Πρόσληψη Εποχικών Πυροσβεστών (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

2 Μαλ έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος έγινε αίτημα για πρόσληψη 1000 συμβασιούχων χωρίς ωστόσο να εχει δωθεί έγκριση ακόμα.Με όλο τον σεβασμό

Σωστά Εικόνα

Tata

Δημοσίευση από Tata »

Ο τωρινος νομος λεει πως η προκηρυξη θα βγαινει Γεναρη, αλλα θα βγει νεος νομος για ολη τη πυροσβεστικη και ισως υπαρξουν αλλαγες. Παντως συμπληρωματικη λενε πως θα βγει.
Προς true

Δημοσίευση από Προς true »

Tata έγραψε:Ο τωρινος νομος λεει πως η προκηρυξη θα βγαινει Γεναρη, αλλα θα βγει νεος νομος για ολη τη πυροσβεστικη και ισως υπαρξουν αλλαγες. Παντως συμπληρωματικη λενε πως θα βγει.

Τrue εθελοντικό είδες που μια χαρά τα κατάφεραμε και μας κάναν ανανέωση για πέντε χρόνια.. Εσύ νόμιζες κάθε χρόνο θα παίρνει ανέργους και θα περνάν με τα μόρια τους τα παιδιά που έχουν αντιπυρικες.. Κούνια που σε κούναγε χαζό εθελοντικό true..    όχι τίποτα άλλο γιατί ήσουν πολύ παλιό ψύχος ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

False

Δημοσίευση από False »

Αμα αρχισεις να κλες να μας το πεις παντως... Εμεις ειμαστε φιλοι σου και σαγαπαμε παρα τη χαζομαρα σου χαχαχα, εποχικο μαχιμι της μισης αντιπυρικης περιοδου με 2 εβδομαδες εκπαιδευση λοκατζη μου εσυ.
Προς true

Δημοσίευση από Προς true »

Bρε τρου μην αλλάζεις όνομα.. Είμαι αλεξίπτωτοστης δεν πήγα στην αεροπορία όπως εσύ εσύ δεν μας έλεγες ότι του χρόνου με τα μόρια της ανεργίας θα μπεις και θα μας βγάλεις έξω έχει κάτι καλές θέσεις στους δήμους πάντως για οδοκαθαριστές είναι πιο χαλαρά από πυροσβεστικη άκουσε με πάνε εκεί Εικόνα Για τη φωτιά να πας δεν σε κόβω ποτέ εκεί θέλει ψυχήΕικόνα

Τικι

Δημοσίευση από Τικι »

Για αρχή ειναι ευχάριστο το νέο για την ανανέωση των εποχικών του 2019. Έπειτα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας μόνιμοι, εποχικοι και εθελοντές, όλοι παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον και πιστεύω η σελίδα εδώ είναι πιο χρήσιμη για ανταλλαγή πληροφοριών και όχι για αντιδικίες. Εικόνα
Tatatruefalse

Δημοσίευση από Tatatruefalse »

Βρε κοροιδακο εγω ειμαι ουκας εχω περασει και διαβολοβδομαδα αλλα που να ξερεις εσυ απο αυτα; εσυ εισαι για εποχικη δουλιτσα και μετα ταμειο και λογικα εισαι οδηγος με κοιλιτσα ;) Πως τα ξερω εεεεε; Φιλακια κοροιδακο που σε πηραξαν οι εθελοντες. Τωρα που θα αλλαξει ο θεσμος των εθελοντων προς το καλυτερο θα κλες κεφτεδακο μου και θα θες και εσυ να γινεις αλλα επειδη ειμαι καλοκαρδος θα σε κανω παρεα και ας εισαι παλιοψυχος αρκει να ζητησεις συγγνωμη Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είμαι υποχρεωμένος να σας επαναφέρω στην τάξη κύριοι, παρακαλώ πολύ. Οι επισκέπτες / μέλη, διαβάζουν το νήμα προς συλλογή χρήσιμων πληροφοριών και μόνο. Οι αντιδικίες ορισμένων δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Θέλω να πιστεύω ότι απευθύνομαι σε ώριμους άντρες και όχι σε νήπια.

Την επόμενη φορά που θα ξεφύγετε το νήμα θα κλειδωθεί μέχρι νεοτέρας και αν.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Φιλικά,

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Πολυνομοσχέδιο: Τι αλλάζει στις προσλήψεις πυροσβεστών

https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/polynomoschedio-ti-allazei-stis-proslipseis-pyrosveston-eggrafo/

2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Εθελοντης

Δημοσίευση από Εθελοντης »

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Φίλε εσύ που και καλά είσαι ουκας δεν είσαι εθελοντης η δεν είσαι ουκας. Μάλλον το δεύτερο. Άσχετο δε μπορώ να καταλάβω Γτ κάποιοι μόνιμοι δε σέβονται τον εθελοντης καθόλου..
Tatatruefalse

Δημοσίευση από Tatatruefalse »

Βρε φιλαρακι Εθελοντης Ο αλλος μου λεει οτι ειναι στα αλεξιπτωτα εγω γιατι να μην ειμαι στη θαλασσα δεν καταλαβα... Τρολολο μου φαινοται μερικοι εδω μεσα... Και αμα θελω εχω και φτερα και πεταω κιολας. Το θεμα ειναι οτι συζητειται να παρουν εξτρα εποχικους οποτε μην αναλωνεται τη φαια ουσια σας σε βλακιες οπως ο φιλος με τα αλεξιπτωτα (που δε σεβετε το θεσμο των εθελοντων) αλλα πειτε κατι εποικοδομητικο, εξαλλου ειναι υπο εξαφανιση η φαια ουσια σε καποιους. Αρα οτι εχει απομεινει κρατηστε τη για της φλογες και οχι για εξυπναδες.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Α ρε τρου

Δημοσίευση από Α ρε τρου »

Tatatruefalse έγραψε:Βρε φιλαρακι Εθελοντης Ο αλλος μου λεει οτι ειναι στα αλεξιπτωτα εγω γιατι να μην ειμαι στη θαλασσα δεν καταλαβα... Τρολολο μου φαινοται μερικοι εδω μεσα... Και αμα θελω εχω και φτερα και πεταω κιολας. Το θεμα ειναι οτι συζητειται να παρουν εξτρα εποχικους οποτε μην αναλωνεται τη φαια ουσια σας σε βλακιες οπως ο φιλος με τα αλεξιπτωτα (που δε σεβετε το θεσμο των εθελοντων) αλλα πειτε κατι εποικοδομητικο, εξαλλου ειναι υπο εξαφανιση η φαια ουσια σε καποιους. Αρα οτι εχει απομεινει κρατηστε τη για της φλογες και οχι για εξυπναδες.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Γτ ποιο ειναι το πρόβλημα σου που υπηρετησα 2 μαλ; Ας το εκανες και εσυ. Δεν εχω θεμα με τους εθελοντες καθως προσφερουν αμισθοι προσφροσα. Οχι οτι ο εποχικος με 700 ευρω βγαζει πολλα. Εσυ εχεις προβλημα τρου

Εθελοντης

Δημοσίευση από Εθελοντης »

Α ρε τρου έγραψε:
Tatatruefalse έγραψε:Βρε φιλαρακι Εθελοντης Ο αλλος μου λεει οτι ειναι στα αλεξιπτωτα εγω γιατι να μην ειμαι στη θαλασσα δεν καταλαβα... Τρολολο μου φαινοται μερικοι εδω μεσα... Και αμα θελω εχω και φτερα και πεταω κιολας. Το θεμα ειναι οτι συζητειται να παρουν εξτρα εποχικους οποτε μην αναλωνεται τη φαια ουσια σας σε βλακιες οπως ο φιλος με τα αλεξιπτωτα (που δε σεβετε το θεσμο των εθελοντων) αλλα πειτε κατι εποικοδομητικο, εξαλλου ειναι υπο εξαφανιση η φαια ουσια σε καποιους. Αρα οτι εχει απομεινει κρατηστε τη για της φλογες και οχι για εξυπναδες.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Γτ ποιο ειναι το πρόβλημα σου που υπηρετησα 2 μαλ; Ας το εκανες και εσυ. Δεν εχω θεμα με τους εθελοντες καθως προσφερουν αμισθοι προσφροσα. Οχι οτι ο εποχικος με 700 ευρω βγαζει πολλα. Εσυ εχεις προβλημα τρου

Εμεις φιλαρακι δεν αποσκοπουμε πουθενα παρέχοντας τις υπηρεσιες μας δωρεαν. Πολλα μονιμα στελεχοι μας βριζουν πισω απο τη πλατη. Μας και μας θεωρούν παρακατιανους. Πρέπει Κάποια στιγνη επιτέλους να αναβαθμιστει ο θεσμος μας.

truefas

Δημοσίευση από truefas »

Οτι πεις μαγκα μου... Καλη δυναμη σε ολα τα παιδια που υπηρετουν ειτε με μισθο ειτε αμισθη. Και καλη επιτυχια στους νεους εποχικους με το νεο ετος...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες