Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Αφού υπάρχουν και αυτοί που δεν πιστεύουν.
ΔΕΙΤΕ:
Έκδοση Πιστοποιητικών Στρατολογικής Κατάστασης για Διαγωνισμό Πρόσληψης Πυροσβεστών

Eπίσης και στο πιστοποιητικό Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ισχύει μέχρι 3μηνο... Εννοείται ότι μένουμε στο ίδιο σπίτι...

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εχω κανει αιτηση για ανανεωση διπλωματος κατηγοριας γ. θα μπορω με την βεβαιωση να κανω τα χαρτια για τους οδηγους;
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ειδικές δυνάμεις και Τριτεκνια εχουμε ελπιδες;
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Παιδιά εγώ τελείωσα ειδικές δυνάμεις δόκιμος και δήλωσα ειδικές δυνάμεις έκανα βλακεία λέτε και έπρεπε να δηλώσω δόκιμος για σε περίπτωση ισοβαθμίας να είμαι πάνω ; Η από την στιγμή πού παίρνουν ίδια κάνει το ίδιο ; Και τελικά τι ισχύει με το πιστοποιητικό στρατολογικης κατάστασης εγώ το έχω βγάλει ένα χρόνο τώρα και το καταθέσα.. θα έχω θέμα ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Να προσέχετε μερικοί τι συνδέσμους βάζετε. Και η Κύπρος δεν ανήκει στην Ελλάδα.Εικόνα
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά θέλει 2 φωτό ή μόνο μια στην αίτηση;
iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Η προκηρυξη ειναι ξεκαθαρη, ληγμενα διπλωματα δε γινονται δεκτα και η μοναδικη περιπτωση που αντι για διπλωμα καταθετεις βεβαιωση και υπευθυνη δηλωση ειναι οταν "Οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απαιτούμενη διαδικασία για έκδοση άδειας οδήγησης, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση του αρμόδιου φορέα για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας (θεωρητική και πρακτική εξέταση) με υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρουν την αιτία της μη υποβολής της, με την επισήμανση ότι οφείλουν να την προσκομίσουν όταν εκλείψει η αιτία της καθυστέρησης, όχι όμως πέραν της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης. " Και ξαναλεω το να καταθεσετε χαρτια ως οδηγοι ενω εν γνωση σας τα διπλωματα ειναι ληγμενα, εχετε ποινικες κυρωσεις λογω της επευθυνης δηλωσης που εχετε υπογραψει η οποια εκτος των αλλων αναφερει "α) έχουν τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα προσόντα, β) τα αναφερόμενα στην αίτησή τους στοιχεία είναι αληθή, κτλπ"

iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ydneas έγραψε:Παιδιά θέλει 2 φωτό ή μόνο μια στην αίτηση;

1 φιλε το λεει μεσα...

Grigoris_Svl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Grigoris_Svl »

Πόσες μέρες κάνει να βγει το πιστοποιητικό τύπου α;
Τομ

Δημοσίευση από Τομ »

Σιγά μην κάνουν και αξιολόγηση χαρτιού της φωτό ρε φίλε. Για καρτέλα είναι όχι για διαβατήριο. Τύπου ταυτότητας λέει. Εγώ έστειλα Α4 και το δέχτηκαν κανονικά. Αφού τους πήρα πρώτα τηλέφωνο.
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Την ιδια μερα το παιρνεις φιλε.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ydneas »

iceman2 έγραψε:

1 φιλε το λεει μεσα...

σε ευχαριστώ φίλε.. και στο φάκελο τι γράφουμε;
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

Το πιστοποιητικο τυπου Α θα πρεπει να αναφερει υποχρεωτικα "Στο πεδίο «Σχόλια» αναγράφουν υποχρεωτικά σημείωση «Για το διαγωνισμό της Πυροσβεστικής»" αρα μονο και μονο λογω αυτου θα πρεπει να ειναι προσφατο και μαλιστα για τη συγκεκριμενη προκηρυξη και σιγουρα οχι κανα ξεχασμενο απο περσι (Ε. Φ.) Το κειμενακι ειναι απο την ιδια τη στρατολογια.

Η διαφωνια που εχω με τον ΔΕΑ δεν ειναι για τη χρονικη ισχυ του πιστοποιητικου, αλλα για το οτι λεει πως "Επίτηδες δεν το αναφέρει για να κόβονται."αυτο δεν παιζει...

Τελος μια αλλα διαφωνια που εχω με το ΔΕΑ ειναι οι βασεις που δινει και θα ηθελα παρα πολυ να το σχολιασει

Firefighter

Δημοσίευση από Firefighter »

Γράφει η προκήρυξη που στέλνεις τον φάκελο, ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ στην ΔΙΠΥΝ που θέλεις.ICEMAN2 συμφωνώ σε ότι λες, το που θα κάτσει η μπίλια με τα μόρια δεν το ξέρει κανεις. Υπομονή 10-15 μέρες.
iceman2

Δημοσίευση από iceman2 »

ydneas έγραψε:
iceman2 έγραψε:

1 φιλε το λεει μεσα...

σε ευχαριστώ φίλε. Και στο φάκελο τι γράφουμε;

Sorry για αυτο που θα πω, αλλα σε αυτο που ρωτας θα απαντουσα μονο αν ησουν ανηλικος, τα εχουμε πει 10 φορες εδω μεσα αλλα το κυριοτερο ειναι οτι τα λεει και η ιδια η προκηρυξη. Οι μισοι που θα καταθεσετε χαρτια δεν μπηκατε καν στο κοπο να την ανοιξετε ποσο μαλλον να τη διαβασετε... Βλεπω να κοβεται κοσμος μετα τους πινακες...

Φιλικα παντα και οχι επι προσωπικου!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες