Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ufc
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ufc »

Οδηγός Π. Υ 19 έγραψε:UFC πρόταση είναι αυτή π έχει γίνει. Δν γνωρίζει κανένας ακόμα αν όντως θ γίνει έτσι! Τς επόμενες μέρες θ ύπαρξη ανακοίνωση π θ βγει η προκήρυξη γ τ πως θ καταθέσετε τ χαρτιά σας υπομονή λοιπόν!

οκ, μια παρατηρηση εκανα που θα την εκανε ο καθενας

Οδηγός Π.Υ 19

Δημοσίευση από Οδηγός Π.Υ 19 »

Βγήκε η προκήρυξη μπείτε στν σελίδα τς πυροσβεστικής ν τν διαβάσετε!!
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Η προκηρυξη εχει αναρτηθει στην ιστιοσελιδα του πυροσβεστικου σωματος.

προσωπικα πιστευω θα υπαρξουν 1000αδες αιτησεις λογω της καταστασης, επισης ανεβασε το οριο ηλικιας απο 40 στα 45 για τους οδηγους.

σου δινει τη δυνατοτητα να εργαστεις με συμβαση εως 5 χρονια (δεν σ αφηνει ξεκρεμαστο οπως η προκ του 2019 που ηταν για ενα ετος, ασχετα εαν μετα το τελος αυτη αλλαξανε τα δεδομενα.)

επισης δεν βλεπω καπου την κατανομη θεσεων ανα π. Υ ή π. Κ αλλα αναφερεται μονο σαν συνολο ανα ΔΙ. Π. Υ. Ν. Που σημαινει δεν εχεις τη δυνατοτα επιλογης π. Υ ή π. Κ που θελεις να τοποθετηθεις και η κατανομη θα γινει αναλογα με τα κενα που υπαρουν (το πως ακριβως δεν το ξεκαθαριζει).

επισης μπορει καποιος να διαγωνιστει ή στην α κατηγορία ή στην β. ΟΧΙ και στις δυο οπως περυσι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Epoxikos

Δημοσίευση από Epoxikos »

Οι περσινοι εχουν δικαιωμα να ξανα κανουν τα χαρτια τους και φετος; Για μια καλυτερη τοποθετηση ισως. Πιο κοντα στο σπιτι τους...

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από Pyr »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Η προκηρυξη εχει αναρτηθει στην ιστιοσελιδα του πυροσβεστικου σωματος.

προσωπικα πιστευω θα υπαρξουν 1000αδες αιτησεις λογω της καταστασης, επισης ανεβασε το οριο ηλικιας απο 40 στα 45 για τους οδηγους.

σου δινει τη δυνατοτητα να εργαστεις με συμβαση εως 5 χρονια (δεν σ αφηνει ξεκρεμαστο οπως η προκ του 2019 που ηταν για ενα ετος, ασχετα εαν μετα το τελος αυτη αλλαξανε τα δεδομενα.)

επισης δεν βλεπω καπου την κατανομη θεσεων ανα π. Υ ή π. Κ αλλα αναφερεται μονο σαν συνολο ανα ΔΙ. Π. Υ. Ν. Που σημαινει δεν εχεις τη δυνατοτα επιλογης π. Υ ή π. Κ που θελεις να τοποθετηθεις και η κατανομη θα γινει αναλογα με τα κενα που υπαρουν (το πως ακριβως δεν το ξεκαθαριζει).

επισης μπορει καποιος να διαγωνιστει ή στην α κατηγορία ή στην β. ΟΧΙ και στις δυο οπως περυσι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΚΥΝΗΓΕ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΓ` παράγραφος 5 -> Καλούνται για υπογραφή της σχετικής σύμβασης προ της οποίας υποχρεούνται κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας βάσει των συλλεχθέντων μορίων να επιλέξουν εκ των ορισθεισών προς κάλυψη θέσεων, υπηρεσία τοποθέτησης εντός νομού.

νομίζω το ξεκαθαρίζει φίλε μου...

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police7 »

Εγώ που κατέχω μόνο Δ κατηγορία μπαίνω στην Β κατηγορία μάγκες;
GreekMarines11

Δημοσίευση από GreekMarines11 »

Τι θέλει να πει με αυτό φίλε μου ;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Police7 έγραψε:Εγώ που κατέχω μόνο Δ κατηγορία μπαίνω στην Β κατηγορία μάγκες;

να το πάω ανάποδα για να καταλάβουμε...

η αίτηση ζητάω να σημειώσεις αν έχεις Γ Ή Γ ΚΑΙ Δ εκεί αν δεν έχεις Γ τι σημειώνεις απο αυτό συμπεραίνω πώς το Γ ειναι απαραίτητο για να συμμετάσχεις στην Β κατηγορία.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Pyr έγραψε:
Police7 έγραψε:Εγώ που κατέχω μόνο Δ κατηγορία μπαίνω στην Β κατηγορία μάγκες;

να το πάω ανάποδα για να καταλάβουμε...

η αίτηση ζητάω να σημειώσεις αν έχεις Γ Ή Γ ΚΑΙ Δ εκεί αν δεν έχεις Γ τι σημειώνεις απο αυτό συμπεραίνω πώς το Γ ειναι απαραίτητο για να συμμετάσχεις στην Β κατηγορία.

η προκήρυξη λέει. Όμως γ και άνω
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Police7 έγραψε: η προκήρυξη λέει. Όμως γ και άνω

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ` κατηγορίες υποψηφίων.

Κατηγορία Β - Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής πρέπει να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας.

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Pyr έγραψε:ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ` κατηγορίες υποψηφίων.

Κατηγορία Β - Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής πρέπει να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ κατηγορίας.

λέει κατηγορία Γ τουλάχιστον, και αμέσως μετά στα δικαιολογητικά της Β λέει δίπλωμα Γ η άνω
Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Police7 »

Police7 έγραψε:λέει κατηγορία Γ τουλάχιστον, και αμέσως μετά στα δικαιολογητικά της Β λέει δίπλωμα Γ η άνω
κεφάλαιο δ το 2
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ναι αλλα δεν ξερει ο καθε υποψηφιος που εχει κενα απο πριν για να δει εαν εχει και ποσες θεσεις δλδ εαν εχει πολλες ή λιγες για να δει εαν εχει ελπιδες. Λεπτομερια βεβαια αλλα περυσι ηταν αλλιως δλδ δηλωνες εξ αρχης σε ποια π. Υ ή π. Κ θελεις να πας με προτεραιοτητα.τελος παντων.

Κωστής

Δημοσίευση από Κωστής »

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς πόσο είναι ο μισθός του εποχικού; Εμένα δεν έχει στην πόλη μου και το ρωτάω για να δω αν μπορώ να πληρώνω και το ενοίκιο, ευχαριστώ. Όσον αφορά για το δίπλωμα που αναφέρθηκε παραπάνω μπορεί να εννοεί το Γ+Ε, τα διπλώματα πάνε Γ
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Σαφώς και ειναι πρόβλημα διότι δεν γνωρίζεις τις πιθανότητες σου ούτε στο περίπου γιατί μεγάλο ρόλο παίζει ο αριθμός των θέσεων στις πιθανότητες του κάθε υποψηφίου... Αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ (κ αν έχω λάθος διόρθωσε με... ) ειναι το εξής... Εσύ ΠΧ βγαίνεις πρώτος στον πίνακα των μαχίμων και σε ρωτάνε πριν υπογράψεις τη σύμβαση που θέλεις να πάς απο τις διαθέσιμες θέσεις του ΝΟΜΟΥ; Και έτσι κάνουν σε όλους μέχρι να καλυφτούν οι θέσεις... Πάντα όπως γράφει μέσα με βάση την μοριοδότηση κατα φθίνουσα σειρά...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες