Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από JonasGR »

Πέρσι πότε ανακοινώθηκε η μείωση της ύλης; Και λογικά θα αφαιρεθει κομμάτι από το τέλος που υποτίθεται δεν θα έχει διδαχθεί μέχρι τη δεδομένη στιγμή
manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από manolo165 »

Θέλω να πιστεύω ότι αρχές του έτους και λίγο πριν επανεκκινήσουν τα σχολεία θα ανακοινωθεί λεπτομερώς η ενδεχόμενη μείωση της ύλης. Βεβαια η κεραμεως δεν το θέλει και αν τελικά το κάνει θα είναι λόγω πιέσεων της ΟΛΜΕ
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Peter2002 »

Η Κεραμεως δεν εχει θεμα με το να μείωση την ύλη, μάλιστα αυτη είναι που πίεσε για να μειωθεί πέρυσι
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Peter2002 έγραψε: Η Κεραμεως δεν εχει θεμα με το να μειώσει την ύλη, μάλιστα αυτη είναι που πίεσε για να μειωθεί πέρυσι
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Καλησπέρα μάγκες εχω μια ερώτηση. Εγω όπως και εσείς δίνω φέτος Πανελλήνιες θέλοντας να περάσω στην σχολη αστυφυλακων, όμως εχω ενα τατουαζ στην πλάτη, το οποίο δεν ειναι προσβλητικό είτε κατά του Συντάγματος και δεν είναι εξωτερικά εμφανές ουτε με χειμωνιάτικα, ούτε με θερινά ρούχα. Μέχρι νεωτέρας γνωρίζω πως εφόσον συμπληρώνει τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν εχω πρόβλημα. Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι ως προς τον κανονισμό ετσι;
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βμκδ »

Peter2002 έγραψε:Καλησπέρα μάγκες εχω μια ερώτηση. Εγω όπως και εσείς δίνω φέτος Πανελλήνιες θέλοντας να περάσω στην σχολη αστυφυλακων, όμως εχω ενα τατουαζ στην πλάτη, το οποίο δεν ειναι προσβλητικό είτε κατά του Συντάγματος και δεν είναι εξωτερικά εμφανές ουτε με χειμωνιάτικα, ούτε με θερινά ρούχα. Μέχρι νεωτέρας γνωρίζω πως εφόσον συμπληρώνει τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν εχω πρόβλημα. Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι ως προς τον κανονισμό ετσι;

Μην αγχώνεσαι καθόλου δεν υπάρχει πρόβλημα φίλος.

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου και καλή μας επιτυχία σε όλους
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

GiannhsA έγραψε: Φαντάσου την δηλώνουν και κάτι ηλίθιοι είτε που δεν έχω ύψος είτε που γράφουν κάτω απ την βάση και μας φοβίζουν ότι θ ανέβουν οι βάσεις ενώ δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας στην ουσία. Χαχαχαχαχα
Εκτός αυτού οι περισσότεροι ειχαν την αστυφυλακων ως 2η και 4η επιλογή. Επίσης ενα μεγάλο ποσοστό γράφει κάτω απ'τη βαση (περίπου 70 με 75%) μην σ πω κάποιες χρονιές όπως αυτή που πέρασε και παραπάνω. Το οτι θα πάρουν παλι πολλα άτομα (εγω πιστεύω 1000 και κατι) ειναι σίγουρο πιστεύω διότι:1. Πέρυσι πήραν ειδικούς φρουρούς και παλι ο αριθμός εισακτέων ηταν 700 κάτι 2. Θέλουν να αντικαταστήσουν προσωπικό που θα βγαίνει σε σύνταξη σε βάθος 3ετιας που θα αποφοιτούν οι σπουδαστές και τέλος κακα τα ψέματα ειναι και πολιτικός ο λόγος.
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από giorgos_21 »

Εν το μεταξύ και εγώ έχω ένα τατουάζ γύρω από τον πήχη μια κορόνα... Φίλος μου που μπήκε ειδικός φρουρός έχει στο ίδιο σημείο τατουάζ που βγάζει μάτι και φυσικά δεν τον κόψανε! Εγώ για να είμαι σίγουρος βέβαια, δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω και δυστυχώς θα φάει αφαίρεση παρόλο που είναι κάτι συμβολικό- σημαντικό για μένα. Δεν πειράζει όμως,100 τατουάζ να είχα θα τα αφαιρούσα για να μπω στο σώμα!
Άβαταρ μέλους
lancecorporal
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lancecorporal »

giorgos_21 έγραψε:Εν το μεταξύ και εγώ έχω ένα τατουάζ γύρω από τον πήχη μια κορόνα... Φίλος μου που μπήκε ειδικός φρουρός έχει στο ίδιο σημείο τατουάζ που βγάζει μάτι και φυσικά δεν τον κόψανε! Εγώ για να είμαι σίγουρος βέβαια, δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω και δυστυχώς θα φάει αφαίρεση παρόλο που είναι κάτι συμβολικό- σημαντικό για μένα. Δεν πειράζει όμως,100 τατουάζ να είχα θα τα αφαιρούσα για να μπω στο σώμα!

Ας το καλυπτεις με καμια πουδρα οσο μπορεις ρε φιλε, ειναι πιο φθηνη λυση. Δεν χρειαζεται λειζερ και οταν με το καλο τελειωσεις τη σχολη ας το εχεις δε θα σου πει κανεις τιποτα.

You couldn't beat me even if you wanted to.
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

lancecorporal έγραψε:
giorgos_21 έγραψε:Εν το μεταξύ και εγώ έχω ένα τατουάζ γύρω από τον πήχη μια κορόνα... Φίλος μου που μπήκε ειδικός φρουρός έχει στο ίδιο σημείο τατουάζ που βγάζει μάτι και φυσικά δεν τον κόψανε! Εγώ για να είμαι σίγουρος βέβαια, δεν έχω σκοπό να το ρισκάρω και δυστυχώς θα φάει αφαίρεση παρόλο που είναι κάτι συμβολικό- σημαντικό για μένα. Δεν πειράζει όμως,100 τατουάζ να είχα θα τα αφαιρούσα για να μπω στο σώμα!

Ας το καλυπτεις με καμια πουδρα οσο μπορεις ρε φιλε, ειναι πιο φθηνη λυση. Δεν χρειαζεται λειζερ και οταν με το καλο τελειωσεις τη σχολη ας το εχεις δε θα σου πει κανεις τιποτα.

Ρώτησα αστυνομικό της ΔΙ. ΑΣ που είδα οταν βρήκα σήμερα έξω και μου είπε πως εφόσον δεν φαίνεται δεν έχεις θέμα. Μάλιστα αν δεν φαίνεται και δεν ειναι προσβλητικό και σε κόψουν μπορω να τους τρέξω και να βρουν το μπελά τους. Αρα πιστεύω καλα ήμαστε, εξάλλου θα το είχαν αναφέρει στις προϋποθέσεις να μην φέρουμε τατουάζ αλλα δεν λένε πουθενά κατι. Τέλος ειχα στείλει παλια μήνυμα σε σελίδα που ασχολείται με την σχολη στο ΦΒ και μου είπαν το ίδιο, ότι δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι φίλε Πήτερ δεν κατάλαβες, το δικό μου είναι στον πήχη την πάπια που λέμε κάτω από τον αγκώνα και φαίνεται! Τώρα από κει και πέρα, την προκήρυξη της αστυφυλάκων δεν την έχω διαβάσει όσον αφορά τη δερματοστηξια να δω τι αναφέρει, πάντως των ΕΦ το γράφει ξεκάθαρα.
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φαντάζομαι θα αναφέρει το ίδιο βέβαια...
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

giorgos_21 έγραψε: Όχι φίλε Πήτερ δεν κατάλαβες, το δικό μου είναι στον πήχη την πάπια που λέμε κάτω από τον αγκώνα και φαίνεται! Τώρα από κει και πέρα, την προκήρυξη της αστυφυλάκων δεν την έχω διαβάσει όσον αφορά τη δερματοστηξια να δω τι αναφέρει, πάντως των ΕΦ το γράφει ξεκάθαρα.
Α κατάλαβα, κοίτα αστυφυλακων πκυ την εχω διαβάσει την προκήρυξη δεν κάνει κάποια αναφορά για κανονισμούς για δερματοστηξια. Ο, τι εχω μάθει το έμαθα απο άτομα που υπηρετούν
Άβαταρ μέλους
Corporal96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Corporal96 »

Παιδιά Εγώ υπηρετώ είδη στο σώμα σαν ΣΦ, μην αγχώνεστε για τα τατουάζ, δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα όπου και να είναι. Ο μόνος περιορισμός να μην έχει κάτι προσβλητικό για το Σύνταγμα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης