Alex25 έγραψε:Εγώ έχω όλο το πόδι αδερφέ γεμάτο δεν θα έχουμε. Θέμα λόγω ότι δεν φοράμε ποτέ κοντό αν σε κόψουν στείλε μου μήνυμα να σ πω πως θα πας δικαστικά και θα αθωωθεις
Εγώ έχω πολλά σε μη εμφανή αλλά έχω και ένα στο μπράτσο από την μέσα μεριά που κατεβαίνει 2 πόντους κάτω από αγκώνα λέτε να έχω πρόβλημα ; Είναι από την μέσα μεριά.
Alex25 έγραψε:Εγώ έχω όλο το πόδι αδερφέ γεμάτο δεν θα έχουμε. Θέμα λόγω ότι δεν φοράμε ποτέ κοντό αν σε κόψουν στείλε μου μήνυμα να σ πω πως θα πας δικαστικά και θα αθωωθεις
Το έχω δει το θέμα που λες και νομίζω μιλάς για μια απόφαση του ΣτΕ.
Πάντως και εγώ αυτό πιστεύω, οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα.
Μάγκες Κ εγώ μόλις τελείωσα. Είναι πολύ χαλαρή η φάση. Δν έχουν. Κόψει κανέναν και για Εχθές έμαθα ότι δν έκοψαν τουλάχιστο Στον εκεί που ήτανε ένας γνωστός μου. Γενικά πολλά ακούγονται ότι κάλεσαν περισσότερα άτομα για να τους πάρουν
Μαυρος94 έγραψε:Μάγκες Κ εγώ μόλις τελείωσα. Είναι πολύ χαλαρή η φάση. Δν έχουν. Κόψει κανέναν και για Εχθές έμαθα ότι δν έκοψαν τουλάχιστο Στον εκεί που ήτανε ένας γνωστός μου. Γενικά πολλά ακούγονται ότι κάλεσαν περισσότερα άτομα για να τους πάρουν
Καλησπέρα φίλε και καλή επιτυχία. Πόση ώρα κράτησε ;
Μαυρος94 έγραψε:Μάγκες Κ εγώ μόλις τελείωσα. Είναι πολύ χαλαρή η φάση. Δν έχουν. Κόψει κανέναν και για Εχθές έμαθα ότι δν έκοψαν τουλάχιστο Στον εκεί που ήτανε ένας γνωστός μου. Γενικά πολλά ακούγονται ότι κάλεσαν περισσότερα άτομα για να τους πάρουν
Καλησπέρα φίλε και καλή επιτυχία. Πόση ώρα κράτησε ;
35 με 40 λεπτά κάπου εκεί. Αλλά είναι πολύ χαλαρά η φάση