Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Όχι δεν θα έχεις θέμα απλά όσοι πάρουν την ακτινογραφία εκτυπωμένη θέλει και φωτογραφία τους με σφραγίδα πάνω.
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν μετά τους οριστικούς οι καρτελες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Σχολη θα μπειτε κατα της 15; Σας ειπαν κατι?
Τι εννοεις μετα τους οριστικους οι καρτελες;
Μπράβο ρε Μαρία αντί να ρωτήσεις αν έχεις ελπίδες έστω για επιλαχών με τα μόρια σ ρώτησες για καρτέλες;
Παιδιά σε περίπτωση που ένας γιατρός κάνει λάθος με κάποιες μετρήσεις και τις διορθώσει από πάνω στην καρτέλα το παίρνουν σαν λάθος; Έχω συμπληρώσει ήδη τη μισή καρτέλα και ένας γιατρός έκανε κάτι λάθος Και το διόρθωσε από πάνω θα έχω θέμα λέτε ;
Μου είπε η κοπέλα ότι δεν μπορεί να ξέρει αν δεν βγουν οι επιτυχόντες πρώτα και θα με πάρει η ίδια τηλέφωνο
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
giorgos99 έγραψε:Παιδιά σε περίπτωση που ένας γιατρός κάνει λάθος με κάποιες μετρήσεις και τις διορθώσει από πάνω στην καρτέλα το παίρνουν σαν λάθος; Έχω συμπληρώσει ήδη τη μισή καρτέλα και ένας γιατρός έκανε κάτι λάθος Και το διόρθωσε από πάνω θα έχω θέμα λέτε ;
Γιώργο κάνε ένα τηλ στο Α. Τ. Από όπου πήρες την καρτέλα και ρώτησε το να είσαι σίγουρος!
POLICE
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 22
KatadromeasAR! έγραψε:giorgos99 έγραψε:Παιδιά σε περίπτωση που ένας γιατρός κάνει λάθος με κάποιες μετρήσεις και τις διορθώσει από πάνω στην καρτέλα το παίρνουν σαν λάθος; Έχω συμπληρώσει ήδη τη μισή καρτέλα και ένας γιατρός έκανε κάτι λάθος Και το διόρθωσε από πάνω θα έχω θέμα λέτε ;
Γιώργο κάνε ένα τηλ στο Α. Τ. Από όπου πήρες την καρτέλα και ρώτησε το να είσαι σίγουρος!
πολύ απλά εκεί που διόρθωσε ξανα σφραγίζει και υπογράφει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πως φώναξαν υποψήφιο με 2100 μόρια για νησιά Α και εγώ που έχω παραπάνω στο τμήμα μου είπαν οτι δεν έχουν το ονομά μου από τα κεντρικά
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
re pate kala re έγραψε:Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι πως φώναξαν υποψήφιο με 2100 μόρια για νησιά Α και εγώ που έχω παραπάνω στο τμήμα μου είπαν οτι δεν έχουν το ονομά μου από τα κεντρικά
Για Αττική ήταν αυτός.
POLICE
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Kostas 93 έγραψε:Τι εννοεις μετα τους οριστικους οι καρτελες;
κανονικά μετά την δημοσίευση καλούν, γτ μάλλον μέχρις στιγμής έχουν κανει πατατιά, δεν είναι δυνατόν να δώσανε καρτέλα σε άτομο με 2100 και άλλοι πού έχουμε παραπάνω να μην μας έχουν δώσει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
;
Παραλαβή Δελτίου Τγειονομικής Ε;ξέτασης;1.;Ο/Η υποψήφιος/α, που καταλαμβάνει θέση εκ των αναγραφόμενων ;στην ;περίπτωση ;i;της ;παραγράφου 1 της προηγούμενης ενότητας; Α;του παρόντος ;Κεφαλαίου;VI; ;μ;ε δική του;/ης;ευθύνη;παραλαμβάνει; αμέσως;μετά τη ;δημοσίευση των κυρωμένων πινάκων; ;δελτίο υγειονομικής εξέτασης;με ; αποδεικτικό από τον/ην ; αρμόδιο/α Αξιωματικό της ΔιεύθυνςKostas 93 έγραψε:Τι εννοεις μετα τους οριστικους οι καρτελες;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Kostas 93 έγραψε:Τι εννοεις μετα τους οριστικους οι καρτελες;
Β. Παραλαβή Δελτίου Τγειονομικής Εξέτασης
1. Ο/Η υποψήφιος/α, που καταλαμβάνει θέση εκ των αναγραφόμενων στην περίπτωση iτης παραγράφου 1 της προηγούμενης ενότηταςΑτου παρόντος ΚεφαλαίουVI, με Δική Του/ης ευθύνη ;παραλαμβάνει αμέσως μετά Τη δημοσίευση Των Κυρωμένων Πινάκων, δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης με αποδεικτικό Από Τον/ην αρμόδιο/α Αξιωματικό Της Διεύθυνς
αυτοί που βγήκαν δεν είναι οι κυρωμένοι πίνακες αλλά των πληρουντων και μη
Καταδρομεας εκείνος με τα 2100 δν είχε πει όμως ότι η καρτέλα τ γράφει επάνω ΚΩΣ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 13 επισκέπτες