Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 25
Για να τελειώσει το θέμα με το πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης μόλις έκλεισα το τηλ. Με την παραλαβή δικαιολογητικών ο φάκελος μού ανοίχτηκε και είναι όλα εντάξει μου είπαν και τον αριθμό πρωτοκόλλου. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ Η ΠΡΚΥΗΡΗΞΗ ΟΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΌΣΦΑΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΈΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑΚΑΜΊΑΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗΕ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
ουσιαστικά αν δούνε ΑΠΟ - ΕΩΣ τις κατηγορίες και την εκδουσα αρχή ειναι καλυμμένοι κανονικά ... Δεν αναφέρει ΚΑΡΤΑ μέσα αναφέρει ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΥΣΑ ΑΡΧΗΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Ετσι ναι συμφωνω. Στο ναυπλιπ πμως με βεβαιωση σωστη μου λενε δεν το δεχονται.
Η Χαλκιδική παίρνει 24 οδηγούς ενώ πέρυσι 14 συνολικά. Πιστευβ στα 2500 περίπου κοιτώντας τα περσινάδεδομένα.
-
- Posts in topic: 90
Δινω ενα στοιχειο... Ο αριθμος πρωτοκολλου μου στα "μισα" του διαγωνισμου ειναι σχεδον οσο ηταν περσι το συνολο των αιτησεων. Συμπερασμα, θα εχουμε αποτι φαινεται διπλασιο αριθμο αιτησεων φετος.
Αν θελει καποιος να δωσει και αυτος μια τετοια πληροφορια θα βοηθουσε ωστε καταλαβουμε τι γινεται ακομα καλυτερα
Προσοχη
Ολα αυτα με το σκεπτικο να αντιστοιχει ο αριθμος πρωτοκολλου στον αυξων αριθμο των αιτησεων (που λογικα αυτο συμβαινει)
Αν θελει καποιος να δωσει και αυτος μια τετοια πληροφορια θα βοηθουσε ωστε καταλαβουμε τι γινεται ακομα καλυτερα
Προσοχη
Ολα αυτα με το σκεπτικο να αντιστοιχει ο αριθμος πρωτοκολλου στον αυξων αριθμο των αιτησεων (που λογικα αυτο συμβαινει)
Alex95 έγραψε:Η Χαλκιδική παίρνει 24 οδηγούς ενώ πέρυσι 14 συνολικά. Πιστευβ στα 2500 περίπου κοιτώντας τα περσινάδεδομένα.
τι 2500; Τι ειναι αυτά τα 2500;
Δεν σημαίνει κάτι αυτό διότι πχ μπορεί να έκαναν πολλοί μηδενικοί! Υπομονή
-
- Posts in topic: 90
iceman2 έγραψε:Δινω ενα στοιχειο... Ο αριθμος πρωτοκολλου μου στα "μισα" του διαγωνισμου ειναι σχεδον οσο ηταν περσι το συνολο των αιτησεων.Συμπερασμα, θα εχουμε αποτι φαινεται διπλασιο αριθμο αιτησεων φετος.
Προσοχη
Επισης μου ειπαν για 55 αιτησεις την ημερα περιπου μεσο ορο. Μεχρι στιγμης τουλαχιστον
Μπερδεύτηκα σορρυ 5000 πάντα σε σχέση με τα περσινά δεδομένα και οτ παίρνει 10 άτομα παραπάνω.
2,500 λεει ο αλλοσ... Θα μασ τρελανετε; Και να ξερετε σε περιοχεσ οι οποίες δν ειναι στν προκήρυξη πιθανον να παρει επιλαχοντεσ απο περυσι..
Μπερδεύτηκα σορρυ 5000 δική μου εκτίμηση και κοιτωντας τα περσινά και οτ οι οδηγοί είναι 10 παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες