Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Police 7 πώς θα μας είχαν ενημερώσει από την στιγμή που δεν έχουν ανοίξει καν τον φάκελο διότι δεν έχει τελειώσει η προσθεσμια τις πρόκυρηξης. Μετά ανοίγουν τους φακέλους όλους μαζί.

αυτό πάλι ποιός σου το είπε; Δεν είπαμε εδώ μέσα πρέπει να λέμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ και οχι φαντασίες; Διότι μας διαβάζουν αρκετοί που αγωνιούν για πολλά στην εξέλιξη ενός διαγωνισμου;

ΛΑΘΟΣ κάνεις βέβαια κ έχουν ανοίξει κ αμα θέλεις να ξέρεις κάθε μέρα τελειώνουν ότι έρχεται την επόμενη μέρα συνεχίζουν με τα εισερχόμενα της επόμενης ημέρας... Και πάει λέγοντας μέχρι να τελειώσουν και τους αυριανούς φακέλους οταν φτάσουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν έχει καμία αξία το φόρουμ οταν υπάρχει παραπληροφόρηση η μεγαλύτερη αξία ενός φόρουμ ειναι να βρεί κάποιος αξιόπιστες πληροφορίες.

Σημείωση : Η πληροφορία αυτή πηγάζει εντός μιάς υπηρεσίας που είχα σήμερα επικοινωνία.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Φιλε Wolf Αμα θυμασαι, τοτε θυμησου καλυτερα οτι εγω ειχα πει εξαρχης οτι δεν εχω πληροφοριες και οτι ειναι δικη μου καθαρα εικασια οι βασεις και δευτερον προς το τελος ειχα πει ξεκαθαρα οτι τρολαρα καθως γινοταν πανικος απο ολους μας (για να μη πω αλλη λεξουλα Εικόνα).Σωστα τα λεω Wolf ή καλυτερα να πω omadadia*... * Εικόνα

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Σε τι μπορεί να επηρεάσει το φορουμ αμα ανοίγουν τους φακέλους τώρα η μετά ξερω γω ; Ρε θα μας τρελάνετε ; Από μόνος μού το είπα ότι δεν τούς ανοίγουν διότι αυτό μου φάνηκε το λόγικο. Και λάθος να είναι όπως λέτε δεν νομίζω ότι επηρεάζει πολύ και κανένα η τον φόρουμ.
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Σε τι μπορεί να επηρεάσει το φορουμ αμα ανοίγουν τους φακέλους τώρα η μετά ξερω γω ; Ρε θα μας τρελάνετε ; Από μόνος μού το είπα ότι δεν τούς ανοίγουν διότι αυτό μου φάνηκε το λόγικο. Και λάθος να είναι όπως λέτε δεν νομίζω ότι επηρεάζει πολύ και κανένα η τον φόρουμ.

Ρε φιλε δεν σου ειπαμε κατι κακο, απλα λεω μια πληροφορια που ξερω 100%. Και περσι αυτο γινοταν, καθε μερα περνουσαν τις αιτησεις... Και φετος το ιδιο δεν αλλαζει κατι

και το ειπα για να σε βοηθησω ρε φιλε για να μην αγχωνεσε. Γιατι πχ αν ειχες κατι "στραβο" θα σε ειχαν ειδοποιησει καθως την εχουν περασει ηδη στο συστημα την δικια σου αν την εστειλες χθες προχθες

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police7 »

iceman2 έγραψε:Μαγκες δεν λεω κατι απο το κεφαλι μου δειτε τι λεει η στρατολογια:
Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρόσληψης χιλίων τριακοσίων (1300) ιδιωτών ως πυροσβεστών και έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις (Στρατιώτης-ΕΠΥ-ΕΠΟΠ), στην Προεδρική Φρουρά και ως Έφεδροι Αξιωματικοί, αιτούνται την έκδοση πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης μέσω του παρόντα ιστότοπου αφού κάνουν είσοδο με κωδικούς TaxisNet και επιλέξουν το μενού Υπηρεσίες→ Αίτηση Έκδοσης Πιστοποιητικού Στρατολογικής Κατάστασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας, επιλέγουν στο πεδίο «Πλήρες» «NAI» και στο πεδίο «Σωματική Ικανότητα» «NAI». Στο πεδίο «Σχόλια» αναγράφουν υποχρεωτικά σημείωση «Για το διαγωνισμό της Πυροσβεστικής».

Τωρα αν παιζει καποιο ρολο ή οχι αυτο δεν ξερω εγω πληροφοριες δινω...

αυτό προφανώς είναι για να κάνουν όσοι δεν έχουν επειδή τα κεπ δέχονται μόνο με ραντεβού, η σελίδα που λέει ο Ερμής δλδ η το gov που μπορείς να το κάνεις μόνος σου, δεν σ βάζει κατευθείαν το πιστοποιητικό στον υπολογιστή σ ώστε να το εκτυπώσεις, απλά με αυτό στέλνεις αίτηση στο κεπ το οποίο μετά στέλνει αίτηση στην στρατολογια και μετά πας και το παίρνεις!!! Και εγώ το οικογενειακής από εκεί το κατέβασα με τους κωδικούς αλλά το πιστοποιητικό και κάτι άλλα μπορείς να τα εκτυπώσεις από μόνος σου, το τυπου Α απλά σε αφήνει να κάνεις αίτηση στο κεπ και αυτό με την σειρά του στην στρατολογια!!!
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police7 »

Μην τρομοκρατειτε, σας λέω μ έστειλαν εμαιλ ότι δεν δέχονται την οικογενειακή κατάσταση μου αλλά η συμμετοχή μου συνεχίζει κανονικά, σας είπα ότι έχω στείλει τύπου Α εκτυπωμένο από το καλοκαίρι και εσείς συνεχίζεται τα δικά σας ότι δεν θα τα δεχτούν, ε τι να σας πω!!
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Police7 έγραψε:Μην τρομοκρατειτε, σας λέω μ έστειλαν εμαιλ ότι δεν δέχονται την οικογενειακή κατάσταση μου αλλά η συμμετοχή μου συνεχίζει κανονικά, σας είπα ότι έχω στείλει τύπου Α εκτυπωμένο από το καλοκαίρι και εσείς συνεχίζεται τα δικά σας ότι δεν θα τα δεχτούν, ε τι να σας πω!

Ωραια και συμφωνω μαζι σου 1000%, ο προχθεσινος ομως που αρχισε να λεει βασεις τρομοκρατιας του στιλ μαχιμοι 8000 και οδηγοι 7000 ουτε ενας απο εδω μεσα δεν ειδα να του ειπε κατι παρα μονο εγω (που με κατηγορουν για βασεις αχαχαχαχα) και ενας αλλος που εδειξε ενοχληση

Βασεις οι οποιες δοθηκαν 3 μερες πριν ληξει ο διαγωνισμος παρακαλω... Οκ αξιοπιστος και μη τρομολαγνος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Iceman εσυ πως ξερεις οτι διπλωμα ανανεωμεβο με βεβαιωση απ το αρμοδιο τμημα δεν μετραει; το λεει καπου αυτο; ειναι παρανομο να μην το δεχονται. σε καποιες υπηρεσιες το δεχονται σε αλλες οχι. εφοσον το διπλωμα ανανεωθει εως και τις 10 απριλιου τοτε πρεπει να μετρησει. διαφορετικα αυτοι που δεν το δεχονται θα βρεθουν αντιμετωποι με τον νομο.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Σε τι μπορεί να επηρεάσει το φορουμ αμα ανοίγουν τους φακέλους τώρα η μετά ξερω γω ; Ρε θα μας τρελάνετε ; Από μόνος μού το είπα ότι δεν τούς ανοίγουν διότι αυτό μου φάνηκε το λόγικο. Και λάθος να είναι όπως λέτε δεν νομίζω ότι επηρεάζει πολύ και κανένα η τον φόρουμ.

Φίλε δε υπάρχει επιθετική διάθεση από πλευράς μου καταρχήν αλλά επηρεάζει τα μέλη του φόρουμ διότι κάποιος που ξέχασε να βάλει στο φάκελο κάτι απαραίτητο θα απογοητευτεί διότι αν δει αυτό που γράφεις θα σκεφτεί ότι πώς θα τον καλέσουν να το στείλει αφού μετά την Παρασκευή δεν δέχονται συμπληρωματικά έγγραφα ; Οπότε πρότεινα πριν να πάμε με τα δεδομένα κ όχι με τη λογική και με το περίπου.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά εγώ τελείωσα ειδικές δυνάμεις δόκιμος και δήλωσα ειδικές δυνάμεις έκανα βλακεία λέτε και έπρεπε να δηλώσω δόκιμος για σε περίπτωση ισοβαθμίας να είμαι πάνω ; Η από την στιγμή πού παίρνουν ίδια κάνει το ίδιο ; Και τελικά τι ισχύει με το πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης εγώ το έχω βγάλει ένα χρόνο τώρα και το καταθέσα.. θα έχω θέμα ;

Θεωρώ πως έπρεπε να βάλεις ειδικές δυνάμεις.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Iceman εσυ πως ξερεις οτι διπλωμα ανανεωμεβο με βεβαιωση απ το αρμοδιο τμημα δεν μετραει; το λεει καπου αυτο; ειναι παρανομο να μην το δεχονται. σε καποιες υπηρεσιες το δεχονται σε αλλες οχι. εφοσον το διπλωμα ανανεωθει εως και τις 10 απριλιου τοτε πρεπει να μετρησει. διαφορετικα αυτοι που δεν το δεχονται θα βρεθουν αντιμετωποι με τον νομο.

Αν πάρεις βεβαίωση ότι είναι ανανεωμένο το δέχονται κ ας μη έχεις κάρτα με τις άδειες... Αλλά να αναφέρει η βεβαίωση αρχή λήξη αδειών και εκδουσα αρχή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο ναυπλιο μου λενε δεν το δεχονται παρολο που εχω την βεβαιωση κανονικα με σφραγιδες. δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Άβαταρ μέλους
Z'MAK_304
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Z'MAK_304 »

https://www.facebook.com/groups/901566866947718/
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Iceman εσυ πως ξερεις οτι διπλωμα ανανεωμεβο με βεβαιωση απ το αρμοδιο τμημα δεν μετραει; Το λεει καπου αυτο; Ειναι παρανομο να μην το δεχονται. Σε καποιες υπηρεσιες το δεχονται σε αλλες οχι. Εφοσον το διπλωμα ανανεωθει εως και τις 10 απριλιου τοτε πρεπει να μετρησει. Διαφορετικα αυτοι που δεν το δεχονται θα βρεθουν αντιμετωποι με τον νομο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ δεν λεω κατι περισσοτερο ή κατι λιγοτερο απο αυτο που λεει η προκηρυξη. Λεω ακριβως το ιδιο δηλ:Ή δινεις διπλωμα, μη ληγμενο εννοειτε (ρε παιδια σοβαρευτειτε ειναι αυτονοητο ελεος) ή βεβαιωση συνοδευομενη απο υπευθυνη δηλωση σε περιπτωση που εχεις την κατηγορια Γ ή/και Δ απλα δεν εχεις το διπλωμα ακομα στα χερια σου γιατι μολις το εβγαλες. Κατι αλλο δεν ειπα ουτε και ξερω, ρωτηστε τη γραμματεια της ΔΙΠΥΝ σας ή στο 2132157695.

Αυτο που ειχα πει σε ενα φιλο ηταν αλλο, ειχε πει πως δεν θα προλαβαινε να το ανανεωσει μεχρι τις 10/4/20 γιατι ειναι κλειστα. Αρα μεχρι τη ληξη της προθεσμιας της προκηρυξης θα ειχε ληγμενο διπλωμα. Τι θα ηθελες να του πω ρε φιλε κανε τα χαρτια σου με ληγμενο διπλωμα;

Και αυτο που λεει ο Pyr πιο πανω σωστο ειναι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ετσι ναι συμφωνω. στο ναυπλιπ πμως με βεβαιωση σωστη μου λενε δεν το δεχονται.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες