Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Γεια σας παιδιά, λίγο άσχετο αυτό που θα γράψω αλλά μήπως είναι κανένας από Θεσσαλονίκη που να έβγαλε αυτές τις μέρες φωτογραφίες; Στην περιοχή που είμαι και στις κοντινές όλα είναι κλειστά.SOS ευχαριστώ
ΘΕΛΩ να δηλώσω και Εύβοιας εκτός από Αττική γίνεται ; ξέρει κανείς; Στα τηλ δεν απαντούν. Επίσης ΕΧΩ βγάλει Λοκ /αξιωματικός βάζω δυο επιλογές στο κουτάκι ; ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Καλημέρα, ειλικρινά απορώ με κάποιες ερωτήσεις σας. Δεν διαβάζει κανένας την προκήρυξη; Γιατί ρωτάτε ότι να ναι; Είναι δυνατόν να σε κόψουν για κάτι που δεν το γράφει η που δεν ζητάει ρητά η προκήρυξη;
Άντε να περάσουν οι μέρες να βγουν τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε γτ με κάτι ερωτήσεις σας αγχώνεται τον κόσμο χωρίς λόγο.
Άντε να περάσουν οι μέρες να βγουν τα αποτελέσματα να ηρεμήσουμε γτ με κάτι ερωτήσεις σας αγχώνεται τον κόσμο χωρίς λόγο.
ΕΔ έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση εκεί που λέει δηλών ακριβώς λίγο πάνω λέει ημερομηνία αν δεν βάλουμε άκυρο η αίτηση;
Πρέπει να έμεινες απο μελάνι εσύ δεν εξηγείται αλλιώς... Για να ρωτάς αυτό το πράγμα... Δώσε μου την διεύθυνσή σου να σου στείλω ενα BIC...

Μαρια έγραψε:Εγω ειμαι γυναικα. Εχω μοναχα απολυτηριο λυκειου, δεν συγκεντρωνω μορια απο τα υπολοιπα. Εχω ελπιδες ; Ευχαριστω
Απο πιο νομό είσαι Μαρία; Να σου πώ αν αξίζει να κάνεις με με 0 μόρια κάπου χαρτιά... Ειναι αρκετά δύσκολο θέλω να ξέρεις αλλά να τα κάνεις τα χαρτιά σου για να μη το κουβαλάς μετά στο μυαλό σου.
Ταλουμης Νίκος έγραψε:ΘΕΛΩ να δηλώσω και Εύβοιας εκτός από Αττική γίνεται ; Ξέρει κανείς; Στα τηλ δεν απαντούν. Επίσης ΕΧΩ βγάλει Λοκ /αξιωματικός βάζω δυο επιλογές στο κουτάκι ; ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Στρατηγέ ... Δεν γίνεται και τα 2... Ή το ένα ή το άλλο... Δηλαδή ... Ή θα κάνεις αίτηση στην ΔΙΠΥΝ ΕΥΒΟΙΑΣ και ΜΟΝΟ ή στην Αττική σε ένα εκ των τριών ΔΙΠΥ (ΔΙΠΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ή ΔΙΠΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΔΙΠΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Και το παραμικρό να ξεχάσετε να γράψετε στην αίτηση, απορρίπτεται (όπως ημερομηνία, το φύλλο, ΔΙ. ΠΥ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ.) ... ΠΡΟΣΟΧΗ.
pyr έγραψε:ταλουμης νίκοσ έγραψε:θελω να δηλώσω και εύβοιας εκτός από αττική γίνεται ; ξέρει κανείς; στα τηλ δεν απαντούν. επίσης εχω βγάλει ΛΟΚ /αξιωματικός βάζω δυο επιλογές στο κουτάκι ; ζητω ο στρατος ζητω οι ειδικες δυναμεις
στρατηγέ ... δεν γίνεται και τα 2... ή το ένα ή το άλλο... δηλαδή ... ή θα κάνεις αίτηση στην διπυν ευβοιας και μονο ή στην αττική σε ένα εκ των τριών διπυ (διπυ πειραια ή διπυ δυτικης αττικης ή διπυ ανατολικης αττικης.
ειναι επισημο αυτο; μην με παρετε στο λαιμο σας. κανενα τηλεφωνο να απαντανε υπαρχει; ευχαριστω
Μέσα γράφει μία δι. π. υ ή δι. π. υ. ν και μία εργατης ή οδηγοσ...
Pyr
Νομός Αττικής.
Το απολυτήριο λυκείου δεν δίνει μορια;
Νομός Αττικής.
ΜΑΡΙΑ235 έγραψε:Pyr
Νομός Αττικής.
όχι ΜΑΡΙΑ απλά ειναι απαραίτητο για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό.
Αν θέλεις να σου λυθούν πολλές άλλες απορίες στο fireservice.gr υπάρχει η προκήρυξη.
Καταλαβα, δεν υπαρχουν πιθανοτητες ουτε με σφαιρες. Ευχαριστω
Η υπεύθυνη δήλωση ν.1599/1986 που ζητάει.. τ συμπληρώνουμε στα μαυρα γράμματα; Γνωρίζει κανείς ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Μετα απο τηλεφωνικη ενημερωση που ειχα με Π. Υ :*Ο αριθμος ταυτοτητας οπως και να γραφτει δεν υπαρχει προβλημα (με κενο η χωρις), εμενα μου ειπε ο αξιωματικος να το γραψω μονοκοματο χωρις κενα και αυτο θα κανω...
*Στα πεδια 6,6α,8,8α,9,9α αμα βαλουμε 0 για το 6,8,9 τοτε στα 6α,8α,9α ειτε τα αφηνουμε κενα ειτε βαζουμε 'ΜΗΔΕΝ' και '0'. Ειναι σωστα και τα δυο.
*Οτι γραψουμε θα ειναι με κεφαλαια, τα παντα.
Θα πω κατι πολυ τραγικο το ξερω, αλλα επειδη η προκηρυξη λεει η αιτηση να ειναι χωρις σβησιματα, στο τελος που ειναι η υπογραφη σβηνουμε ή οχι το Ο/Η Υποψηφιος /α ;

*Στα πεδια 6,6α,8,8α,9,9α αμα βαλουμε 0 για το 6,8,9 τοτε στα 6α,8α,9α ειτε τα αφηνουμε κενα ειτε βαζουμε 'ΜΗΔΕΝ' και '0'. Ειναι σωστα και τα δυο.
*Οτι γραψουμε θα ειναι με κεφαλαια, τα παντα.
Θα πω κατι πολυ τραγικο το ξερω, αλλα επειδη η προκηρυξη λεει η αιτηση να ειναι χωρις σβησιματα, στο τελος που ειναι η υπογραφη σβηνουμε ή οχι το Ο/Η Υποψηφιος /α ;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 7 επισκέπτες