Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Τελευταία μέρα είναι 23 για τις αναβολές όποιος λέει το αντίθετο λέει χαζομάρες. Ορκωμοσία μπορεί να γίνει Κυριακή 25 και 26 σχολή
Το ξέρεις από κάπου σίγουρα ή το λες έτσι;aekvuren έγραψε:Τελευταία μέρα είναι 23 για τις αναβολές όποιος λέει το αντίθετο λέει χαζομάρες. Ορκωμοσία μπορεί να γίνει Κυριακή 25 και 26 σχολή
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ναι εχει δικαιο απο πριν ελεγε και βγηκε αληθινος στις ημερομηνιες.Silk788h έγραψε:Το ξέρεις από κάπου σίγουρα ή το λες έτσι;aekvuren έγραψε:Τελευταία μέρα είναι 23 για τις αναβολές όποιος λέει το αντίθετο λέει χαζομάρες. Ορκωμοσία μπορεί να γίνει Κυριακή 25 και 26 σχολή
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Αν διαβασετε την προκηρυξη λεει τελευταια μερα των επιτροπων ειναι η 23η οκτωμβρη. Σωστα τα λεει το παιδι το οποιο εχει περασει αστυφυλακων. Τωρα ειτε θα μπειτε 26 η μπορει και μια βδομαδα αργοτερατο πολυ
Γνωρίζει μήπως κάποιος σε ποια πόλη θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες ;
Sofia
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Στον Διδυμότειχο.Sofia2505 έγραψε:Γνωρίζει μήπως κάποιος σε ποια πόλη θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες ;
Είναι κάποιος που πέρασε Υγειονομικά σήμερα παιδιά να μας πει την διαδικασία; Και πως είδε τα πράγματα;
εγώ μόλις από Αθήνα πολύ χαλαρά τίποτα ιδιαίτερο.Panos944 έγραψε:Στον Διδυμότειχο.Sofia2505 έγραψε:Γνωρίζει μήπως κάποιος σε ποια πόλη θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες ;
Είναι κάποιος που πέρασε Υγειονομικά σήμερα παιδιά να μας πει την διαδικασία; Και πως είδε τα πράγματα;
Καλημέρα σας. Πως πάτε με τις πκε; Να περιμένετε κατάταξη 26 Οκτώβρη η 2 Νοέμβρη. Μάθατε πόλη εκπαίδευσης;
Καλημέρα σας. Είμαι και εγώ επιτυχών για την σχολή Αστυφυλάκων μέσω πανελληνίων. Θα συμφωνήσω και εγώ με τον aekruven. Η κατάταξη σας πιθανολογείται για τις 26/10, διαφορετικά για 2/11.
Καλή επιτυχία στις ΠΚΕ!
Καλή επιτυχία στις ΠΚΕ!
Όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και περάσω επιτυχών και δεν παω να υπογράψω περνώ φαουλ για επόμενη προκήρυξη;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Όχι φίλε αν δεν έχεις υπογράψει και απλά δεν παρουσιαστεις ενώ είσαι επιτυχών δεν έχεις φάουλ. Αν υπογράψεις και φύγεις έχεις.Kwstas26 έγραψε:Όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα και περάσω επιτυχών και δεν παω να υπογράψω περνώ φαουλ για επόμενη προκήρυξη;
Τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν 25 τ μηνα ;
Πρώτα θα βγουν τα αποτελέσματα και μετά θα υπογράψουμε δηλαδή; Γιατί αν δεν περάσω εκεί που θέλω δεν υπογράφω θα κανω όπου βγει μετά στους άλλους ς. Φ δεν θα έχω κάποιο φάουλ ετσι;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
οχι αν δεν υπογραψεις δεν εχεις θεμα, μπορει να βγει και στην περιφερεια σου μετα οποτε κομπλεKwstas26 έγραψε:Πρώτα θα βγουν τα αποτελέσματα και μετά θα υπογράψουμε δηλαδή; Γιατί αν δεν περάσω εκεί που θέλω δεν υπογράφω θα κανω όπου βγει μετά στους άλλους ς. Φ δεν θα έχω κάποιο φάουλ ετσι;
Υπογραφή Δέσμευση δηλαδή βάζουμε μετα τα αθλήματα που θα βγουν οριστικά αποτελέσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες