Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
Αυτό είναι πραγματικά γελοίο ξέρω άτομα που διάλεξαν αστυνομία ακριβώς για αυτό που λες και όταν τα βρήκαν σκούρα και κατάλαβαν ότι δεν είναι τόσο ωραία όσο το περίμεναν ήθελαν να φύγουν κατευθείαν και αναγκάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο επειδή δεν έκατσαν τα απαιτούμενα χρόνια νομίζω πως είναι 8 αν δεν κάνω λάθος. Δυστυχως αυτά τα άτομα παίρνουν τις θέσεις από παιδιά που το γουστάρουν πραγματικά και μετά πολλές φορές τις εγκαταλείπουν. Ισως μαζί με τα ψυχομετρικα να έπρεπε να γίνεται και μια είδους συνέντευξη για να ξεχωρίσουν αυτοί που το θέλουν πραγματικά
Υπάρχουν και υπηρεσίες στην Ελ. Ας που δε χρειάζεται να σαι και 100% κα... Μένος για να τις εκτελέσεις. Ας είμαστε ρεαλιστές λίγο. Δεν είναι σαν το στρατό πχ που η εκπαίδευση του είναι για συγκεκριμένα άτομα.
Όσο ζήτηση και να χουν να ξέρετε της θεωρητικής θα γράψουν αρκετά καλά τώρα θετική οικονομικά είστε πρακτικές κατευθύνσεις και δεν κάνετε καλά το μάθημα μέσω ίντερνετ. Έπισης οι περισσότεροι που δίνεται φέτος βγήκατε εκτός προγράμματος μόνο οι απόφοιτοι και οι πιο συνειδητοποιημένοι το χουμε
Άλλο ένας σημαντικός παράγοντας είναι ότι πολλά παιδιά δίνουν μόνα τους μερικά μαθήματα η και όλα χωρίς φροντιστήριο με συνέπεια απ τα περσινά κενα και τα φετινά να μην γράψουν. Όι βασεις θα πέσουν ετοιμαστείτε
Τζτζικακο εδώ και 4 5 χρόνία απ όλες τις κατευθύνσεις μπαίνεις
Η αστυνομία είναι εκτός από το πεδίο υγείας
Ναι αρχηγέ μου. Όλο το παιχνίδι είναι στους εισακτεους μην ξεχνάτε μπήκε και το λιμενικό από παννεληνιες και πανε αρκετοί και εκεί. Έπισης αν ανοίξει και λίγες θέσεις πυροσβεστική και λιμενικό ακόμα σωθήκαμε
Το θέμα είναι ότι λόγω κορονοιου ο προϋπολογισμός του κράτους είναι περιορισμένος ναι μεν είδαμε ότι έγινε αναφορά στην αστυνομία και στην πυροσβεστική αλλά πιθανότατα είναι για τις προσλήψεις συνοριοφυλάκων και πυροσβεστών 5ετους διάρκειας. Τωρα απλά ελπίζουμε να δούμε και αύξηση στους εισακτεους όπως έγινε και στις στρατιωτικές σχολές. Ευτυχως η ΝΔ αγαπάει την αστυνομία και ιδιαίτερα ο Χρυσοχοΐδης οπότε σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό που θα συνταξιοδοτηθεί φέτος είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να πάρει 1000 άτομα φέτος
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Παιδιά είμαι γεννημένος του 1999 και είμαι 21 χρόνων, σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες τον επόμενο χρόνο, έχω το δικαίωμα να δηλώσω για πανελλήνιες για ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΗΛΑΚΩΝ ;
Εντάξει... Η αλήθεια είναι ότι όλοι σχεδόν βάζουν πρώτα αστυνομια στο μηχανογραφικό και μετά το λιμενικο και είναι και λογικό εν μέρει. Το λιμενικο έχει μεταθέσεις και δεν εγγυάται σε κανέναν ότι θα γυρίσει στο σπίτι του ή έστω κοντά στο σπίτι του ακόμη και μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας. Δεν το λέω μόνο για την εκπαίδευση που είναι σίγουρα πιο σκληρή.
Πρωτη επιλογη βαζουν το λιμενικο οσοι ειναι νησιωτες κυρίως ή όσοι έχουν γνωστούς στο σώμα. Αυτή είναι η αλήθεια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 28
Δυο πραγματακια σχετικά με αυτά που διάβασα πιο πάνω! Δεν θεωρώ ότι διαφοροποίησε ο κοροναιος την ζήτηση για αστυνομικές σχολές καθόλου! Ας μη γελιομαστε, η προοπτική του δημοσίου έχει μπει στις προτιμήσεις χρόνια τώρα... Πρώτο αυτό. Δεύτερον, όλα θα φανούν στο τέλος σχετικά με το ποιος έχει πλεονέκτημα τώρα με τον ιό. Και εγώ απόφοιτος είμαι που δίνω και δεν θεωρώ πως έχουμε κάποιου είδους προβάδισμα από τους μαθητές επειδή βγήκαν από το πρόγραμμα τους, εμείς έχουμε άλλες δυσκολίες... Πχ εγώ για να μπορώ να πληρώσω φροντιστήριο δουλεύω και μου τρώει αρκετές παραγωγικές ώρες που θα μπορούσα να διαβάζω, σε αντίθεση με τους μαθητές που μόνο αυτό έχουν να κάνουν και τίποτα άλλο.(Από την άποψη πως όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες έχουν παγώσει)
Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι γυμναστήρια και αθλητικες εγκαταστάσεις είναι κλειστά οπότε μπορεί να επηρεαστούν αρνητικά αρκετοί υποψήφιοι που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία με τον αθλητισμό και θα τα βρουν σκούρα αν παραμείνουν κλειστά μέχρι την άνοιξη όπως ακούγεται.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Μάγκες μου εγώ είμαι 23 και δίνω πανελλήνιες φέτος από θεωρητική! Καλή επιτυχία σε όλους μας και καλό διάβασμα. Υπομονή οι κόποι μας θα ανταμειφθούν!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 8
Antonisss45 έγραψε:Παιδιά είμαι γεννημένος του 1999 και είμαι 21 χρόνων, σκέφτομαι να δώσω πανελλήνιες τον επόμενο χρόνο, έχω το δικαίωμα να δηλώσω για πανελλήνιες για ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΗΛΑΚΩΝ ;
Να μην υπερβαινουν το 26ο ετος της ηλικιας τους κατα την 31 Δεκεμβριου του ετους διενεργειας των εξετασεων.
Ναι, μπορεις και καλη σου επιτυχια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες