Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Χχαχαχα iceman2, εννοεί να μην έχει μουτζούρες και μπλάνκο...
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Τον φάκελο σε ποια διεύθυνση θα τον στείλουμε, στην υπηρεσία που δηλώσαμε η σε κάποια άλλη διεύθυνση;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

iceman2 έγραψε:Μετα απο τηλεφωνικη ενημερωση που ειχα με Π. Υ :*Ο αριθμος ταυτοτητας οπως και να γραφτει δεν υπαρχει προβλημα (με κενο η χωρις), εμενα μου ειπε ο αξιωματικος να το γραψω μονοκοματο χωρις κενα και αυτο θα κανω...

*Στα πεδια 6,6α,8,8α,9,9α αμα βαλουμε 0 για το 6,8,9 τοτε στα 6α,8α,9α ειτε τα αφηνουμε κενα ειτε βαζουμε 'ΜΗΔΕΝ' και '0'. Ειναι σωστα και τα δυο.

*Οτι γραψουμε θα ειναι με κεφαλαια, τα παντα.

Θα πω κατι πολυ τραγικο το ξερω, αλλα επειδη η προκηρυξη λεει η αιτηση να ειναι χωρις σβησιματα, στο τελος που ειναι η υπογραφη σβηνουμε ή οχι το Ο/Η Υποψηφιος /α ;

ΕικόναΕικόνα

στην Αίτηση να μην το σβήσεις αφού λέει όχι σβησίματα...

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Σοβαρευτείτε... Εννοείται ότι οι άνδρες τραβούν μία γραμμή στο (Η) και οι γυναίκες στο (Ο)
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Κάποιοι υποψήφιοι έβαλαν στην αίτηση ασπρόμαυρη φωτογραφία εκτυπωμένη σε απλό φύλλο... Δεν πρόκειται να τους κόψουν. Ποτέ δεν είδα να κόβονται γι' αυτό το λόγο.

Ακόμη και αν κάνεις καλικατζούρες, τότε θα δουν την ταυτότητα... Τα στοιχεία τα ανεβάζουν σε πρόγραμμα online που διαθέτει το Αρχηγείο...

Στους Σωφρονιστικούς στην Υγειονομική καρτέλα ζητούσε ασπρόμαυρη φώτο τύπου ταυτότητας και οι μισοί υποψήφιοι στείλανε έγχρωμη τύπου διαβατηρίου κλπ...

Δεν κόψανε!

gxar8214

Δημοσίευση από gxar8214 »

Καλησπερα σε ολους παιδια να ρωτησω για να μη γινει καποιο λαθος που θα μου στερυοσε κατι παραπανω στο μελλον. Στην υπευθυνη δηλωση στο ονομα και επωνυμο τα εχω γραψει αναποδα δηλαδη πρωτα το επιθετο και επειτα τ ονομα υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτο; Να κανω αλλη υπευθυνη δηλωση;
Προεδρική

Δημοσίευση από Προεδρική »

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν θα βγει ενημέρωση για το πόσα άτομα θα προσληφθούν ανά περιοχή, όπως δηλαδή έγινε πέρσυ?
Catherine

Δημοσίευση από Catherine »

Κάποιος είπε παραπάνω ότι με ένα λάθος ακυρώνεται... δεν το βρίσκω σωστό από τη στιγμή που δεν υπάρχει αναρτημένο υπόδειγμα πως να το κάνουμε... Εγώ πρώτη φορά έκανα αυτή την αίτηση και με αυτά που διαβάζω είδη βρήκα πως ξεχασα να γράψω το πτυχίο του λυκείου λυκειου αν είναι τεχνικό ή ενιαίο. Αφου το έχουν και φωτοτυπία θα κοπω δηλαδή από αυτό; Ασ το συμπληρώσουν αυτοι ή να πάρουν τηλέφωνο ή να το στείλουν πίσω... Ειδικα φέτος που λόγω κορωνοιου τα φτιάξαμε και τα στείλαμε μόνοι μας χωρίς να πάμε από εκεί να μας βοηθήσει κάποιος νομίζω το ελάχιστο που χρειάζεται είναι ανθρώπινη και προσωπική επιοικια αυτών που παραλαμβάνουν τους φακέλους
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Κώστας έγραψε:Σοβαρευτείτε... Εννοείται ότι οι άνδρες τραβούν μία γραμμή στο (Η) και οι γυναίκες στο (Ο)

Αν δεν τραβήξεις γραμμή λάθος δεν ειναι και ούτε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα διότι το έκανα πέρυσι και έχω φωτοτυπία την περυσινή μου αίτηση άρα κ να μην τραβήξει κάποιος γραμμή στο Η ή κάποια στο Ο δεν ειναι κανένα θέμα.

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

gxar8214 έγραψε: Καλησπερα σε ολους παιδια να ρωτησω για να μη γινει καποιο λαθος που θα μου στερυοσε κατι παραπανω στο μελλον. Στην υπευθυνη δηλωση στο ονομα και επωνυμο τα εχω γραψει αναποδα δηλαδη πρωτα το επιθετο και επειτα τ ονομα υπαρχει καποιο προβλημα μ αυτο; Να κανω αλλη υπευθυνη δηλωση;
Αν την εστειλες ειναι αργα. ειναι στη δικαιοδοσια της επιτροπης να μην την λαβουνε υποψη για ψευδη στοιχεια ή λανθασμενη συμπληρωση των στοιχειων. εαν δεν την εστειλες εννοειται να κανεις αλλη, θελει ερωτημα και αυτο ;
Catherine

Έχει βγει πινακας
Catherine

Σε συνομιλια μου μέσω fb με περσινό υποψήφιο ανακάλυψα ότι η αίτηση είναι διαφορετική από την περσινή... περισι συμπλήρωναν και που ήθελαν (σε ποιο μέρος να πάνε )... φέτος που δεν είχε μήπως παίζει ρόλο που στείλαμε την αιτηση; εκεί δηλαδή που την στείλαμε εκεί δηλωσαμε; Πχ αν τα έστειλες Αθήνα θα είσαι Πειραιά, Σαλαμίνα, Αίγινα... αν τα έστειλες ανατολική Αττική θα είσαι Λαύριο, Μαρκόπουλο κλπ... Γνωρίζει κάποιος?
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Catherine έγραψε:Σε συνομιλια μου μέσω fb με περσινό υποψήφιο ανακάλυψα ότι η αίτηση είναι διαφορετική από την περσινή... Περισι συμπλήρωναν και που ήθελαν (σε ποιο μέρος να πάνε) ... Φέτος που δεν είχε μήπως παίζει ρόλο που στείλαμε την αιτηση; Εκεί δηλαδή που την στείλαμε εκεί δηλωσαμε; Πχ αν τα έστειλες Αθήνα θα είσαι Πειραιά, Σαλαμίνα, Αίγινα... Αν τα έστειλες ανατολική Αττική θα είσαι Λαύριο, Μαρκόπουλο κλπ... Γνωρίζει κάποιος;

Catherine Απλό ... Σε οποιαδήποτε ΔΙΠΥ Ή ΔΙΠΥΝ τα έστειλες του παραρτήματος Α της προκήρυξης εκεί συμμετέχεις ουσιαστικα. Π. Χ. ΔΙΠΥΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ έχει μονο την ΠΥ φλώρινας άρα και συμμετέχεις μονο στην ΠΥ φλώρινας.

iceman2
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από iceman2 »

Ρε παιδια ειναι ξεκαθαρο εκει που θα στειλεις τα χαρτια σου, για εκεινη τη περιοχη θα εισαι υποψηφιος... Το λογικο δηλ.Η προκηρυξη λεει εγχρωμη φωτο ξεκαθαρα, τωρα οποιος κανει κατι αλλο παιρνει το ρισκο του! Το ιδιο ισχυει για τα κεφαλαια, τα σβησιματα, τις διορθωσεις, το καθαρογραμμενο κειμενο, τις υπογραφες, το ονοματεπωνυμο κτλπ...

Δηλ τα αναφερει η προκηρυξη ρητα και ξεκαθαρα και καθομαστε τωρα εδω και το συζηταμε ακομα. Δεν τη λεω σε καποιον ουτε λεω οτι υπαρχουν χαζες ερωτησεις αλλα παιδες εγω διαβασα τη προκηρυξη 3 φορες και θα τη ξαναδιαβασω αλλες τοσες μεχρι να στειλω τα χαρτια μου

Ολα αυτα φιλικα Εικόνα

Geo

Δημοσίευση από Geo »

Συμφωνώ απόλυτα. Ότι ακριβώς γράφει μην αγχώνεται τον κόσμο.

Είναι πολύ απλή η προκήρυξη.

Επίσης εσείς που δηλώσατε 1-2 μέρη που θέλετε να πάτε που το ανακαλύψατε αυτό στην προκήρυξη;

Μήπως κατεβάσατε πιο παλιές;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες