Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DeaPatrinos
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από DeaPatrinos »

Η Σαμος δεν είναι Κρήτη παιδιά, ούτε Θεσσαλονίκη, ούτε Πάτρα κτλπ κτλπ. Μην μπερδεύεστε. Υπάρχουν άτομα που έχουν μεγαλώσει εκεί και θέλουν να φύγουν. Μπορεί να τους φαίνεται σαν μεγαλύτερη ευκαιρία για αλλαγή ζωής η Αθήνα πχ απτό να κάτσει στο μέρος του.
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από billies »

Μάλιστα καταλαβα παιδιά έχετε δίκιο ... Είναι μάλλον η μοναδική μου ευκαιρία για κάτι άλλο ... Δεν ξέρω τι να κάνω ... Αν υπήρχε κάτι που να Μ έλεγε ότι θα μας κρατήσουν μόνιμους δεν θα το σκεφτόμουν καν... Εικόνα
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 71

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Bilies κοίτα πώς έχει το θέμα άμα όντως κάτσεις ξεχνάς άλλες προκυρηξεις (εποπ-ειδικοι φρουροί κτλ) και άμα μονιμοποιηθούμε έχει καλώς αν όχι την πατήσαμε... Από την άλλη άμα δεν κάτσεις θα μπορείς να συμμετέχεις σε άλλες προκυρηξεις που είναι σίγουρο η μονιμοποίηση αλλά δεν είναι σίγουρο άμα μπεις και σε άλλες. Τώρα εσύ επιλέγεις όλα είναι ένα ρίσκο.
billies
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από billies »

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Bilies κοίτα πώς έχει το θέμα άμα όντως κάτσεις ξεχνάς άλλες προκυρηξεις (εποπ-ειδικοι φρουροί κτλ) και άμα μονιμοποιηθούμε έχει καλώς αν όχι την πατήσαμε... Από την άλλη άμα δεν κάτσεις θα μπορείς να συμμετέχεις σε άλλες προκυρηξεις που είναι σίγουρο η μονιμοποίηση αλλά δεν είναι σίγουρο άμα μπεις και σε άλλες. Τώρα εσύ επιλέγεις όλα είναι ένα ρίσκο.
Όντος φίλε έτσι είναι το έχω σκεφτεί ... Όταν λες ξεχνάς εννοείς ότι δεν μπορώ να συμμετάσχω σε άλλο εάν πάω συνοριακος

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Panos944 »

Δεν ξέρω παιδιά. Πάντως αν θυμάμαι καλά αυτη είναι η 3η βδομάδα μετά τις ενστάσεις... Μακάρι να βγουν να ξέρουμε τι θα κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Panos944 έγραψε:Δεν ξέρω παιδιά. Πάντως αν θυμάμαι καλά αυτη είναι η 3η βδομάδα μετά τις ενστάσεις... Μακάρι να βγουν να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

Πως να βγουν εφόσον δεν έχουμε τελειώσει με τους γιατρούς;

POLICE
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από BorderPolice »

Γιατι δεν βγαζουν τα προσωρινα δεν καταλαβαινω...
Sunoriofulakas93
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 149

Δημοσίευση από Sunoriofulakas93 »

Κανονικά πρέπει να βγάλουν πριν τις πκε τα αποτελέσματα και ποια θέση έχει ο καθένας γιατί ένα παιδί που είναι προς τους τελευταίους επιλαχοντες μπορεί να μην πάει να δώσει για διάφορους λόγους.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από re pate kala re »

Ποια οριστικά εδώ σε κάποια τμήματα έχουν δώσει καρτέλες σε άτομα που έχουν λίγα μόρια και είναι πολύ μακριά και από τον αριθμό επιλαχόντων και σε κάποια δεν έχουν δώσει σε άτομα που έχουν αρκετά μόρια στο τμήμα το δικό μου δώσανε με κατάσταση που ήρθε από Αθήνα, εχουν μπερ΄δεψει τα μπούτια τους

Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Εγώ πιστεύω μετά ρα αθλήματα θα βγουν !
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Επρεπε να ειχαν βγαλει τα προσωρινα μετα τις ενστασεις, το εχουν. Καθυστερησει τοσο γιατι τα εχουν κανει π@@α, απο την. Αρχη η προκ ηταν ελειπης, απο την βεβαιωση μεχρι και αυτο. Π. Γντ τβρα με τις καρτελες, πιασε το αυγο και κουρεψτο δλδ!
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ιδια ονοματα σε ολα τα νησια, επιτυχοντες στον τοπο τους που ειναι επιτυχοντες και στα νησια, αυτοι οι ανθρωποι πως και ποτε θα επιλεξουν, και αν ειναι επιλαχοντες στον τοπο τους και επιτυχοντες στα νησια τι γντ; Σαν επιλαχοντας μπορει να μπω στον τοπο μου αν. Καποιος κοπει στις πκε η φυγει απο την σχολη, πως θα παω στον τοπο μου αν ειμαι. Επιτυχοντας σε νησι; Αι βγαλε ακρη οπως τα εχει κανει ο κατσαπλιας ο Μαικ
BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Με την προυποθεση π. Χ να ειμαι επιλαχοντας στον τοπο μου τον οποιο εχω δηλωσει 1η επιλογη αλλα ειμαι επιτυχοντας σε νησι; Τι γντ ρε μαγκες, γιαυτο λεμε η προκ ειναι οτι να ναι! Αντε να βγουν τα προσωρινα να τελειωνουμε
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Υπομονή να τελειώσουμε με τις υγειονομικές θέλουν χρόνο.
POLICE
Beastakos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Beastakos »

BorderPolice έγραψε:Ιδια ονοματα σε ολα τα νησια, επιτυχοντες στον τοπο τους που ειναι επιτυχοντες και στα νησια, αυτοι οι ανθρωποι πως και ποτε θα επιλεξουν, και αν ειναι επιλαχοντες στον τοπο τους και επιτυχοντες στα νησια τι γντ; Σαν επιλαχοντας μπορει να μπω στον τοπο μου αν. Καποιος κοπει στις πκε η φυγει απο την σχολη, πως θα παω στον τοπο μου αν ειμαι. Επιτυχοντας σε νησι; Αι βγαλε ακρη οπως τα εχει κανει ο κατσαπλιας ο Μαικ

Πηρα τηλέφωνο προχθές στο Α. Τ της περιοχής μου να ρωτησω αν θα μοιρασουν καρτέλες. Μου λεει οτι μοιράσανε ήδη σε όλους έως τον 170 σε σειρά. Τον ρωτάω λοιπόν τι γίνεται με τα άτομα που έχουν δηλώσει σε όλα τα νησία; Πολύ απλά μου απαντάει "Α αυτοί θα πάρουν πολλές καρτέλες Εμεις καλέσαμε 100 άτομα και μας είπαν οτι τους κάλεσαν και απο άλλα Α. Τ να πάρουν καρτέλες. " ...

Οτι κατάλαβες, κατάλαβα και εγώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες