Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
manolo165
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από manolo165 »

Πολύ ανταγωνισμό βλέπω και φέτος για την αστυνομία. Ελπιζω να περάσουν αυτοί που προσπαθούν και το θέλουν πραγματικά. Οι κόποι μας σύντομα θα ανταμειφθούν 💪💪
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οσο ειναι η Ν. Δ πανω, τοσο θα παιρνει και ατομα ο Χρυσοχοιδης. Με το νεο ετος ειναι να γινουν προσληψεις στην Πυροσβεστικη, οπως επισης θα ανοιξουν θεσεις για περισσοτερους εισακτεους απτις Στρατιωτικες Σχολες, οποτε σειρα εχει και η ΕΛ. ΑΣ.
Μην αγχωνεστε, το κεφαλι μεσα και διαβασμα.

Υ. Γ Ενδεχομενως οι βασεις να πεσουν κατα πολυ αυτο το ετος με ολα αυτα που γινονται με τον COVID-19.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Νοέμ 28, 2020 12:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sweet7dreams
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Sweet7dreams »

Περσυ η αστυφυλακων ήταν στα 13700 δεν νομίζω να πέσει και άλλο
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Wolf93 »

Αρε τυχερα παιδια, οταν εδινα εγω πανελληνιες η βαση ηταν 16,5 και επαιρνε με το ζορι 200-250 ατομα!
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από giorgos_21 »

Οι βάσεις πάντα διαφοροποιούνται ανάλογα με τους εισακτεους. Φέτος θεωρώ πως αν μείνουν οι εισακτέοι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι ή άντε και λίγους παραπάνω, οι βάσεις θα μείνουν ίδιες. Το λέω αυτό διότι, ναι μεν ο κοροναιος επηρεάζει καθοδικά την βάση, αλλά από την άλλη οι εξεταζενοι είναι πιο υποψιασμένοι από πέρυσι με τον μεγάλο αριθμό που θα πάρει και φέτος η αστυνομία, οπότε αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη ζήτηση στα μηχανογραφικά ακομα και από τους πάρα πολύ καλούς μαθητές που ισως να Σνόμπαραν παλαιότερα την αστυνομία, λόγω τηςς σιγουριάς που παρέχει μια θέση στη σχολή!
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Γενικα ειναι πιο ευκολο να μπεις τωρα. Εγω εδινα 7 μαθηματα με βαση 16,5, τωρα με 4 μαθηματα και βαση 13,14 μπαινεις περπατωντας!

giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Και εγώ τα ίδια την πρώτη φορά αδερφέ! Του 96 είμαι...
Άβαταρ μέλους
Wolf93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Wolf93 »

Τη 1η χρονια εγραψα 10.000 περιπου και τη 2η 15.400. Αν ειναι δυνατον με 15400 να μη μπαινεις αστυφυλακων και να περνας αερα σε διαφορα Αει!

giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εσύ πρέπει να είσαι και διπλά άτυχος γιατί πρέπει η χρονιά σου να ήταν αυτή που σημειώθηκε κατακόρυφη άνοδος στη βάση. Μέχρι 1-2 χρονιές πριν από σένα η αστυφυλάκων ήταν στο 11-12!(Με 1.000 εισακτεους κατά μέσο όρο κάθε χρόνο βέβαια έτσι;) Άρα καταλήγουμε και πάλι σε αυτό που είπα ότι η βάση αυξομειώνεται σύμφωνα με τους εισακτεους. Τις χρονιές εκείνες με τις χαμηλές βάσεις, την αστυνομία την δήλωναν σαν αισχατη λύση στη περίπτωση που δεν πάνε καλά τα πράγματα για να μην μείνουν εκτός από κάθε σχολή 😂😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί... ;
manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Παιδία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι εισακτεοι μπορεί να είναι λιγότεροι από πέρυσι. Λογω κορονοιου ο προϋπολογισμός έχει πέσει και ήδη έχουν γίνει πολλές προσλήψεις συνοριοφυλακων και αναμένονται και άλλες στους πυροσβέστες στην πανεπιστημιακή αστυνομία που θέλουν να φτιάξουν ενώ τώρα ακούστηκε και για νέες προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία. Οσο και αν η ΝΔ θέλει την αστυνομία δεν ξέρω κατά πόσο θα βρίσκεται σε θέση να πάρει και φέτος πολλά άτομα
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προσωπική μου άποψη είναι πως στην περίπτωση που δεν είναι φούσκα (το θεωρώ αρκετά πιθανό λόγο επικαιρότητας), τότε η πανεπιστημιακή αστυνομία θα στελεχωθεί από το ήδη υπάρχον αστυνομικό προσωπικό, πράγμα που μας βολεύει απίστευτα καθώς θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες ανάγκες για στελέχωση, άρα και κατά συνέπεια πολλοί εισακτέοι... Οι συνοριοφύλακες εξαιρουμένων αυτών που υπέγραψαν αορίστου χρόνου στον Έβρο είναι ευρωπαϊκής χρηματοδότησης άρα δεν μας επηρεάζει! Από κει και πέρα ίσως μας επηρεάσει η δημοτική αστυνομία, αλλά είναι μια χαζομάρα και μισή να προτιμήσει την πρόσληψη δημοτικών αστυνόμων αντί για αστυφύλακες! Τι να πω, θα δείξει. Εγώ παραμένω πάντα αισιόδοξος βάση των όσων έχω φτάσει στα αυτιά μου και έχω παραθέσει σε προηγούμενα σχόλια...
manolo165
Λοχίας
Λοχίας

Άντε να δούμε ελπίζω ότι δεν θα μας απογοητεύσει η ΝΔ ειδικά από την στιγμή που έχει τον Χρυσοχοΐδη για αυτά τα θέματα που νοιάζεται πραγματικά για την ΕΛ. ΑΣ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παιδες, αλλο το ποσο θα πεσει η βαση και αλλο το ποσοι εισαχθεοι θα ειναι.
Η βαση δεν νομιζω να παει πολυ ψηλα. Πανε οι κακες παλιες εποχες σε εμας που ηταν στον θεο για πολλα χρονια. Πλεον ολων αυτων τον συμβαντων ισως ειναι στα ιδια οπως φετος ή ελαχιστα πιο κατω.
Οι θεσεις τωρα παιζουν πως θα πανε, διοτι ειχε πει ο Χρυσοχοιδης πως ισως παρει παλι Ε. Φ περσι (δηλαδη το ειπε αρχες του 20 για το 21) οποτε αν παρει παλι ισως να μειωθουν ελαχιστα ή να παραμεινουν στα ιδια οπως εχουν. Καλυτερα να περιμενετε να δειτε πως θα πανε οι προκηρυξεις και οι προυπολογισμοι αρχες του ετους και αφου τελειωσει ολη αυτη η τρελα που ζουμε, διοτι η οικονομια μας θα ειναι σαν την ατλαντιδα, δηλαδη ανυπαρκτη.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Wolf93 έγραψε: Αρε τυχερα παιδια, οταν εδινα εγω πανελληνιες η βαση ηταν 16,5 και επαιρνε με το ζορι 200-250 ατομα!

Ακριβως φιλταλτε, σε εμας πριν 9 χρονια ηταν απιστευτες οι βασεις, δεν τις επιανες με τιποτα.
giorgos_21
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φίλε μου πως γίνεται να είναι άλλο οι βάσεις και άλλο οι εισακτέοι, όταν με 800 εισακτεους η βάση είναι 13700 και με 250 εισακτεους είναι 16500; Τι ακριβώς εννοείς; Πως δεν αλληλοεξαρτονται αυτά τα δύο μετά;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης