Αθλητικές δοκιμασίες 6K/2018
Είναι σίγουρο ;
Άντε να δούμε
Πες τα ρε meggi💙💙💙💙
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Meggi έγραψε:Τι έγινε κοριτσι μου έδωσες εσύ πως τα πήγες;
Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα για τέτοιου είδους συζητήσεις, το να συζητάτε επί προσωπικού σε νήμα με συγκεκριμένο γενικό θέμα είναι παράβαση του κανονισμού του φόρουμ.
- Meggi
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Δε νομίζω ότι έγραψα κάτι προσβλητικό η κάτι που παραβιάζει τους όρους αντίθετα εδώ μέσα έχω δει χειρότερα σχόλια κ ψευδείς αναφορες όσον αφορά την προκήρυξη. Κ πριν από μένα υπήρχαν τέτοια σχόλια γραμμένα εδώ μέσα. Δεν είδα όμως κάποια αντίρρηση. Τελοσπαντων δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο.
♥️♥️♥️
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Meggi έγραψε:Δε νομίζω ότι έγραψα κάτι προσβλητικό η κάτι που παραβιάζει τους όρους αντίθετα εδώ μέσα έχω δει χειρότερα σχόλια κ ψευδείς αναφορες όσον αφορά την προκήρυξη. Κ πριν από μένα υπήρχαν τέτοια σχόλια γραμμένα εδώ μέσα. Δεν είδα όμως κάποια αντίρρηση. Τελοσπαντων δεν αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο.
Δεν σου είπα ότι προσεβαλες κάποιον σου είπα μόνο να μιλήσεις με την κοπέλα σε προσωπικά μηνύματα εφόσον δεν αφορά τους υπόλοιπους αυτό που αναφέρεται στο μήνυμα σου.
Παιδια εχουμε κανενα νεο για τα αποτελεσματα των αθλητικων δοκιμασιων; Λετε να εχουμε αποτελεσματα μεσα στημ εβδομαδα;
- Meggi
- Υποδεκανέας
Δεν ανέλυσα κανένα θέμα έκανα μόνο μια ερωτηση. Εσύ είσαι ο διαχειριστής για να μου πεις τι είναι σωστό κ τι όχι;
♥️♥️♥️
Υπάρχει καμία που να έβγαλε τα αθλήματα τελικά;
Δεν έχει βγαλει ο ΑΣΕΠ αποτελέσματα αθλητικών ΔΥΚ. Περυσι είχαν βγει μετά από 20 ημέρες περίπου άρα μάλλον πάλι το ίδιο θα γίνει.
Θέλω να μου πουν οι ίδιες το πως θεωρούν ότι τα πήγαν.
Για παράδειγμα η Meggi δήλωσε ήδη ότι κόπηκε.
Οι υπόλοιπες;
Για παράδειγμα η Meggi δήλωσε ήδη ότι κόπηκε.
Οι υπόλοιπες;
- Meggi
- Υποδεκανέας
Το σκ που έδινα εγώ κόπηκαν πολλές στο κατοσταρι κ στο χιλιαρι σταματούσαν στη μέση. Ζήτημα να πέρασαν 3 -4. Επίσης ήταν κοπέλες που είχαν χαρτί αναβολής
♥️♥️♥️
Στους εξ αναβολής υπάρχει επιτυχών ο οποίος κλήθηκε να δώσει φέτος ενώ πέρυσι κόπηκε συγκεκριμένα στο μήκος αφού έκανε τις τρεις προσπάθειες κόπηκε και ξαναέδωσε φέτος. Τι γίνεται τώρα κάποια καταγγελία κάποια προσφυγή γιατί είναι μεγάλη αδικία!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες