Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Elante στο 424 πήγες με ραντεβού ή χωρίς; Και για τις υπόλοιπες εξετάσεις που θα πας; Τα ρωτάω γιατί και γω από Θεσσαλονίκη είμαι, ευχαριστώ πολύ.
Κι εμένα Ανατολική Αττική με πήραν το πρωί και τώρα τελείωσα!
Παιδιά σε δημόσια νοσοκομεία πηγατε κι τελειώσατε τόσο γρήγορα; Σας δέχτηκαν δεν σας είπαν ν κλείσετε ραντεβου;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Angel στο 401 πηγές;
Όλες εκεί θα τις κάνω απλά δν πρόλαβα σήμερα. Χωρίς ραντεβού είναι, θα πας στην γραμματεία θα σου δώσει νουμερακια για όλους Τους γιατρούς και πας με υπομονή χαχα. Αύριο αμα πας θα βρεθούμε λογικά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 67
Ποια νοσοκομεια παμε μπορω να παω στης πολης μου;Elante έγραψε:Όλες εκεί θα τις κάνω απλά δν πρόλαβα σήμερα. Χωρίς ραντεβού είναι, θα πας στην γραμματεία θα σου δώσει νουμερακια για όλους Τους γιατρούς και πας με υπομονή χαχα. Αύριο αμα πας θα βρεθούμε λογικά
Ναι σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία.
πόσα μόρια έχεις?Angel79 έγραψε:Κι εμένα Ανατολική Αττική με πήραν το πρωί και τώρα τελείωσα!
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 95
Α μακ έγραψε:Παίδες εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα με έπαιρναν σήμερα η αύριο. Θα πάω να παραλάβω μια καρτέλα και θα μου πουν από κοντά για τα άλλα. Μου είπαν επίσης ότι δεν ξέρουμε αν είμαστε επιτυχόντες η επιλαχόντες ... Θα περιμένουμε τους πίνακες τελικούς. Απλά για να περάσουμε τις διαδικασίες γιατρών να τελειώνουμε. Από ότι κατάλαβα μας δίνουν χρόνο για γιατρούς. Επισης από ότι κατάλαβα θα πάρουν πολλούς επιλαχόντες. Ότι νέο μάθετε ενημερώστε αν μπορείτε και τι γιατρούς εξετάσεις ακριβώς ζητάνε αν έχει πάρει κάποιος καρτέλα
Καλησπέρα φίλε απο εξετάσεις θέλει: Ακτινολογικό, Μικροβιολογικό, Οφθαλμολογικό, Ω. Ρ. Λ. Χειρουργικό, Παθολογικό, Καρδιολογικό, Ψυχιατρικό
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Ψυχολογικο θελει απο νοσοκομειο ή θα μας κανουν εξετάσεις οταν περασουμε?
μπορείς να πας και σε ιδιώτη φίλε δεν σου κάνει τπτ το ιδιαίτερο ο ψυχολόγος θα περάσουμε ψυχοτεχνικα έτσι κι αλλιώςKostasdea7 έγραψε:Ψυχολογικο θελει απο νοσοκομειο ή θα μας κανουν εξετάσεις οταν περασουμε;
Antonio's Μαρούσι
Σε ιδιώτεςΘανασης1996 έγραψε:Angel στο 401 πηγές;
Γίνεται να τις κάνουμε στο 401 γνωρίζεις κανένας?
Παιδιά βλέπω καλούν πολλούς επιλαχόντες για Δράμας έλεγε η προκυρηξη 110 στην Α θα καλέσουν και πήραν και άτομα μετά την 110 σειρά τι παίζει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες