Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Κανονικά δεν πρέπει να ανεβάσουν μια συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής ώστε να έχουμε ενα παράδειγμα ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
iceman2 έγραψε:Η εκπαιδευση περιλαμβανει θεωρια αλλα και πρακρικο μερος με εξετασεις στο τελος. Δεν ειναι κατι τραγικο ομως 2 3 που ξερω κοπηκαν, θελει να εισαι "εκει" και οχι περα βρεχει... Οι οδηγοι τρωνε αρκετο ζορι καθως εκτος ολων των αλλων δινουν συν ΚΟΚ συν εξεταση στο πρακτικο μερος για να παρουν την υπηρεσιακη αδειας οδηγου - χειριστη. Ενδεικτικα να πω στους 21 οι 5 κοπηκαν.
Υπολογιστε καμια 20+ μερες εκπαιδευση
Σε ευχαριστώ, γνωρίζεις και το που γίνεται η εκπαίδευση ; Να φανταστώ Αθήνα ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Καλησπέρα παιδιά ... ας μου εξηγήσει κάποιος... δηλαδή εγώ που έχω υπολογιστές 17.2 απολυτήριο προφισιενσι αυτοκίνητο ειδικές δυνάμεις δε μετράει τίποτα; καλύτερα να περιμένω ειδικούς φρουρούς μου φαινεται
Μόνο οι ειδικές δυνάμεις και σε περίπτωση ισοβαθμίας ίσως μετρήσει το απολυτήριο σου
Με ΤΕΕ Α κύκλου ΟΑΕΔ πέρυσι είχα καταθέσει εργάτης , φέτος οδηγός ΜΠΟΡΩ ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
kyriakos155 έγραψε:iceman2 έγραψε:Η εκπαιδευση περιλαμβανει θεωρια αλλα και πρακρικο μερος με εξετασεις στο τελος. Δεν ειναι κατι τραγικο ομως 2 3 που ξερω κοπηκαν, θελει να εισαι "εκει" και οχι περα βρεχει... Οι οδηγοι τρωνε αρκετο ζορι καθως εκτος ολων των αλλων δινουν συν ΚΟΚ συν εξεταση στο πρακτικο μερος για να παρουν την υπηρεσιακη αδειας οδηγου - χειριστη. Ενδεικτικα να πω στους 21 οι 5 κοπηκαν.
Υπολογιστε καμια 20+ μερες εκπαιδευση
Σε ευχαριστώ, γνωρίζεις και το που γίνεται η εκπαίδευση ; Να φανταστώ Αθήνα ;
Ειναι θεμα της ΠΕ. ΠΥ. Δ αλλα λογικα θα γινετε σε καθε ΔΙ. Π. Υ. Δηλ εκει που θα στειλεις τα χαρτια σου
Πέρυσι είχε επιλογή περιοχών στη αίτηση. Φέτος τπτ. Πότε θα δηλώσουμε Π. Υ;
-
Γιάννης έγραψε:Πέρυσι είχε επιλογή περιοχών στη αίτηση.Φέτος τπτ. Πότε θα δηλώσουμε Π. Υ;
Οποιος ειναι επιτυχων και με βαση τη σειρα προτεραιοτητας-επιτυχιας θα δηλωνει σε ποια Π. Υ θελει να παει εντος της ΔΙ. Π. Υ. Ν.
Ποτε ακριβως θα γινει αυτο ειναι θεμα του αρχηγειου, λογικα θα γινει μετα απο τα υγειονομικα και τις εξετασεις στα αθληματα σε 1.5-2 μηνες.
Οι πρωτοι στους πινακες θα εχουν αυτο το πλεονεκτημα σιγουρα, οι επομενοι ομως ισως να μην εχουν τη δυνατοτητα να δηλωσουν την Π. Υ που θα ηθελαν λογω οτι δεν θα υπαρχουν αλλες κενες θεσεις σε αυτη.
Οποτε θα επιλεξουν αναγκαστικα αλλη Π. Υ απο την ΔΙ. Π. Υ. Ν που εκαναν τα χαρτια τους.
Ετσι αμα εισαι απο τους τελευταιους στο πινακα ισως να βρεθεις στη πιο μακρυνη περιοχη του νομου σου, δηλ στη περιοχη που δεν επελεξαν οι προηγουμενοι σου...
Με ΤΕΕ Α κύκλου ΟΑΕΔ πέρυσι είχα καταθέσει εργάτης, φέτος οδηγός ΜΠΟΡΩ ;iceman2 έγραψε:Γιάννης έγραψε:Πέρυσι είχε επιλογή περιοχών στη αίτηση.Φέτος τπτ. Πότε θα δηλώσουμε Π. Υ;
Οποιος ειναι επιτυχων και με βαση τη σειρα προτεραιοτητας-επιτυχιας θα δηλωνει σε ποια Π. Υ θελει να παει εντος της ΔΙ. Π. Υ. Ν.
Ποτε ακριβως θα γινει αυτο ειναι θεμα του αρχηγειου, λογικα θα γινει μετα απο τα υγειονομικα και τις εξετασεις στα αθληματα σε 1.5-2 μηνες.
Οι πρωτοι στους πινακες θα εχουν αυτο το πλεονεκτημα σιγουρα, οι επομενοι ομως ισως να μην εχουν τη δυνατοτητα να δηλωσουν την Π. Υ που θα ηθελαν λογω οτι δεν θα υπαρχουν αλλες κενες θεσεις σε αυτη.
Οποτε θα επιλεξουν αναγκαστικα αλλη Π. Υ απο την ΔΙ. Π. Υ. Ν που εκαναν τα χαρτια τους.
Ετσι αμα εισαι απο τους τελευταιους στο πινακα ισως να βρεθεις στη πιο μακρυνη περιοχη του νομου σου, δηλ στη περιοχη που δεν επελεξαν οι προηγουμενοι σου...
Πήρα τηλ σήμερα στην Αθήνα.Μου είπαν ότι είναι αρμοδιότητα του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασχέτως πόσα μόρια έβγαλες.
Μου βρωμάει η δουλειά.
Μου βρωμάει η δουλειά.
-
Γιάννης έγραψε:Πήρα τηλ σήμερα στην Αθήνα.Μου είπαν ότι είναι αρμοδιότητα του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασχέτως πόσα μόρια έβγαλες.
Μου βρωμάει η δουλειά.
Οι προσλαμβανόμενοι με μέριμνα του Διοικητή της ΔΙ. Π. Υ. Ν ή ΔΙ. Π. Υ καλούνται για υπογραφή της σχετικής σύμβασης,προ της οποίας υποχρεούνται κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας βάσει των συλλεχθέντων μορίων, να επιλέξουν, εκ των ορισθεισών προς κάλυψη θέσεων, υπηρεσία τοποθέτησης εντός Νομού.
Φιλε μου ειναι ξεκαθαρο και δεν βρωμαει τπτ!
-
Φιλε LOK1990 αμα εχεις διπλωμα Γ μπορεις, ρωτας κατι ομως που εσυ μονο το ξερεις... Απλα εχε στο νου σου οτι φετος παιρνει τους 2πλασιους μαχιμους ενω απο την αλλη παιρνει τους μισους οδηγους.
Επισης οι αιτησεις για οδηγους φετος θα ειναι πολλες παραπανω λογω αυξησης του οριου ηλικιας.
Θα αλλαξει πολυ το παιχνιδι στη διαφορα της μοριοδοτησης μεταξυ μαχιμων και οδηγων δηλ θα μικρυνει η διαφορα τους...
Ισως δουμε τοποθετησεις ατομων με λιγοτερα μορια ως μαχιμους ενω οδηγοι με περισοττερα μορια να μενουν εκτος, γιατι ειναι λιγες οι θεσεις αυτων.
Φετος δεν μπορεις να δηλωσεις και τις δυο κατηγοριες διαλεγεις μονο μια, αρα δεν εισαι εξασφαλισμενος...
Ειναι αρκετες οι αλλαγες και θελει σκεψη...
Επισης οι αιτησεις για οδηγους φετος θα ειναι πολλες παραπανω λογω αυξησης του οριου ηλικιας.
Θα αλλαξει πολυ το παιχνιδι στη διαφορα της μοριοδοτησης μεταξυ μαχιμων και οδηγων δηλ θα μικρυνει η διαφορα τους...
Ισως δουμε τοποθετησεις ατομων με λιγοτερα μορια ως μαχιμους ενω οδηγοι με περισοττερα μορια να μενουν εκτος, γιατι ειναι λιγες οι θεσεις αυτων.
Φετος δεν μπορεις να δηλωσεις και τις δυο κατηγοριες διαλεγεις μονο μια, αρα δεν εισαι εξασφαλισμενος...
Ειναι αρκετες οι αλλαγες και θελει σκεψη...
Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση όποιος μπορεί να μου απαντήσει είμαι 11 μήνες άνεργος και 2 Μάιου 12 μήνες άμα καταθέσω βεβαίωση ανεργίας παίζει να την μετρήσουν; Ευχαριστώ
Giannikos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση όποιος μπορεί να μου απαντήσει είμαι 11 μήνες άνεργος και 2 Μάιου 12 μήνες άμα καταθέσω βεβαίωση ανεργίας παίζει να την μετρήσουν; Ευχαριστώ
Λέει φίλε μου στη προκήρυξη...
Βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα του ΟΑΕΔ απο την οποία προκύπτει η μακροχρόνια ανεργία.
Οι αρμόδιοι επομένως θα κοιτάξουν αν ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ η μακροχρόνια ανεργία, στη προκειμένη περίπτωση δεν προκύπτει η μακροχρόνια ανεργία τν περίοδο των αιτήσεων 2 με 10 Απρίλη. Θεωρώ πώς δε θα σου την μετρήσουν καταλαβαίνω πώς είναι σκληρό αλλά νομίζω πώς έτσι θα γίνει.
Giannikos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση όποιος μπορεί να μου απαντήσει είμαι 11 μήνες άνεργος και 2 Μάιου 12 μήνες άμα καταθέσω βεβαίωση ανεργίας παίζει να την μετρήσουν; Ευχαριστώ
Δυστηχώς όχι, απ όσο γνωρίζω πρέπει να έχεις κλείσει 12 μήνες συνεχόμενα χώρις διακοπή και το καταθέτεις εννοείται στην προθεσμία της προκήρυξης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες