Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Ανα νομου (και αναλογα αν ο νομος εχει 2-3 π. Υ ή και κλιμακια) δλδ δηλωνεις με προτεραιοτητα ενα απ αυτα εντος νομου που διαλεξες Εκτος απο την ΠΕ. ΠΥ. Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ που εκει δεν μπορεις να δηλωσεις ολο τον νομο αττικης μονο μια απ τις διοικησεις πυροσβεστικων υπηρεσιεων.
Αν δεν έχεις Γ κατηγορίας και δηλώσεις οδηγός, ακυρώνεται η αίτηση. Το Δ μοριοδοτειται για να σε έχουν αν τύχει να μεταφέρεις με λεωφορείο προσωπικό!
Κυνηγε μήπως γνωρίζεις αυτό με τα διπλωματα που ρώτησα πιο πάνω; Εγώ έχω μόνο Δ, στην. Προκήρυξη λέει στο Γ κεφάλαιο να έχουν ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ γ κατηγορία δίπλωμα και αμέσως μετά στο Δ κεφάλαιο στα δικαιολογητικά που δίνουν αυτοί της Β κατηγορίας λέει φώτο αντίγραφο διπλωματος Γ η Ανω!! Στην αίτηση όμως λέει μόνο για Γ
Τουλάχιστον σημαίνει ότι είναι προϋπόθεση! Οι οδηγοί πρέπει να έχουν Γ' για να συμμετέχουν.
Με αυτή τη λογική ένας βγάζει Ε' μόνο. Μπορεί να συμμετέχει;
Με αυτή τη λογική ένας βγάζει Ε' μόνο. Μπορεί να συμμετέχει;
Police7 έγραψε:Κυνηγε μήπως γνωρίζεις αυτό με τα διπλωματα που ρώτησα πιο πάνω; Εγώ έχω μόνο Δ, στην. Προκήρυξη λέει στο Γ κεφάλαιο να έχουν ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ γ κατηγορία δίπλωμα και αμέσως μετά στο Δ κεφάλαιο στα δικαιολογητικά που δίνουν αυτοί της Β κατηγορίας λέει φώτο αντίγραφο διπλωματος Γ η Ανω! Στην αίτηση όμως λέει μόνο για Γ
φιλε μου μολις εψαξα στο αρχειο μου (απ οσα ειχα κρατησει απο περυσι) στους πινακες στην κατηγορια διπλωμα σε ολους ειχε ή Γ ή Γ&Δ.
με βαση και μονο αυτο σημαινει οτι σου λεει οτι για να διαγωνιστεις ως οδηγος στην κατηγορια Β δλδ εχει ως προαπαιτουμενο να εχεις την κατηγορια Γ διπλωματος και μετα απλα μοριοδοτει ΜΟΝΟ το Δ.
για να μην σε παρω στο λαιμο μου μ ενα τηλ στην αναλογη δι. Πυ. Ν που θελεις να κανεις τα χαρτια σου γραφει ολα τα τηλεφωνα. Για να μην σου πω παρε κανα 2-3 τηλ να σαι σιγουρος.
ευχαριστώ, θα κάνω και ένα τηλ αύριο ναι!!ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Police7 έγραψε:Κυνηγε μήπως γνωρίζεις αυτό με τα διπλωματα που ρώτησα πιο πάνω; Εγώ έχω μόνο Δ, στην. Προκήρυξη λέει στο Γ κεφάλαιο να έχουν ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ γ κατηγορία δίπλωμα και αμέσως μετά στο Δ κεφάλαιο στα δικαιολογητικά που δίνουν αυτοί της Β κατηγορίας λέει φώτο αντίγραφο διπλωματος Γ η Ανω! Στην αίτηση όμως λέει μόνο για Γ
φιλε μου μολις εψαξα στο αρχειο μου (απ οσα ειχα κρατησει απο περυσι) στους πινακες στην κατηγορια διπλωμα σε ολους ειχε ή Γ ή Γ&Δ.
με βαση και μονο αυτο σημαινει οτι σου λεει οτι για να διαγωνιστεις ως οδηγος στην κατηγορια Β δλδ εχει ως προαπαιτουμενο να εχεις την κατηγορια Γ διπλωματος και μετα απλα μοριοδοτει ΜΟΝΟ το Δ.
για να μην σε παρω στο λαιμο μου μ ενα τηλ στην αναλογη δι. Πυ. Ν που θελεις να κανεις τα χαρτια σου γραφει ολα τα τηλεφωνα. Για να μην σου πω παρε κανα 2-3 τηλ να σαι σιγουρος.
Να ρωτήσω. Για τη προκυρηξη του 20 που βγήκε τώρα αν κάποιος έχει δίπλωμα δ κατηγορία αλλά του έχει λήξει παίζει ρόλο; Και επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να δώσει και για μάχιμος και για οδηγός επίσης
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Φιλε zoupis87 η προκηρυξη λεει "Οι υποψήφιοι δύναται να αποστείλουν μια μόνο αίτηση συμμετοχής και για μια μόνο κατηγορία, στη ΔΙ. Π. Υ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ. Που επιθυμούν" αρα οχι δεν μπορεις δωσεις και για μαχιμος και για οδηγος.Αμα εχεις μονο Δ κατηγορια τοτε δεν μπορεις να δωσεις για οδηγος. Αμα εχεις και το Γ (που ειναι βασικη προυποθεση) μπορεις, αλλα δεν θα παρεις τα μορια για το Δ λογω οτι ειναι ληγμενο.
Μολις προσεξα μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορα με την περσινη προκηρυξη:
"δ. Να έχουν εκπληρώσει οι άνδρες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να είναι ικανοί Κατηγορίας Ι1 ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό, αποβληθεί ή απολυθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και Δημόσια Υπηρεσία για λόγους πειθαρχικούς ή υγείας. " αρα πλεον ειναι βασικη προυποθεση το Ι1!
Να κανω μια ερωτηση και εγω, οι επιτυχοντες του 19 μπορουν να ξανα κανουν κανονικα τα χαρτια τους, σωστα;
Μολις προσεξα μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορα με την περσινη προκηρυξη:
"δ. Να έχουν εκπληρώσει οι άνδρες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, να είναι ικανοί Κατηγορίας Ι1 ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και να μην έχουν εκπέσει από στρατιωτικό βαθμό, αποβληθεί ή απολυθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και Δημόσια Υπηρεσία για λόγους πειθαρχικούς ή υγείας. " αρα πλεον ειναι βασικη προυποθεση το Ι1!
Να κανω μια ερωτηση και εγω, οι επιτυχοντες του 19 μπορουν να ξανα κανουν κανονικα τα χαρτια τους, σωστα;
Γεια σας παιδιά. Ας μας πει κάποιο παιδί που είχε μπει το 2019, ποιός είναι ο μισθό; Για μάχιμους και οδηγούς. Ευχαριστώ
Δεν ξερω εαν δεν το ανεφερε περυσι για το ι1 (στη φετινη προκ φαινεται εχει πεσει καλυτερη δουλεια στη διατυπωση)αλλα ακομα και αν δν το ανεφερε ειμαι βασικη προυποθεση το ι1 σε προκ σωματων ασφαλειας. δεν ξερω δλδ να μπηκε καποιος χωρις ι1. Μπορεις να τα κανεις δεν γραφει πουθενα οτι δν εχεις το δικαιωμα. εξου και μοριοδοτει με 10 μορια εαν ησουν εποχικος για καθε αντιπυρικη.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Σωστος... Ευχαριστω ΚΥΝΗΓΟΣ
Γεια σας παιδια μια βοήθεια σας παρακαλώ
Εχω βαθμό 14 06/13 και Μακροχρόνια ανεργία ενδιαφέρομαι για τους εργατες.
Ξερει κάποιος να μου πεί πόσα μόρια έχω και αν έχω ελπίδες;
Για την πόλη της θεσσαλονίκης θέλω να κάνω αιτηση.
Ευχαριστω.
Εχω βαθμό 14 06/13 και Μακροχρόνια ανεργία ενδιαφέρομαι για τους εργατες.
Ξερει κάποιος να μου πεί πόσα μόρια έχω και αν έχω ελπίδες;
Για την πόλη της θεσσαλονίκης θέλω να κάνω αιτηση.
Ευχαριστω.
Φωτογραφιες που ζητανε που θα τις βρουμε που ειναι κλειστα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες