Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Με την φωτογραφια που ζηταει τι κανατε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Ψαχνεις για κανα τυχον ανοιχτο φωτογραφειο αν δεν... Κανε το φωτογραφο μονος σου
Τι να πω περιεργες εποχες... Εγω για καλη μου τυχη ειχα

-
Να δωσω και ενα στατιστικο για οσους ενδιαφερει, η περσινη προκηρυξη απο το site της πυροσβεστικης εχει 45000 views ενω η φετινη (στα μισα των ημερων της εχουμε αλλο τοσο) εχει 99000 αυτη τη στιγμη... Πιστευω θα φτασει στα τετραπλασια views σε σχεση με περσι αυτο σημαινει τριπλασιες αν οχι τετραπλασιες αιτησεις.
Οι βασεις στο θεο πλεον ειδικα για τους οδηγους που παιρνει τους μισους απο περσι σε καποιες περιοχες πχ ΠΕΠΥΔ Αττικης, ΠΕΠΥΔ Δυτικης Ελλαδας...
Κατι σαν τους ειδικους φρουρους θα γινει σφαγη!
Συνολικα παιρνει σχεδον τους ιδιους οδηγους με περσι (λιγο λιγοτερους) η διαφορα ειναι οτι παιρνει τους διπλασιους μαχιμους γιαυτο και οι οδηγοι θα "πληγουν" αρκετα, δεν θα μπορεσουν οι θεσεις οδηγων να εξισορροπησουν τις διπλασιες και τριπασιες αιτησεις φετος. Ενω οι μαχιμοι θα κινηθουν στα ιδια πλαισια με περσι.
Οι βασεις στο θεο πλεον ειδικα για τους οδηγους που παιρνει τους μισους απο περσι σε καποιες περιοχες πχ ΠΕΠΥΔ Αττικης, ΠΕΠΥΔ Δυτικης Ελλαδας...

Κατι σαν τους ειδικους φρουρους θα γινει σφαγη!
Συνολικα παιρνει σχεδον τους ιδιους οδηγους με περσι (λιγο λιγοτερους) η διαφορα ειναι οτι παιρνει τους διπλασιους μαχιμους γιαυτο και οι οδηγοι θα "πληγουν" αρκετα, δεν θα μπορεσουν οι θεσεις οδηγων να εξισορροπησουν τις διπλασιες και τριπασιες αιτησεις φετος. Ενω οι μαχιμοι θα κινηθουν στα ιδια πλαισια με περσι.
Καλησπέρα. Όλα αυτά καλα... Φωτογραφίες θα βρούμε αθλήματα θα δώσουμε με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κτλ τς ιατρικές εξετάσεις πως θα τς κάνουμε?; Βέβαια ίσως σε ένα μήνα που θα χουμε τα επίσημα να είναι καλύτερα αλλά και πάλι αδιανόητο να μας δεχθούν τα νοσοκομεία.
-
Η λυση ειναι σε ιδιωτικα σκας 300αρα και καθαρισες, αρκει να περισσευουνΚαι ειναι μπολικα:
Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης με τις παρακάτω ιατρικές γνωματεύσεις:
α. Πνευμονολόγου.
β. Παθολόγου.
γ. Μικροβιολόγου, με επισυναπτόμενες εξετάσεις: Γα. Γενική αίματος, γβ. Γενική ούρων, γγ. Σάκχαρο ορού, γδ. Κρεατινίνη, γε. Τρανσαμινάσες, γστ. Αιμοσφαιρίνη, γζ. Εργαστηριακές εξετάσεις ούρων για ανίχνευση απαγορευμένων από τον νόμο ουσιών ήτοι οπιούχων, καναβιννοειδών και κοκαΐνης, με γνωμάτευση/εις ιατρού/ων για το σύνολο αυτών.
δ. Καρδιολόγου, με επισυναπτόμενο ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) και αναγραφή για τη δυνατότητα ή μη, ο υποψήφιος να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες.
ε. Ορθοπεδικού.
στ. Νευρολόγου.
ζ. Ωτορινολαρυγγολόγου (ΩΡΛ), με επισυναπτόμενο ακοόγραμμα.
η. Δερματολόγου.
θ. Χειρουργού.
ι. Ψυχιάτρου.
ια. Οφθαλμίατρου, με επισυναπτόμενη εξέταση καταγραφής οπτικής οξύτητας και βαθμού διαθλαστικής ανωμαλίας εκάστου οφθαλμού, την ύπαρξη ή μη ελλιπούς χρωματικής αντίληψης και την ύπαρξη ή μη νοσήματος ή πάθησης.
ιβ. Γυναικολόγου, για τις γυναίκες υποψηφίους με αναγραφή για τη δυνατότητα ή μη η υποψήφια να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες (μόνο σε περίπτωση εγκυμοσύνης).
Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να προσκομίσουν συμπληρωμένο το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης με τις παρακάτω ιατρικές γνωματεύσεις:
α. Πνευμονολόγου.
β. Παθολόγου.
γ. Μικροβιολόγου, με επισυναπτόμενες εξετάσεις: Γα. Γενική αίματος, γβ. Γενική ούρων, γγ. Σάκχαρο ορού, γδ. Κρεατινίνη, γε. Τρανσαμινάσες, γστ. Αιμοσφαιρίνη, γζ. Εργαστηριακές εξετάσεις ούρων για ανίχνευση απαγορευμένων από τον νόμο ουσιών ήτοι οπιούχων, καναβιννοειδών και κοκαΐνης, με γνωμάτευση/εις ιατρού/ων για το σύνολο αυτών.
δ. Καρδιολόγου, με επισυναπτόμενο ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) και αναγραφή για τη δυνατότητα ή μη, ο υποψήφιος να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες.
ε. Ορθοπεδικού.
στ. Νευρολόγου.
ζ. Ωτορινολαρυγγολόγου (ΩΡΛ), με επισυναπτόμενο ακοόγραμμα.
η. Δερματολόγου.
θ. Χειρουργού.
ι. Ψυχιάτρου.
ια. Οφθαλμίατρου, με επισυναπτόμενη εξέταση καταγραφής οπτικής οξύτητας και βαθμού διαθλαστικής ανωμαλίας εκάστου οφθαλμού, την ύπαρξη ή μη ελλιπούς χρωματικής αντίληψης και την ύπαρξη ή μη νοσήματος ή πάθησης.
ιβ. Γυναικολόγου, για τις γυναίκες υποψηφίους με αναγραφή για τη δυνατότητα ή μη η υποψήφια να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες (μόνο σε περίπτωση εγκυμοσύνης).
Είναι πολλά τα λεφτά... Εσάς τς παλιούς σας πήρανε ή περνάτε πάλι τν διαδικασια;
-
Δεν ειναι και λιγα 300!Δεν μας εχουν καλεσει ακομα σε κανα μηνα. Γιατρους θα ξαναπερασουμε και εμεις.
Αν εννοεις ολη τη διαδικασια οχι, μονο οποιος θελει οπως πχ εγω και αλλα παιδια που ξερω (αρκετοι τελικα). Και αυτο για μια καλυτερη τοποθετηση, εγω ετρεχα 1 ωρα αποσταση σχεδον απο το σπιτι μου...
Οποτε φετος ξανα χαρτια και ελπιζω στο καλυτερο.
Αν εννοεις ολη τη διαδικασια οχι, μονο οποιος θελει οπως πχ εγω και αλλα παιδια που ξερω (αρκετοι τελικα). Και αυτο για μια καλυτερη τοποθετηση, εγω ετρεχα 1 ωρα αποσταση σχεδον απο το σπιτι μου...
Οποτε φετος ξανα χαρτια και ελπιζω στο καλυτερο.
Καλησπερα να ρωτησω καθως δεν δυναται ακριβης τοποθετηση επανω σ αυτο σε συνομιλια που ειχα στο τηλ που αναγραφεται στην αρχη της προκηρυξης για πληροφοριες μου λεει ο αρμοδιος οτι μπορεις να τα κανεις σε μια μονο κατηγορια και για εναν νομο αυτο ισχυει τελικα γτ πριν απο λιγο σε καποιο αρθρο που δημοσιευτηκε απο το workenter αναφερεται οτι μπορουμε να τα κανουμε και στις δυο κατηγοριες με σειρα προτεραιοτητας τι ισχυει τελικα; Ευχαριστω
Συγνώμη επειδή δεν παρακολούθησα τις τελευταίες συζητήσεις!! Η υπεύθυνη δήλωση θέλει να είναι επικυρωμένη; Ευχαριστω!!
iceman2 έγραψε:Ψαχνεις για κανα τυχον ανοιχτο φωτογραφειο αν δεν... Κανε το φωτογραφο μονος σουΤι να πω περιεργες εποχες... Εγω για καλη μου τυχη ειχα
δεν υπαρχει τιποτα ανοικτο!
Γειά στην ομάδα,
Ερώτημα:
Αν περάσω εποχικος κάνω το 5 μηνο κανονικά φέτος. Του χρόνου 2021 δεν θέλω να ανανέωσω τη σύμβαση... Όμως το 2023 θέλω να συνεχίσω... Μπορώ ;
Ερώτημα:
Αν περάσω εποχικος κάνω το 5 μηνο κανονικά φέτος. Του χρόνου 2021 δεν θέλω να ανανέωσω τη σύμβαση... Όμως το 2023 θέλω να συνεχίσω... Μπορώ ;
Τελικά έπιασα γραμμή με Αθήνα κεντρικά. Μπορείς να δηλώσεις και δεύτερη αίτηση σε αλλη ΔΙΠΥ (Νομος)αρκεί να είναι σε αλλη ΠΕΠΥΔ πχ περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ και Περιφέρεια Κρήτης αλλά μια κατηγορία οδηγός ή εργάτης.
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος μετά από πόσες μέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα; Στις 10/4 λήγει η προθεσμία των αιτήσεων.
LOK1990 έγραψε: Τελικά έπιασα γραμμή με Αθήνα κεντρικά. Μπορείς να δηλώσεις και δεύτερη αίτηση σε αλλη ΔΙΠΥ (Νομος) αρκεί να είναι σε αλλη ΠΕΠΥΔ πχ περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ και Περιφέρεια Κρήτης αλλά μια κατηγορία οδηγός ή εργάτης.
Δεν ισχυει.
ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ για ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες