Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Για να σας ανοίξω τα μάτια γιατί είναι κλειστά το πιστοποιητικό πρέπει να είναι όπως ροών ΕΦ να είναι πρόσφατο και να αναγράφει το Ι 1 κανένας δεν το πρόσεξε αυτό; έλεος
Καλησπέρα παιδιά κ καλή επιτυχία θέλω να σας ρωτήσω κάτι που δεν το λέει κάπου η προκήρυξη, γνήσιο υπογραφής θα βάλετε στην αίτηση; Λογικά δεν χρειάζεται γιατί πήρα τηλέφωνο στα τοπικά γραφεία παραλαβής δικαιολογητικών και μου έδωσαν αρνητική απάντηση ενώ στα κεντρικά δεν πιάνω γραμμή.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
mastixas έγραψε:Καλησπέρα παιδιά κ καλή επιτυχία θέλω να σας ρωτήσω κάτι που δεν το λέει κάπου η προκήρυξη, γνήσιο υπογραφής θα βάλετε στην αίτηση; Λογικά δεν χρειάζεται γιατί πήρα τηλέφωνο στα τοπικά γραφεία παραλαβής δικαιολογητικών και μου έδωσαν αρνητική απάντηση ενώ στα κεντρικά δεν πιάνω γραμμή.
Δεν θελει
Όταν κάλεσμα στο τηλέφωνο που αναγράφει η προκυρηξη και του είπα πως έχω πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης από την περσινή προκυρηξη μου είπανε με επιφύλαξη ότι κάνει και πως καλό θα ήταν να έχω ένα πρόσφατο(για την φετινή προκυρηξη) για να είμαι καλυμμένος
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 25
Οπότε όπως λέει ο φίλος μας 2 Μαλ κάνει.. αν σε περίπτωση επειδή δεν είναι πρόσφατο μας απορρίψουν κάνουμε ένσταση και πάμε ένα πρόσφατο.
Ρε παιδιά η ένσταση αφορά μόνο αν έχει γίνει λάθος στα μόρια. Το ότι μερικοί στέλνουν πιστοποιητικά με παλιά ημερομηνία με ξεπερνάει! Θέλουν φετινό τουλάχιστον... Επίσης πολλοί πολυτεκνοι δεν θα πάρουν μόρια, γιατί χρειάζονται και το χαρτί από Σύλλογο
.
Δεν προλαβαίνουν. Γι' αυτό και οι βάσεις θα είναι χαμηλές.
ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων, ότι στείλεις τώρα μετά δεν λαμβάνεται υπόψιν.
Δεν χρειάζεται να αναγράφει το Ι1, αρκεί να είναι φρέσκο...

Δεν προλαβαίνουν. Γι' αυτό και οι βάσεις θα είναι χαμηλές.
ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων, ότι στείλεις τώρα μετά δεν λαμβάνεται υπόψιν.
Δεν χρειάζεται να αναγράφει το Ι1, αρκεί να είναι φρέσκο...
Για την τριτεκνια λέει πουθενά ότι δεν πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 25 έτος της ηλικίας; Η δεν υπάρχει περιορισμός όπως στους εφ
Παιδιά αν περάσει κάποιος φέτος , και του χρόνου δε θέλει να ανανεωσει γινεται; επίσης μπορεί να κάνει του χρόνου για ειδικούς φρουρούς αν βγει προκήρυξη;
χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου , μου είπαν πως καλό θα ήταν να έχουμε ένα πρόσφατο. Αυτό προτείνω και εγώ. Για να το έχω άμεσα έκανα αίτηση στο τοπικό ΚΕΠ και μετά πήρα στην στρατολογία να εγκρίνουν άμεσα την αίτηση του ΚΕΠ ώστε να πάρω το χαρτί την επόμενη μέρα.
Μπες μέσα στο stratologia.gr και ζητά το... Θα το έχεις επιτόπου...
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΩΝ.Police7 έγραψε:Για την τριτεκνια λέει πουθενά ότι δεν πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 25 έτος της ηλικίας; Η δεν υπάρχει περιορισμός όπως στους εφ
ναι και αυτό πως γντ να πιάνουν κανονικά στο λιμενικο και στην αστυνομια και εδώ όχι, και που είναι η διάταξη που το λέει αυτόtheo12345 έγραψε:ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ ΑΠΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΩΝ.Police7 έγραψε:Για την τριτεκνια λέει πουθενά ότι δεν πρέπει να έχεις συμπληρώσει το 25 έτος της ηλικίας; Η δεν υπάρχει περιορισμός όπως στους εφ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Η πολυτεκνια ειναι εφορου ζωης, η τριτεκνια οχι. Τα ορια ηλικιας δεν τα γνωριζω ακριβως αλλα νομιζω οτι ειναι καπου στα 25, για ΕΦ υπηρξε μια αλλαγη που το πηγαινε μεχρι 30 αλλα με προυποθεσεις και αυτο θυμαμαι το λεγανε τοτε τα παιδια. Ως προς τα δικαιολογητικα οι τριτεκνοι το αποδεικνυουν με προσφατη οικογενειακη κατασταση ενω οι πολυτεκνοι με βεβαιωση πολυτεκνιας και μονο
Έχει αντιμετωπίσει άλλος το πρόβλημα αυτό με την τριτεκνια που έχει συμπληρώσει το 25ο έτος; Εμένα μ έστειλαν εμαιλ ότι δεν την πιάνουν γιατι έχω συμπληρώσει το 25 αλλά η συμμετοχή συνεχίζεται κανονικά!!! Αλλά αναρωτιέμαι γτ δεν υπάρχει πουθενά διάταξη μέσα στην προκ όπως επίσης κ ότι στο λιμενικο μου το έπιασαν κανονικά και εδώ όχι!! Στα σώματα ασφαλείας ξέρω δεν έχει περιορισμούς!!!
Φίλε μου, με αξιωματικό που μίλησα στο τηλ. Μου είπε ότι μόρια τριτεκνίας θα πάρουν μόνο όσοι είναι 25 ετών και κάτω ή όσοι είναι 30 χρονών και κάτω και είναι φοιτητές σε ελληνικό Πανεπιστήμιο (αποδεικνύεται μέσω βεβαίωσης σπουδών).Του απάντησα ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την προκύρηξη και μου είπε ότι τους έστειλαν προχτές διευκρίνηση για την τριτεκνία, επίσης ρώτησα που μπορούμε να ενημερωθούμε και εμείς γι αυτό, ωστόσο δεν πήρα απάντηση. Η γνώμη μου είναι ότι οποιαδήποτε τροποποίηση-διευκρίνηση προκύπτει πρέπει να δημοσιοποιείται ώστε να ενημερωνόμαστε και εμείς οι υποψήφιοι, αυτό λέει και η λογική.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες