Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Κάνεις δεν τα βάλε μαζί σου επδ είπες ότι θα πάρει λίγα. Ο καθένας έχει την γνώμη και τις πηγές του. Τα βάλαμε μαζί σ για τον τρόπο που το είπες για την εριστικότητα που έβγαζες και για το υφακι που είχες όλη την ώρα του ότι εγώ λέω έτσι και τέλος.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Τι άργησα να γυρνάω αγόρι μου γλυκό; Ότι μάθαινα έλεγα δεν έλεγα αυτό που ήθελα να γίνει όπως κανεις εσυ. Δημιούργησε την ψευδαίσθηση στον εαυτό σου ότι θα πάρει πολλά άτομα. Και εγβ στην αρχή με τον πάκο διαφωνούσα αλλά μετά ξανά ρώτησα και έμαθα τα ίδια. Και όταν ειπα πρώτος ότι θα πάρει 310 αστυφύλακες κραζατε εμένα και τον πάκο. Τωρα που σας το είπε και άλλο άτομο γιατί δεν λέτε κάτι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 61
Ποια ψευδαίσθηση βρε ανθρωπάκι χαλάρωσε λίγο. Και 100 να πάρει τι νομίζεις; Ότι θα τα βάψω μαύρα; Εγώ δεν προσπαθώ να πείσω όλους ντε και καλά ότι θα πάρει 300 όπως εσύ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Υπομονή και όταν βγουν οι εισακτεοι μιλάμε τότε.
-
Αφού εσυ και κάποιοι άλλοι κράζετε εμένα και τον πάκο επειδή λέμε ότι δεν θα πάρει αρκετά άτομα. Τι να σου πω. Εδώ θα είμαστε και θέλω να τι θα πουν αυτοί που τόσο καιρό έκραζαν
-
Και ποτε δεν προσπάθησα να πείσω κάποιον. Την γνώμη μου ειπα και ότι άκουσα και έπεσαν όλοι να με φάνε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ωραία ας περιμένουμε λοιπόν να βγει η προκήρυξη και βλέπουμε.
-
Εσυ έχεις κάποια πληροφορία; Έχεις ακούσει τίποτα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σήμερα ρώτησα τον υπασπιστή του διοικητή ΑΤ Τρικάλων. Δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα. Έβαλα και ένα άλλο παιδί που έχει πατέρα αστυνομικό να ρωτήσει στη γαδα. Άμα μάθω νέα θα ενημερώσω. Ο διμοιρίτης του αδερφού μου του είπε πως πάνε για ίδιους με πέρσυ.
-
Μακάρι ρε φίλε τι να πω...
Καλό βράδυ σε όλους. Όταν έγραψα πριν μερικές ημέρες, σας είπα ότι από το Υπουργείο έχουν βγει για 310 Αστ/κες και 40 Αξιωματικοί, που σημαίνει 221 Αστ/κες και 31 Αξ/κοί στην γενική κατηγορία. Αν προσθέσουν και κάποιους παραπάνω ακόμη καλύτερα αλλά δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τα περσινά σχέδια.Αν έχει κάποιος γνωστό στο Υπουργείο ας ρωτήσει, αλλιώς διμοιρίτες, θειάδες και μπαρμπάδες παραπληροφορούν Και κακό κάνουν σε όλους.
Ο Θεόφιλος Παπαδάκης ειπε σήμερα σε συνέντευξη του πως ειναι αναγκαίο να υπάρξει αύξηση εισακτέων στις Αστυνομικές σχολές. Δεν ξέρω για εσας αλλα το παίρνω ως καλο σημάδι αυτο
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Αλάνια, ας επικεντρωθουμε στο να διαβάζουμε και να καταφέρουμε να περάσουμε είτε πάρει 310 είτε 910. Δεν έχει νόημα να την λέτε ο ένας στον άλλον. Ο καθένας έχει την άποψη του και κάνει τις εικασίες του.
Ελπίζω να καταφέρουμε όλοι όσοι αλήθεια θέλουμε να μπούμε να περάσουμε από φέτος και να τα λέμε στην σχολή χωρίς ψευδώνυμα.
Ελπίζω να καταφέρουμε όλοι όσοι αλήθεια θέλουμε να μπούμε να περάσουμε από φέτος και να τα λέμε στην σχολή χωρίς ψευδώνυμα.
Πακο πρέπει ομως να καταλάβεις και εσυ πως αυτή η έντονη εμμονή σου και η αρνητικότητα σου ειναι τοξικό και αποθαρρύνει τους υπόλοιπους απο το να θέλουν να κάνουν σωστή συζήτηση μαζι σου (δεν λέω βέβαια και οι αλλοι το παρακανουν κάποιες φορές δεν φταις μονο εσυ). Αν μπεις με τέτοια νοοτροπία στο σωμα περα απο το οτι ο πολίτης θα σε αντιμετώπισει ως "μπάτσο" και όχι αστυνομικό, ουτε οι συνάδελφοι θα ειναι πρόθυμοι να συνεργάζονται μαζι σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 29, 2021 6:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου λες τι ειπε ο Παπαδακης... Ρι φιλε συνδικαλιστης ειναι τι θα ελεγε παρτε 100 ατομα... Επι συριζα επαιρναν 250 ατομα και ολοι αυτοι οι συνδικαλιστες ελεγαν ναπαρουν ατομα ειχες δει να παιρνουν ακουτε την παπατζα του καθενος...
22
Ε ισχυει και εγω ενημερωθηκα οτι φετος θα ισχυσουν οι αριθμοι που ειπε ο πακος και ο γκανιαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George003 την Πέμ Απρ 29, 2021 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες