Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Πακο ηρεμησε δεν θα σου βγει σε καλο ολο αυτο τραβα ηρεμησε και πανε σε κανα ψυχολογο και ασε τα αλλα. Ενα επαγγελμα δεν πρεπει να σ χαλασει ολη την ψυχικη υγεια που προφανως το εκανε διχως ακομη να εχεις μπει. Φαντασου τι θα γινει αν μπεις. Πρωτα διορθωσε την ψυχικη σου υγεια και μετα προσπαθησε να μπεις στο σωμα. Με αυτα που λες φαινεσαι απλα ενας ακομη χαραμοφαης που θελει να βολευτει και να τρωει λεφτα χωρις να προσφερει
Δεν εχει μονο αυτος, ολοι έχουμε πρόβλημα να δουλέψουμε με έναν τοξικό μσλακα σαν εσενα. Νομίζεις πως με τέτοια συμπεριφορά θα θέλουν συνάδελφοι να συνεργαστούν μαζι σου. Επιπλέον ετσι οπως συμπεριφέρεσαι και ετσι οπως έχουν σφίξει τα πράγματα δεν θα προλάβεις να αποφοιτήσεις και θα φας ΕΔΕ για μαλακια που θα κάνεις. Τέτοια ατομα σαν εσένα ειναι η μάστιγα του σώματος και ο λόγος που οι πολίτες μισούν την αστυνομία, καλύτερα να μείνεις εκτός. Βέβαια το να μπεις προϋποθέτει να περάσεις ψυχιατρικές και δεν σε βλέπω καν για αυτο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Παιδια αν εχει καποια ομαδικη θελω κ εγω... Νταξει τωρα δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι ριχνεις το επιπεδο, και προσπαθεις να ριξεις την ψυχολογια στα παιδια εδω μεσα που θελουν να δωσουν και εχουν φτυσει αιμα ολη την χρονια... Αν περασεις (που δεν το βλεπω γιατι μου ακουγεσαι ακαταλληλος και θα σε κοψουν στα ψυχομετρικα) θα ψαξω να σε βρω στην σχολη να δουμε ποιος ειναι ο βλακας... Στα υπολοιπα παιδια ευχομαι καλη επιτυχια. Παμε γερα ειναι τελικη ευθεια!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
PETER2002 εισαι στο μυαλο μου 😂😂
Απλα μην ασχολειστε αλλο μαγκες ο τυπας ειναι καμμενο χαρτι. Καποιος να κανει μια ομαδικη
Είστε βλακες και οι δύο όταν εγώ περναγα ειδικές δυνανεις εσύ βυζεναις εγώ θα μπω και θα κάνω τη δουλειά μου εσείς αν μπείτε το πολύ να κυνηγατε κάνα κωλο που δεν το βλέπω τέτοια φλωρια που είστε οι θέσεις φέτος είναι λίγες δεν θέλουμε άλλους γιωταδες τα φιλιά μου από Κομοτηνη θα σας στέλνω γτ εγώ με την πολυτεκνια θα μπω ψαρακλες
22
- Giorgos R.
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 26
Φιλε πακος Παντελη εχεις τρελο κομπλεξ και πολυ απλα θες να κομπλαρεις τα αλλα παιδια με τους εισακτεους καθως εσυ εισαι 24 και εχουν περασει τα χρονια και προσπαθεις να μπεις αφου ειναι οι τελευταιες σου προσπαθειες με σπασιμο νευρων
ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ Καλή επιτυχία αδερφέ είσαι ο μόνος που καταλαβαίνει τι του γίνεται άκουσες αυτά που σου είπα και έχεις επίγνωση...
22
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δηλωσε για ΕΠΠΙ αφου εισαι ειδικοδυναμιτης κ πολυτεκνος ρε 😂 Θα σε παρουν. Απλα δεν θα εχεις οπλο, αλλα καλυτερα, θα εχεις σπρει πιπεριου ΧΑΧΑ... Επισης εισαι του 97 αρα 23 οποτε το πολυτεκνικο δεν ισχυει... Μεχρι 23 ισχυει. Αδιαβαστο σε βρισκω. Οποτε διαβαζε γιατι δεν σε βλεπω καλα. Αλλιως μπορεις κ security ρε 😉
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε βλακακο η πολυτεκνια σ αυτά δεν έχει όριο ηλικίας ο ξάδερφος μου την χρησιμοποιησες στα 27 ενώ ήταν είδη αστυφυλακας στις εξετάσεις που έδωσε για αξιωματικός αυτό για να καταλακούνε τα παιδιά τι χαζομάρες λες σε όλα τα ποστ δεν έχεις πει κάτι σωστο
22
Όσο για σένα που σε βλέπω σίγουρο ότι θα μπεις κοίτα μη κλαις μετά
22
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 61
Πακο πίσω από την ανωνυμία όλοι είμαστε μάγκες. Βάλε το πραγματικό όνομα και θα δούμε μετά πόσο μάγκας είσαι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Ρε φιλαράκι όμως δεν μας ειπες όμως ο πατέρας σου με ποιο κριτήριο το λέει αυτό. Γιατί και εγώ για 400 άτομα άκουσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες