Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 61
Δεν μας είπες όμως ρε πακο. Σήμερα από πού έμαθες ότι θα πάρουν 350;
- Giorgos R.
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
pakos1997 έγραψε:Αφού θα επιληφθει ο Βοριδης τελείωσε 1000 εισακτεοι... Ο Γερακαρακος το είπε στον Βοριδη και 1 μήνα μετά έμαθα από τον Γερακαρακο για περίπου 400 ατομα
μπραβο πακο σταματα τωρα φτανει
Εγώ δεν μιλάω ξανά γτ χάνω το δίκιο μου πιστέψτε ότι θέλετε ο καθένας έχω ακούσει πολλές μπαρουφες εδώ μέσα χεστηκε η κυβέρνηση αν πάρει λίγους φέτος όλα είναι θέμα ψήφων και τις ψηφους θα τις πάρει από τους εφ και τους εποπ συν την αύξηση εισακτεων στο στρατό και όποιος καταλάβε κατάλαβε... Τώρα οι υπόλοιποι ακουστε τον Βοριδη που έκανα καριέρα με κωλοτουμπες από μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο σταματάω εδω
22
Όχι ρε πακο. Όχι. Γτ τόσο νωρίς. Πρηξε μας λίγο ακόμη ρε ξα έλα έχεις ακόμη κι άλλα να πεις το βλέπω δεν έπεισες ακόμη αρκετά 17χρονα ότι θα πάρει πολύ λίγους η αστυνομία για να μην ελπίζουν. Έλα τώρα πάνω στο καλύτερο σταματάς. Και τώρα πέρα απτην πλάκα κοίτα λγ. Κανείς δεν λέει ότι λες ψέματα κ κτ τέτοιο. Όλοι σε κοροϊδεύουν γτ το λες επίτηδες. Προφανως κάνεις, ούτε εσύ, δεν ξέρει πόσους θα πάρουν φέτος. Μπορεί 5 μπορεί 100 μπορεί και 1400. Δεν είναι το θέμα εκεί. Το θέμα είναι το ποσό βλακας δείχνεις και πόσο τοξικος είσαι ρε αδερφάκι μ. Αξίζεις στο σώμα με αυτήν την συμπεριφορά; Σκέψου λίγο σφαιρικά. Κοίτα το από κοινωνικής πλευράς. Πες ότι κάνεις έναν έλεγχο τον εαυτο ς. Θα θέλες έναν τέτοιο αστυνομικό; Κάτσε κ διάβασε τι γράφεις. Εκεί που κυλάει η συζήτηση πετάγεσαι κ λες κτ του τύπου : "Ε να ξέρετε θα πάρει 380 φέτος όχι 400 όπως είπα 7 φορές τις τελευταίες 4 μέρες. " και το κάνεις κάθε 3 κ λίγο ρε μπρο έλα λαρωσε λγ και πάνε στη ευχή του Θεού 🤣
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Όντως έτσι είχε πει ο Βορίδης αλλά εδώ μια λένε έτσι μια λένε αλλιώς. Και εγώ μέσα από πηγες έμαθα ότι θα πάρει 400. Τωρα κανένας δεν μπορεί να ξερει πραγματικά μπορεί να αλλάξουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Κάντε υπομονή και θα μάθουμε αργά η γρήγορα.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Πακο δε ρώτησα από πού το έμαθες και υπεκφευγεις.
Γνωρίζοντας πως κατα πάσα πιθανότητα θα μ πει... Κάποιος πως κάνω λάθος ή λεω αερολογιες παραθέτω. Σήμερα το πρωί που είχα πάει περπάτημα πέρασα απο το στάδιο της πόλης μου, της Καλαμάτας. Εκεί είχε αρκετή αστυνομία (Ο. Π. Κ. Ε) διότι σήμερα είχε ματσακι η Μαύρη Θύελλα. Τέλος πάντων πλησίασα τον πιο υψηλόβαθμο που παρατήρησα εκείνη την στιγμή και τον ρώτησα για αριθμό εισακτέων. Μου απάντησε πως παει για ίσους με πέρυσι και πως πανω - κάτω η προκήρυξη ειναι έτοιμη απλα μένει να εκδοθεί και δημοσίως
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Όπως τα λέει ο Peter είναι, η προκήρυξη είναι έτοιμη. Επίσης, από τις 7/04 έχει βγει και η προκήρυξη για την εισαγωγή στην σχολή αξιωματικών από αστυνομικους και αναμένουν απλά αριθμό εισακτέων με την δημοσίευση της τελικής προκήρυξης.
Πηγή: Ξαδερδακι στην γαδα
Πηγή: Ξαδερδακι στην γαδα
Μακάρι μπάγκες να πάρει τόσους όσους λέτε. Διαβάστε! Τελευταία ευθεία είναι και ίσως τα πούμε κάποια μέρα σαν συνάδελφοι.
MΑκαρι παιδια γιατί ειναι δυσκολα με τα διαδίκτυακα, προσωπικα ειμαι σε φάση δίνω δεν δινω πανελληνιες, βγαίνω απ το σπιτι μονο για άσκηση, μας εχει αποσυντονισει τελείως η καραντινα και η κυβέρνηση σκάβει το λακο μας φέτος
Μην αγχωνεστε μαγκες ολα καλα θα πανε
- Treksimatias
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Παιδιά καλημέρα. Και εγώ φέτος πρώτη φορά δίνω από οικονομικό πεδίο και θέλω να περάσω αστυφυλάκων (αξιωματικών δεν με βλέπω με το διάβασμα που κάνω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις 🤣). Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ολόκληρη την διαδικασία φοίτησης στην σχολή - ένταξης σε κάποια υπηρεσία; Έχω αρκετές απορίες και όποιος θα μπορούσε να Μ τις λύσει θα ήμουν ευγνώμων (καλύτερα σε κάνα messenger για να μην γεμίσουμε το φόρουμ). Επιτυχία μάγκες,2 μήνες έμειναν, να είμαστε υγιείς να πάμε να δώσουμε!
Μην αγχώνεσαι, αν δεν αγχώνεσαι.
Ποιος απο εσας λασπολογει τον πακο στο panellinies24, εμφανιστειτε σκουλήκια 

Παιδια σκεφτομαι να αναλάβω να φτιάξουμε μια ομαδικη messenger να δώσουμε τόπο στο άγχος, θέλετε να μου γράψετε facebooks;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Ανδρέας Μωρίκης στο messenger
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες