Θα σε βόλευε; Δεν ισχύει λέμε, η διαδικασία ήταν ακριβώς ίδια με περισυ μόνο που δεν είχε τον πίνακα που έβλεπες το χρόνο και σου εξήγησα το λόγο. Ηρέμησε και μην παραπληροφορείς.S10_2019 έγραψε:Δεν υπήρχε κάμερα καταγραφής στον τερματισμό και. Οταν τερματιζεις. Δεν υπήρχαν οι γραμμές. Που χτυπάει το τσιπακι οποίος. Καταλαβε καταλαβε
Αθλητικές δοκιμασίες 6K/2018
Το που ξεκινάς κ που σταματάς υπάρχουν σημάδια ; Θέλω να πω το χιλιαρι σφυρίζουν ή κάτι όταν φτάσεις τερματισμό; Είναι 300αρι το γηπεδο. Δλδ 3 γύροι κ 100 μέτρα έτσι;
Εσένα σε βολευει. Μαλλον γτ το τσιπακι δεν χτυπάει όταν τερματιζεις δεν ακούγεται το μπιπ επίσης δεν υπάρχουν και οι 2 γραμμές κάτω. Καταγγελία η διαδικασία δεν είναι ίδια κάνουν τα στραβά μάτια για να περάσουν κόσμο και να ξεμπερδευουν
Ρε 2019 απο οτι φαίνεται ούτε πέρυσι ούτε φέτος δέν πρέπει να πέρασες τα αθλήματα. Λές θα πάς στο Σ. Τ. Ε. Και τί θα πείς; Η προκύρηξη γράφει ξεκάθαρα... Ενστάστεις στις αθλητικές δοκιμασίες ΔΕΝ γίνεται! Πές μου όμως γιατί να ήταν αξιοκρατικά και τώρα να μήν είναι;
Δεν θα σου πω αν έδωσα η δεν έδωσα αν πέρασα η δεν πέρασα γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έχει γίνει μια πολύ μεγάλη αδικία η διαδικασία έπρεπε να είναι ακριβώς ίδια. Με πέρυσι και αν λόγω κορονοιου δεν ήθελαν πολλά. Ατομα στο 1000 μαζι να τους έβαζαν 2 2 η 3 3 ας επερνε και 3 σκ. Να ολοκληρωθεί. Όσοι κόπηκαν στα 1000 να πάνε σε δικηγόρο να κάνουν καταγγελία όσο τρέχει ακόμη ο διαγωνισμός.
Μα πως θα γνωρίζουν ΑΝ ΚΌΠΗΚΑΝ αφού κανείς δεν ξερει τα αποτελέσματα εως να βγουν. Κ στη τελική αν το βγάλεις στο 4.20 η κάτω δεν θα σε κόψουν οπότε τι σημασία έχει αυτά που λες; Κ ποιους δικηγόρους κ τέτοια ; Αν αυτές ήταν οι εντολές λόγω ιού δεν δικαιωνεσαι. Το θέμα είναι να μετράνε ακριβώς τους χρόνους κ τις δοκιμασίες να είναι δίκαιοι ως προς την προσπάθεια κ ο θεός βοηθος
S10_2019 έγραψε:Δεν θα σου πω αν έδωσα η δεν έδωσα αν πέρασα η δεν πέρασα γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι έχει γίνει μια πολύ μεγάλη αδικία η διαδικασία έπρεπε να είναι ακριβώς ίδια. Με πέρυσι και αν λόγω κορονοιου δεν ήθελαν πολλά. Ατομα στο 1000 μαζι να τους έβαζαν 2 2 η 3 3 ας επερνε και 3 σκ. Να ολοκληρωθεί. Όσοι κόπηκαν στα 1000 να πάνε σε δικηγόρο να κάνουν καταγγελία όσο τρέχει ακόμη ο διαγωνισμός.
Αφού το λες εσύ έτσι θα γίνει. Εσένα περιμένανε να τους βάλεις σε σειρά 😂😂😂
Μεγάλη αδικία κρίμα. Στα παιδιά που έδιναν περισι και. Εκοβαν για δέκατα στο 100αρι για εκατοστά Στο μήκος και για δευτερόλεπτα στο 1000αρι. Φέτος ήταν πολύ ελαστικοί και θα περάσουν όλοι θα κόψουν μόνο όσους ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια
- Meggi
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
Πώς ξέρεις αν ήταν ελαστικοί φέτος κ το λες έτσι; Υπάρχει κοπέλα που έκανε δύο άλματα στο μήκος κ την έβαλαν να κάνει κ τρίτο για χιλιοστα το ξέρω πολύ καλά
♥️♥️♥️
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
S10_2019 έγραψε:Μεγάλη αδικία κρίμα. Στα παιδιά που έδιναν περισι και. Εκοβαν για δέκατα στο 100αρι για εκατοστά Στο μήκος και για δευτερόλεπτα στο 1000αρι. Φέτος ήταν πολύ ελαστικοί και θα περάσουν όλοι θα κόψουν μόνο όσους ξεπέρασαν κατά πολύ τα όρια
Γράψε επιστολή προς το ΑΣΕΠ και στείλε τη στις εφημερίδες μέσω mail. Θετικό είναι Αν έχες φωτογραφία του γηπέδου απ΄έξω από τα κάγκελα ώστε να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι δεν είχαν όργανο μέτρησης (2 μπάρες στον τερματισμό Για το τσιπάκι). Ο διαγωνισμός θα παγώσει λόγω σκανδάλου, μέχρι να βρουν άκρη.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
Όποιοι-ες δίνουν στο επόμενο γκρουπ του Οκτωβρίου ας τραβήξουν φώτο - βίντεο το γήπεδο και να φαίνεται αν υπάρχουν οι 2 Μπάρες στον τερματισμό του 1000αρι που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κάγκελα και το στέλνουν επιτόπου σε εφημερίδες ή καλούν αυτούς με κάμερα live. Με αυτό δικαιώνονται.
Meggi καλά τα πήγατε; Η κοπηκανε άτομα γνωρίζετε; Κ σήμερα τελείωσαν γρήγορα οι διαδικασίες; Ρωτάω γτ είμαι από άλλο μέρος ώστε να ξέρω πως θ γυρίσω. Δηλαδή πόση ώρα περίπου σας πήρε; Ευχαριστώ
Και εγώ. 😌 Καλή επιτυχία 💙
Είναι καμιά κοπέλα από Θεσσαλονίκη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες