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗ »

Παιδια καλησπερα μην κανετε την τριχα τριχια οτι ειναι να γινει θα γινει μην ακουω οπως με τους φρουρους να βγαζετε βασεις απο μονη σας γιατι ειναι εικασιες και τζαμπα ελπιδες. οτι ειναι να γινει θα γινειεγω με 5000 μορια εχω ελπιδες; ΕικόναΕικόνα

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Μέσα εισαιΕικόναΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες